Black Fridayn matkatarjoukset

Black Fridayn parhaat matkatarjoukset

Black Fridayn aikana julkaistaan paljon tarjouksia lennoista, pakettimatkoista, hotelleista ja risteilyistä. Kannattaakin olla hereillä, mikäli mielit edullisesti maailmalle tai vaikka mukavasti hotelliin kotimaassa. Osa tarjouksista julkaistaan jo Black Weekin alkaessa 21.11.2022. Kovimmat tarjoukset tulevat myyntiin vasta Black Fridayna 25.11.2022. Tänä tarjouksia tulee olemaan pari viime vuotta enemmän. Ulkomaan matkailu käynnistyi kunnolla kesällä. Matkailu ulkomaille loppui lähes kokonaan vuonna 2020. Matkailu piristyi hieman viime vuonna, mutta tänä vuonna matkailu on palautunut suurimmasta kuopasta. Tällä hetkellä ongelmana on ettei lentoreittejä ole yhtä paljon kuin aiemmin ja kustannukset ovat nousussa. Lentojen hintoihin kohdistuu selvästi nousupainetta ja ensi vuonna lentojen hinnat nousevat varmasti. Finnairin osalta Aasian liikenne on edelleen vähäistä aikaisempaan verrattuna. Finnair lensi aiemmin Venäjän yli Aasiaan ja mainostikin suorinta reittiä Aasiaan. Venäjän ylilentolupa mahdollisti selvästi lyhyemmän lentoajan. Nykyisellään Venäjän yli ei enää lennetä ja tämä on vähentänyt Aasian lentoja. Älä kuitenkaan huoli, sillä loistavia tarjousia on luvassa lennoista ja varsinkin hotelleista. Moni lentoyhtiö on avannut uudelleen lentoreittejä ja lentoja tullaan myymään edullisesti. 

Black Fridayn lentotarjoukset

Eniten Black Fridayn lentotarjouksia on ollut Euroopan lennoista, mutta myös kaukokohteita on ollut mukana erityisesti Finnairilla. Normaalisti matkustusajat ovat olleet varsin pitkiä ja tarjoukset ovat olleet kevät talvelle/keväälle asti. Kannattaakin ostaa talven ja kevään lennot nyt. Käytännössä EU-alueella matkailuun ei ole tulossa uusia rajoituksia. Muista kuitenkin matkustaa vastuullisesti, noudattaa viranomaisten ohjeita ja lähteä matkalle vain täysin terveenä. Osalla lennoista on vielä voimassa maskipakko. Ainakin Prismasta saa ffp2-maskeja, joissa on paremmin tilaa hengittää. Kannattaakin tarkistaa myös matkavakuutuksen voimassaolo ja se millaisessa tapauksessa voit hakea korvausta peruuntuneesta matkasta. Matka kannattaa varmuudeksi maksaa luottokortilla, silloin olet paremmassa asemassa jos matkanjärjestä ajautuisi taloudellisiin vaikeuksiin. Ajankohtaisia kampanjoita löydät myös osoitteesta Lentodiilit.fi

AirBaltic julkaisi ensimmäisenä omat lentotarjouksensa. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti. Matkustusaika on 12.12.2021-15.6.2022. Halvin tarjous on AirBalticin kotikentälle Riikaan, 29 € yhteen suuntaa tai 49 € meno-paluu. Dubaihin pääsee edestakaisin 359 €. Tarjouksia on mm. Saksaan, Kanarialle, Itävaltaan ja Tanskaan. Riikaa lukuunottamatta lennoissa on aina välilasku (Riikassa). Suomesta lentoja lähtee Helsingin lisäksi Turusta, Tampereelta ja Kittilästä.

Norwegian tarjoukset ovat varattavissa 28.11.22 klo 23:59 ja matkustaa voit aikavälillä 05.12.22 – 25.03.23. Alennuksen saat kampanjakoodilla BLACKFRIDAY22. Tarjouksessa on kaikki kohteet ja alennukset ovat parhaimmillaan 30 %. Alle 100 euron meno-paluulentoja löytyy kohtalaisen hyvin. Halvimmat kohteet ovat Lontoo ja Tukholma. 

Ryanair tarjoukset vaihtelevat päivittäin. Päätarjoukset tulevat myyntiin perjantaina 25.11. ja maanantaina 28.11.

Finnair julkaisi Black Friday -tarjoukset. Tarjouksessa olevien kohteiden määrä on laskenut selvästi edellisistä vuosista. Olemme kirjoittaneet enemmän Finnairin tarjouksista tässä artikkelissa

Qatar Airways julkaisi lentotarjouksia turisti- ja business-luokkaan. Tarjoukset ovat voimassa 30.11. asti. Matkustusaika on 1.1.2022 – 22.11.2021. Kesällä on kuitenkin joitakin rajoituksia turistiluokan tarjouksista. 

Easyjet (viime vuoden tarjous) lentää Helsingistä vain Berliiniin. Lontooseen pääsee Kittilästä ja Lontoon lisäksi Rovaniemeltä Easyjet lentää myös Milanoon. Berliiniin pääsee edullisimmillaan edestakaisin reilulla 40 €.

SAS  (viime vuoden tarjous) Tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti ja matkustusaika 13.12.2021-31.05.2022. Lennon voi siirtää 72h ennen lähtöä. New York on 400 € ja Miami halvimmillaan 451 €.

Todennäköisesti myös KLM ja Lufthansa tulevat tarjoamaan loistavia hintoja Black Fridayn kunniaksi.

Tarjoukset pakettimatkoista

Mikäli lentojen sijasta suosit pakettimatkoja, niin niiden osalta valikoima on tänä vuonna hieman normaalia pienempi.

Aurinkomatkat julkaisi tarjouksia pakettimatkoista. Tarjoukset ovat voimassa vain perjantaihin 25.11. klo 23 asti. Lentoja löytyy Suomen eri kentiltä Helsingistä, Oulusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Alennus on korkeimmillaan 300 €/henkilö. Kohteina ovat mm. Espanja, Kreikka, Kanariansaaret ja Thaimaa. 

TUI julkaisi paljon erilaisia tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti. Tarjolla on euromääräisiä lisäalennuksia, alennusprosentteja ja ilmaisia all inclusive -palveluita. Kanarialle saat talvella all inclusiven hintaan 0 €. Kesällekin löytyy muutamaan hotelliin ilmainen all inclusive. Samoin heinäkuulle löytyy tarjouksia, joissa kahden aikuisen kanssa lapsi matkustaa ilmaiseksi. Thaimaahan saat 400 € alennuksen varauksesta koodilla TUIBF1. Loppuvuodesta Kanarialle saat jopa 40 % alennuksen. 2 yhden hinnalla. 

Apollomatkat aloitti Black Week kampanjansa. Lomamatkoista saat parhaimmillaan 50 % alennuksen. Matkustaa voit 1.1. – 26.3.2023 välisenä aikana, poislukien lähdöt välillä 17.-26.2.2023. Lisää tarjouksia on tulossa vielä Black Fridayn kunniaksi perjantaina. Perjantain tarjouksena tulee olemaan kesän matkoja.

Tarjoukset hotelleista

Radisson Hotels alennukset ovat alkaneet jäsenille! Voit liittyä jäseneksi ilmaiseksi verkkosivuilta. Saati alennuksen varatessasi 10.-28.11. välisenä aikana. Tarjoushintaan voit majoittua viikonloppuisi 5.12.2022-31.12.2023 eli voit varata majoituksen yli vuoden ajalta. Alennukset ovat 40 %. Pääset hyödyntämään alennuksen kirjautumalla sisään ja käyttämällä koodia 22BLCK. Tarjoushinta sisältää myös loistavan aamiaisen.

