Top15 Black Fridayn parhaat tarjoukset

Black Fridayn aikana hinnat ovat halvimmillaan. Olemme listanneet sinulle Black Fridayn TOP15 tarjoukset.

Suuret alenusprosentit eivät aina tarkoita halvinta hintaa ja joskus vertailu voi olla vaikeaa, vertailimmekin tarjoukset puolestasi. Katso siis ainakin nämä tarjoukset jos haluat säästää rahaa. Listalle on päässyt ainoastaan hyviä tuotteita/palveluita, poikkeuksellisen hyvään hintaan.

1. BookBeat Basic 60 päivää ilmaiseksi. Ilmainen on halvin mahdollinen. Kuuntele äänikirjoja kaksi kuukautta ilmaiseksi.

2. Elisakirja 60 päivää ilmaiseksi. Ilmainen on halvin mahdollinen. Kuuntele äänikirjoja kaksi kuukautta ilmaiseksi.

3. Naantalin kylpylän yöpymiset jopa -60%. Naantalin Kylpylä on palkittu Suomen parhaana hotellina ja heidän sviitti Suomen parhaana sviittinä. Varaa itsellesi vuoden halvimpaan hintaan.

4. Vallilan koko valikoima 40-75% alennuksella.

5. Motorola Moto E13 4G 128/8Gt 99,99€(norm. 169,99€) Vaikka puhelin on edullinen, niin se on siltä varsin pätevä laite. Samasta puhelista on saatavissa myös halvemmalla pienemmällä tallennustilalla ja muistilla varustettuja malleja, mutta niitä ei kannata sekoittaa tähän malliin. Yleensä tässä hintaluokassa puhelimissa on korkeintaan 64Gt tallennustilaa ja 4Gt muistia. Tämä ei siis tule heti täyteen peleistä ja kuvista.

6. Audible 3kk ilmaiseksi. Kokeile Amazonin äänikirjapalvelua 3 kuukautta ilmaiseksi. Kotimaisia nimikkeitä ei löydy yhtä hyvin kuin BookBeatilta, mutta englanniksi äänikirjoja on vaikka kuinka ja paljon.

7. Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS 679€(norm. 829€) Tämä on hieman parempi malli Sagen Barista Express koneesta. Suurimpana erona digitaalinen näyttö ja käyttö. Lisäksi tässä on nopeampi vedenkuumennus, tällä pystyt tekemään kahvia jo alle 30 sekunttia käynnistyksestä.

8. Telian rajaton 50M 4G mobiililaajakaista 9,99€/kk

9. Dreame D9 Max robotti-imuri 199 €. Robotti-imuri moppaa ja imuroi. Ei ole yhtä haka väistelemään esteitä kuin kalleimmat mallit, mutta riittävän hyvä selkeissä huoneissa. Hinta-laatu todella kohdallaan.

10. Zalando Lounge tarjoukset vaatteista. Zalando Lounge tarjoukset ovat jopa yli 70 %.

11. Apollomatkat myy matkoja jopa puoleenhintaan.

12. Boozt.com tarjoukset vaatteista. Saat jopa 50 % lisäalennuksen vaatteista.

13. HBO Max suoratoistopalvelu -40% alennuksella. Tarjouksen saadaksesi sinun tulee maksaa vuosi kerralla, mutta samalla säästät reilusti kuukausimaksuissa.

14. Finlayson -50 % lähes kaikista kodin tuotteista. Nyt on loistava hetki hankkia kotiin esimerkiksi uudet pussilakanat.

15. Marimekon tuotteita Black Friday -tarjouksessa. Marimekon tuotteita vaatteista, maljakoihin löytyy nyt loistavaan hintaan.

Tässä ne olivat Black Fridayn parhaat tarjoukset vuonna 2023. Tartu tarjouksiin nopeasti, sillä parhaat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun. Bonustarjouksena mainittakoon vielä, että sähkösopimus kannattaa vaihtaa Black Fridayn aikana halvempaan.