Boozt.com, Black Fridayn kovimmat muotitarjoukset

Suosittu Boozt.com aloitti Black Fridayn. Nyt on saat jopa 70 % lisäalen. Alennuksessa olevat tuotteet on merkitty ja valikoimaa on tuhansia. Alennus on voimassa kun ostat yli 99 eurolla.

Boozt myy vaatteita, asusteita, kenkiä ja kauneustuotteita. Tuotteita löytyy koko perheelle. Valikoimasta löytyy suositut merkit kuten BOSS, Desigual, MOLO, Tiger of Sweden, GUESS ja Esprit. Torstaista perjantaihin on alennuksessa kymmeniä tuhansia tuotteita. Alennusprosentit vaihtelevat 25-75% välillä. Kyseessä on heidän vuoden kovin kampanja, nyt kannattaa hankkia pehmeät joululahjat pukinkonttiin. Varsinkin Premium-merkeistä näin korkeat alennukset ovat todella harvinaisia.

Kampanja jatkuu maanantaihin saakka, mutta tarjoukset vaihtelevat. Mikäli näet nyt sopivan tuotteen, kannattaa se ostaa heti. Tuotteita on rajoitettu erä. Toimitukset ovat nopeat ja tuotteet toimitetaan jopa 1-2 arkipäivän aikana. Tuotteilla on normaalisti 30 päivän palautusoikeus, mutta nyt palautusoikeutta on jatettu 31.1 asti. Voit siis huoletta ostaa myös joululahjat ja tarvittaessa palauttaa, mikäli tuote ei ollut sopiva.

Naisten Black Friday valikoima yli 40000 tuotetta.

Miesten Black Friday valikoima yli 20000 tuotetta.

Lasten Black Friday valikoima yli 11000 tuotetta.