Top15 Black Fridayn parhaat tarjoukset

Black Fridayn aikana hinnat ovat halvimmillaan. Olemme listanneet sinulle Black Fridayn TOP15 tarjoukset.

Suuret alenusprosentit eivät aina tarkoita halvinta hintaa ja joskus vertailu voi olla vaikeaa, vertailimmekin tarjoukset puolestasi. Katso siis ainakin nämä tarjoukset jos haluat säästää rahaa. Listalle on päässyt ainoastaan hyviä tuotteita/palveluita, poikkeuksellisen hyvään hintaan.

1. DNA rajaton 4G puhelinliittymä. Black Fridayn aikana on vuoden parhaat tarjoukset liittymistä. Black Fridayn aikana kannattaa aina kilpailuttaa liittymä(t).

2. BookBeat Premium 1kk ilmaiseksi. Ilmainen on halvin mahdollinen. Kuuntele äänikirjoja kuukausi ilmaiseksi.

3. Naantalin kylpylän yöpymiset jopa -60%. Naantalin Kylpylä on palkittu Suomen parhaana hotellina ja heidän sviitti Suomen parhaana sviittinä. Varaa itsellesi vuoden halvimpaan hintaan.

4. HBO Max suoratoistopalvelu pysyvästi -50% hintaan. Maksat vain puolet normaalista kuukausimaksusta niin pitkään, kuin pidät tilauksen voimassa.

5. Samsung Galaxy A22 5G 149€ (norm. 229€) DNA myy Samsungin edullista 5G puhelinta isolla näytöllä suomen halvimpaan hintaan.–

6. Oomi 24kk määräaikainen sähkösopimus. Oomi myy Black Fridayn edullisinta määräaikaista sähkösopimusta kiinteällä energian hinnalla. Kannattaa toki myös katsoa artikkelimme sähkösopimuksista, jossa on myös tarjouksia pörssiäsähköön ja muihin sopimustyyppeihin.

7. Scandic Hotellien yöpymiset 69€/yö. Hintaan sisältyy aamupala ja mahdollinen kylpylän käyttö.

8. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential vain 129 €. Robotti-imuri moppaa ja imuroi. Ei ole yhtä haka väistelemään esteitä, mutta riittävän hyvä selkeissä huoneissa. Hinta-laatu todella kohdallaan.

9. Audible 1kk ilmaiseksi. Kokeile Amazonin äänikirjapalvelua kuukausi ilmaiseksi. Kotimaisia nimikkeitä ei löydy yhtä hyvin kuin BookBeatilta, mutta englanniksi äänikirjoja on vaikka kuinka ja paljon.

10. Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS 587€(norm. 829€) Tämä on hieman parempi malli Sagen Barista Express koneesta. Suurimpana erona digitaalinen näyttö ja käyttö. Lisäksi tässä on nopeampi vedenkuumennus, tällä pystyt tekemään kahvia jo alle 30 sekunttia käynnistyksestä.

11. Philips Fidelio X3 149,99€(norm.279,90€) loistavat kuulokkeet nyt todella edullisesti. Tässä lyhyt suomenkielinen arvostelu kuulokkeista.

Tässä ne olivat Black Fridayn parhaat tarjoukset vuonna 2021. Tartu tarjouksiin nopeasti, sillä parhaat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun.

Listaa päivitetään.