Booking.com kautta on varattavissa hotelleja Black Friday -hintaan. Hae haluamaasi paikkaa ja ajankohtaa niin näet tarjoukset. Black Friday -tarjous on erikseen merkitty ja alennus on vähintään 30 %. Kampanja on voimassa 1.12. asti ja matkustaa voit 1.7.2022 asti.

Hotels.com Black Friday tarjouksessa saat tupla leimat yöpymisistä. Yhdestä yöstä saat nyt kaksi leimaa ja kymmenellä leimalla saat ilmaisen yöpymisen. Saat lisäksi valikoiduista majoitusliikkeistä vähintään 30 % alennuksen.

Matkapojat tarjoaa risteilyiden lisäksi myös hotellimatkoja. Halvimmat hotellimatkat löytyvät Tallinnaan, jossa laivamatkat ja yö hotellissa maksaa halvimmillaan 59 €/hlö (Hotel Seaport) ja vastaava Viru Hotellissa 79 €/hlö. Pärnun 4 päivän matka ja yöpymiset suositussa Tervise Paradise -kylpylähotellissa 279 €/hlö. Hotellimatkoja on tarjolla myös Tartoon ja Riikaan. Tarjoukset ovat voimassa 16.-22.11.2022. 

Sokos Hotels alennukset ovat 40 %. Etu on voimassa 23.-25.11., mutta uutiskirjeen tilaajat pääsevät ostoksille jo 23.11. Voit varata majoituksen aikavälille 1.12.2022–12.3.2023. Hinta sisältää myös aamiaisen (ei Heymo). Edun saadaksesi tarvitset S-etukortin ja käyttämällä varauskoodia:22BLCK.

Kämp  tarjoaa päivittäin vaihtuvia etuja Black Weekin ajan. Käytännössä eri päivinä vaihtuu hotelli, johon etu on kohdistettu. Toisina päivinä etu koskee ravintolapalveluita. Uusi etu tulee myyntiin aina aamulla klo 9.00. Edut ovat 40-50 % luokkaa.

Naantalin kylpylä on julkaissut Black Friday -tarjouksia ja myynti alkaa perjantaina 25.11.2022 klo 06.00. Alennukset ovat jopa 60 %. Tarjouksessa on ja päivää ei tarvitse heti lyödä lukkoon, voitkin varata loman huoletta tai antaa lahjakortin vaikka joululahjaksi. Lahjakorttit ovat voimassa 6kk tai 12kk. Voit käyttää lahjakortin 1.12.2022-11.6.2023 ja 12kk lahjakortti on voimassa 29.11.2023 asti. Mikä parasta, hinta sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön. katso kaikki tarjoukset!

Katso kaikki tarjoukset Kylpylähotelleista. Perjantaina voit varata itsellesi yön Naantalin kylpylästä, joka on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi. 

Tarjoukset risteilyistä

Risteilyjä voi löytää myös tarjouksesta. Viimeisen vuoden aikana risteilyiden kysyntä on alkanut elpymään. Osa laivoista on kuitenkin siirretty muille reiteille tai vuokrattu esim. majoituskäyttöön. Pääset kuitenkin normaaliin tapaan Tukholmaan ja Tallinnaan.

Matkapojat myy risteilyjä edullisesti. Tallinnaan pääsee halvimmillaan 10 eurolla. Päiväksi Tukholmaan pääset 50 eurolla. 

VikingLine  myy risteilyjä kampanjahintaan. Halvimmillaan risteilyn saa 9 eurolla. Huonona puolena VikingLinen kampanjassa on lyhyt matkustusaika, tarjoukset koskevat pääosin tänä vuonna lähteviä risteilyjä. Matkustaa voit 31.1.2023 asti.

TallinkSilja saat koodilla MUSTA. Alennukset ovat parhaimmillaan -30%.

Eckerö Line (viime vuoden etu) reittimatkat myynnissä nyt alkaen 5 €.

Tulemme päivittämään tarjoukset tälle sivuille heti kun ne julkaistaan.

Katso myös Black Fridayn Top15-tarjoukset.