Top15 Black Fridayn parhaat tarjoukset

Black Fridayn aikana hinnat ovat halvimmillaan. Olemme listanneet sinulle Black Fridayn TOP15 tarjoukset.

Suuret alenusprosentit eivät aina tarkoita halvinta hintaa ja joskus vertailu voi olla vaikeaa, vertailimmekin tarjoukset puolestasi. Katso siis ainakin nämä tarjoukset jos haluat säästää rahaa. Listalle on päässyt ainoastaan hyviä tuotteita/palveluita, poikkeuksellisen hyvään hintaan.

1. DNA rajaton 4G puhelinliittymä 14,90€/kk. Black Fridayn paras liittymätarjous. Normaalihintaan nähden säästät vuodessa 144 €. Black Fridayn aikana kannattaa aina kilpailuttaa liittymä(t). Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

2. BookBeat Premium 1kk ilmaiseksi. Ilmainen on halvin mahdollinen. Kuuntele äänikirjoja kuukausi ilmaiseksi. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

3. Naantalin kylpylän yöpymiset jopa -60%. Naantalin Kylpylä on palkittu Suomen parhaana hotellina ja heidän sviitti Suomen parhaana sviittinä. Varaa itsellesi vuoden halvimpaan hintaan.

4. Kismet Remix 10kpl 1€. Matsmartista Kismetit ja muut ruokaostokset edullisesti. Tee siis ekoteko ja auta välttämään hävikki ja korjaa edut talteen.

5. Samsung Galaxy A20e 99€(norm. 199€). Elisalla on paljon tarjouksia, mutta jos etsit edullista puhelinta niin se on tässä. Elisalta saat myös kuluttoman ja korottoman maksuajan jopa 36kk ajaksi. Harvoin on ilmaista lainaa tarjolla! Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

6. Philips Fidelio M1MKII kuulokkeet 76€. Klassikkomalli nyt tarjouksessa. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Tarjolla nyt vieläkin halvemmalla valkoisen hintaan 70€. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan, jos kuulokkeet eivät ehdi loppua ennen sitä.

7. Nordic Green Energyn Green Week tarjous. Sähkö kannattaa kilpailuttaa aina Black Fridayna. Sähköä tarvitsee kaikki, mutta säästöä saat vain kilpailuttamalla. Tässäpä vielä ekologisesti tuotettua sähköä tarjoushintaan.

8. Qatar Airwaysin lennot -30 %. Lennot eivät ole nyt ensimmäisenä mielessä korona-aikana. Katse tulevaisuuteen ja haaveet todeksi. Qatar Airwaysin lippujen lähtöpäivää pystyy tarvittaessa siirtämään ja liput ovat voimassa jopa 2 vuotta. Osta nyt ja matkusta myöhemmin. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

9. 10 kappaletta dvd tai Blu-ray elokuvia 40€. CDON myy elokuvia pilkkahintaan. Mikäli haluat nauttia laadukkaista Blu-ray -elokuvista, niin tästä saat kerralla ison nipun. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

10. Sabrent M.2 NVME SSD Gen4 Solid State Drive 2 TB 299,99€(norm. 459,99€). Huippunopea ja todella suuri tallennustila.

11. Mi Robot Vacuum Mop vain 199 € Hinta-laatusuhteeltaan voittamaton robotti-imuri, joka myös moppaa. Robotti-imuri vapauttaa arvokasta aikaa ja pitää lattiat siistinä. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

12. Apple iPhone SE 2020 64 Gt 399€(norm. 499€). Hieman edullisempi iPhone, joka kuitenkin ajaa asiansa.

13. Audible 1kk ilmaiseksi. Kokeile Amazonin äänikirjapalvelua kuukausi ilmaiseksi. Kotimaisia nimikkeitä ei löydy yhtä hyvin kuin BookBeatilta, mutta englanniksi äänikirjoja on vaikka kuinka ja paljon. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

14. Goodlife, 50 g, 90 proteiinipatukkaa 62,90€(norm. 139,50€). Tästä loistavan makuisia proteiinipatukoita. Nämä eivät sisällä makeutusaineita ja proteiinin määrä on kohdallaan. Maistuvat hyvälle, vaikka eivät edes ole täynnä sokeria. Tarjous voimassa vielä Cyber Mondayn ajan.

15. Sage Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs) 444€(norm. 799€) Sagen kahvikoneet ovat todella laadukkaita, eikä myös tämäkään kone tee siihen poikkeusta. Tässä on lähes kaikki mitä kotibarista tarvitsee mm. integroitukahvimylly, maidonvaahdotin, irroitettava 2L vesisäiliö, helppo puhdistaa.

Tässä ne olivat Black Fridayn parhaat tarjoukset vuonna 2020. Tartu tarjouksiin nopeasti, sillä parhaat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun.