Top15 Black Fridayn parhaat tarjoukset

Black Fridayn aikana hinnat ovat halvimmillaan. Olemme listanneet sinulle Black Fridayn TOP15 tarjoukset.

Suuret alenusprosentit eivät aina tarkoita halvinta hintaa ja joskus vertailu voi olla vaikeaa, vertailimmekin tarjoukset puolestasi. Katso siis ainakin nämä tarjoukset jos haluat säästää rahaa. Listalle on päässyt ainoastaan hyviä tuotteita/palveluita, poikkeuksellisen hyvään hintaan.

1. BookBeat Basic 45 päivää ilmaiseksi. Ilmainen on halvin mahdollinen. Kuuntele äänikirjoja kuukausi ilmaiseksi.

2. Naantalin kylpylän yöpymiset jopa -60%. Naantalin Kylpylä on palkittu Suomen parhaana hotellina ja heidän sviitti Suomen parhaana sviittinä. Varaa itsellesi vuoden halvimpaan hintaan.

3. HBO Max suoratoistopalvelu -35% alennuksella. Tarjouksen saadaksesi sinun tulee maksaa 2 vuotta kerralla, mutta samalla säästät reilusti kuukausimaksuissa.

4. OnePlus Nord CE 2 5G 179€ (norm. 369€) DNA myy OnePlussan edullista 5G puhelinta erittäin edullisesti

5. Audible 3kk ilmaiseksi. Kokeile Amazonin äänikirjapalvelua 3 kuukautta ilmaiseksi. Kotimaisia nimikkeitä ei löydy yhtä hyvin kuin BookBeatilta, mutta englanniksi äänikirjoja on vaikka kuinka ja paljon.

6. Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS 679€(norm. 829€) Tämä on hieman parempi malli Sagen Barista Express koneesta. Suurimpana erona digitaalinen näyttö ja käyttö. Lisäksi tässä on nopeampi vedenkuumennus, tällä pystyt tekemään kahvia jo alle 30 sekunttia käynnistyksestä.

7. Philips Fidelio X3 149 €(norm.175€) loistavat kuulokkeet nyt todella edullisesti. Tässä lyhyt suomenkielinen arvostelu kuulokkeista.

8. Xiaomi Mi Mop 2 Lite 178 €. Robotti-imuri moppaa ja imuroi. Ei ole yhtä haka väistelemään esteitä, mutta riittävän hyvä selkeissä huoneissa. Hinta-laatu todella kohdallaan.

9. TIDAL-musiikkipalvelu 30 päiväksi ilmaiseksi. Artistien omistama musiikkipalvelu TIDAL pyrkii maksamaan artisteille musiikista reilun korvauksen.

10. Zalando Lounge tarjoukset vaatteista. Zalando Lounge tarjoukset ovat jopa yli 70 %.

11. Goodlife proteiinipatukat Fitnestukusta. Loistava maku, paljon proteiinia ja ilman makeutusaineita.

12. Boozt.com tarjoukset vaatteista. Saat jopa 50 % lisäalennuksen vaatteista.

13. SweepBank luottokortille 5 % cash back ensimmäisestä ostosta. 60 päivää kulutonta maksuaikaa.

14. Finlayson -50 % lähes kaikista kodin tuotteista. Nyt on loistava hetki hankkia kotiin esimerkiksi uudet pussilakanat.

15. Marimekon tuotteita Black Friday -tarjouksessa. Marimekon tuotteita vaatteista, maljakoihin löytyy nyt loistavaan hintaan.

Tässä ne olivat Black Fridayn parhaat tarjoukset vuonna 2022. Tartu tarjouksiin nopeasti, sillä parhaat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun.