Black Fridayn matkatarjoukset

Black Fridayn parhaat matkatarjoukset

Black Fridayn aikana julkaistaan paljon tarjouksia lennoista, pakettimatkoista, hotelleista ja risteilyistä. Kannattaakin olla hereillä, mikäli mielit edullisesti maailmalle tai vaikka mukavasti hotelliin kotimaassa. Osa tarjouksista julkaistiin jo Black Weekin alkaessa 20.11.2023. Kovimmat tarjoukset tulivat myyntiin vasta Black Fridayna 24.11.2023. Tänä vuonna tarjouksia oli olemaan paria viime vuotta enemmän. Katso alta Black Friday parhaat matkatarjoukset.  Matkailu on piristynyt selvästi ja lentoreittejä on avattu kiivaasti. Tänä vuonna matkailu on palautunut suurimmasta kuopasta. Lentojen hintoihin kohdistuu selvästi nousupainetta ja ensi vuonna lentojen hinnat nousevat varmasti. Esimerkiksi Finnairin osalta Aasian liikenne on edelleen vähäisempää aikaisempaan verrattuna. Finnair lensi aiemmin Venäjän yli Aasiaan ja mainostikin suorinta reittiä Aasiaan. Venäjän ylilentolupa mahdollisti selvästi lyhyemmän lentoajan. Nykyisellään Venäjän yli ei enää lennetä ja tämä on vähentänyt Aasian lentoja. Älä kuitenkaan huoli, sillä loistavia tarjousia on luvassa lennoista ja varsinkin hotelleista. Moni lentoyhtiö on avannut uudelleen lentoreittejä ja lentoja tullaan myymään edullisesti. Varsinkin Yhdysvaltoihin suorat lennot ovat lisääntyneet ja Eurooppaan on erittäin hyvin edullisia lentoja.

Black Fridayn lentotarjoukset 

Eniten Black Fridayn lentotarjouksia on ollut Euroopan lennoista, mutta myös kaukokohteita on ollut mukana erityisesti Finnairilla. Normaalisti matkustusajat ovat olleet varsin pitkiä ja tarjoukset ovat olleet kevät talvelle/keväälle asti. Kannattaakin ostaa talven ja kevään lennot nyt. Matkustamiseen ei ole enää viranomaisten rajoituksia, mutta kannatta silti tarkistaa myös matkavakuutuksen voimassaolo ja se millaisessa tapauksessa voit hakea korvausta peruuntuneesta matkasta. Matka kannattaa varmuudeksi maksaa luottokortilla, silloin olet paremmassa asemassa jos matkanjärjestä ajautuisi taloudellisiin vaikeuksiin. Ajankohtaisia kampanjoita löydät myös osoitteesta Lentodiilit.fi

AirBaltic julkaisi ensimmäisenä omat lentotarjouksensa. Tarjoukset ovat voimassa 30.11. asti. Matkustusaika on joulukuusta ensi vuoden syksyyn asti. Halvin tarjous on AirBalticin kotikentälle Riikaan, 45 € yhteen suuntaa tai 65 € meno-paluu. Dubaihin pääsee edestakaisin halvimmillaan 399 €. Tarjouksia on mm. Saksaan, Kanarialle, Espanjaan, Itävaltaan ja Tanskaan. Helsingistä ja Turusta on Riikaa lukuunottamatta lennoissa on aina välilasku (Riikassa). Suomesta suoria lentoja lähtee lisäksi Kittilästä Riikaan ja Tampereelle. Eniten suoria lentoja lähtee juuri Tampereelta, josta pääsee Kittilän ja Riikan lisäksi suoraan Kööpenhaminaan, Tallinnaan, Amsterdamiin, Malagaan, Palma de Mallorcalle, Las Palmasiin, Rhodokselle sekä Teneriffalle. Välilaskun kanssa löytyy lukematon määrä kohteita yhtälailla Helsingistä kuin Tampereeltakin.

Qatar Airways julkaisi lentotarjouksia turisti- ja business-luokkaan. Tarjoukset ovat voimassa 27.11. asti. Matkustaa voit 31.10.2024 asti. Kesällä on kuitenkin joitakin rajoituksia turistiluokan tarjouksista. Esimerkkejä tarjouksista, Dubai 491 €, Bangkok 649 € ja Doha 529 €.  Halvimmat Mikäli liityt nyt Avios ohjelman kanta-asiakkaaksi, saat 4000 Aviosta koodilla PCEUR23.Kannattaa katsoa myös Qatarin tarjoukset lento + hotelli -paketeista. Matkapaketteja on esim. Dohaan, Phukettiin ja Malediiveille.

Norwegian Black Friday kampanjassa saat jo nyt jopa 30 % alennuksen joistakin kohteista, kuten Malaga, Barcelona ja Lontoo. Norwegianilla on varsin laaja reittiverkosto Suomesta, mutta kampanjassa on 13 eri kohdetta. Rovaniemelle pääset Helsingistä halvimmillaan 41,50 € suunta ja Kööpenhaminaan 38,11 € suunta. Matkustusaika: 04.12.2023 – 15.06.2024. Saat edun koodilla BLACKWEEK23

Ryanair tarjoukset tulevat myyntiin tiistaina 23.11. asti ja mahdollisesti tulossa on vielä erillinen Black Friday tarjous. Nyt valittavana on 3 kohdetta Helsingistä. Varsova alkaen 16,99 € suunta, Brysseli 19,99 € ja Milano 24,99 € suunta. Lappeenrannasta Milanoon pääset alkaen 14,99 € suunta. Harvoin kuitenkaan löydät molempia suuntia yhtä edullisesti.

Easyjet ei lennä enää Helsingistä, mutta joitakin tarjouksia löytyy Tukholmasta lähteville lennoille.

SAS  Tarjoukset ovat voimassa 27.11. asti ja matkustusaika Euroopassa ja Afrikassa 11.12.2023 – 9.6.2024 ja Yhdysvalloissa sekä Aasiassa 15.1.2024 – 30.4.2024. Euroopan lennot ovat halvimmillaan 65 € suunta. New York 444 € meno-paluu ja Bangkok 697 €.

Finnair julkaisi Black Friday -tarjoukset. Tarjouksessa olevien kohteiden määrä on varsin maltillinen. Pääasiassa tarjouksia on Euroopan lennoista, mutta yksittäisiä kohteita on Aasiasta ja Yhdysvalloista. Olemme kirjoittaneet enemmän Finnairin tarjouksista tässä artikkelissa

Todennäköisesti myös KLM ja Lufthansa tulevat tarjoamaan loistavia hintoja Black Fridayn kunniaksi.

Tarjoukset pakettimatkoista

Apollomatkat aloitti Black Week kampanjansa. Tarjouksessa on matkoja kaksi yhden hinnalla, eli puoleen hintaan! Tarjous on voimassa vain perjantaina 24.11. ja todennäköisesti näin halvat matkat tulevat loppumaan nopeasti. Kampanjassa on myynnissä matkoja 1.4-23.5.2024 ja 5-25.8.2024 välisille ajoille. Matkoja saattaa tulla lisää päivän mittaan, joten kannatta tarkastaa tarjoukset useammin, jos heti ei löydy sopivaa. Sopivan löydyttyä ei varauksessa kannata aikailla.

Matkapojat myy Black Friday tarjouksessa 100€ alennuksella matkoja Teneriffalle. Niiden lisäksi löytyy myös matkoja mm. Krakovan ja Varsovan joulutoreille ja tietysti risteilyjä.

Tjäreborg viettää Black Weekendiä 27.11. asti. Tarjolla on lomamatkoja tammikuusta-elokuuhun eli voit varata myös kesän lomamatkat tarjouksesta. Alennus on aina vähintään 200 €/varaus. 

TUI julkaisi paljon erilaisia tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa 27.11. asti. Tarjolla on euromääräisiä lisäalennuksia, alennusprosentteja ja ilmaisia all inclusive -palveluita. Kanarialle saat talvella all inclusiven hintaan 0 €. Kesällekin löytyy muutamaan hotelliin ilmainen all inclusive. Saatavilla on myös matkoja kahdelle yhden hinnalla.  Thaimaahan saat kahden viikon loman yhden viikon hinnalla. Egyptin all inclusive lomat maksavat alkean 495€. Kohteita löytyy runsaasti ja matkoja on tarjouksessa syksylle asti. 

Aurinkomatkat Viime vuoden tarjous. julkaisi tarjouksia pakettimatkoista. Tarjoukset ovat voimassa vain perjantaihin 25.11. klo 23 asti. Lentoja löytyy Suomen eri kentiltä Helsingistä, Oulusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Alennus on korkeimmillaan 300 €/henkilö. Kohteina ovat mm. Espanja, Kreikka, Kanariansaaret ja Thaimaa. 

Tarjoukset hotelleista

Radisson Hotels Voit liittyä jäseneksi ilmaiseksi verkkosivuilta. Saati alennuksen varatessasi 20.-24.11. välisenä aikana. Tarjoushintaan voit majoittua viikonloppuisi 1.12.2023 – 10.03.2024 eli voit varata majoituksen yli vuoden ajalta. Alennukset ovat 40 %. Pääset hyödyntämään alennuksen kirjautumalla sisään ja käyttämällä koodia 23BLCK. Tarjoushinta sisältää myös loistavan aamiaisen.

Booking.com kautta on varattavissa hotelleja Black Friday -hintaan. Hae haluamaasi paikkaa ja ajankohtaa niin näet tarjoukset. Black Friday -tarjous on erikseen merkitty ja alennus on vähintään 30 %. Kampanja on voimassa 29.11. asti ja matkustaa voit vuoden 2024 loppuun asti.

Hotels.com Black Friday tarjouksessa saat tupla leimat yöpymisistä. Yhdestä yöstä saat nyt kaksi leimaa ja kymmenellä leimalla saat ilmaisen yöpymisen. Saat lisäksi valikoiduista majoitusliikkeistä vähintään 30 % alennuksen.

Matkapojat tarjoaa risteilyiden lisäksi myös hotellimatkoja. Halvimmat hotellimatkat löytyvät Tallinnaan, jossa laivamatkat ja yö hotellissa maksaa halvimmillaan 59 €/hlö (Hotel Seaport) ja vastaava Viru Hotellissa 79 €/hlö. Pärnun 4 päivän matka ja yöpymiset suositussa Tervise Paradise -kylpylähotellissa 279 €/hlö. Hotellimatkoja on tarjolla myös Tartoon ja Riikaan. Tarjoukset ovat voimassa 16.-22.11.2022. 

Sokos Hotels alennukset ovat 40 %. Etu on voimassa 23.-24.11., mutta uutiskirjeen tilaajat pääsevät ostoksille jo 23.11. Voit varata majoituksen aikavälille 1.12.2023–10.3.2024. Hinta sisältää myös aamiaisen (ei Heymo). Edun saadaksesi tarvitset S-etukortin ja käyttämällä varauskoodia:23BLCK.

Kämp  tarjoaa päivittäin vaihtuvia etuja Black Weekin ajan. Käytännössä eri päivinä vaihtuu hotelli, johon etu on kohdistettu. Toisina päivinä etu koskee ravintolapalveluita. Uusi etu tulee myyntiin aina aamulla klo 9.00. Edut ovat 40-50 % luokkaa.

Naantalin kylpylä on julkaissut Black Friday -tarjouksia ja myynti alkaa perjantaina 25.11.2022 klo 06.00. Alennukset ovat jopa 60 %. Tarjouksessa on ja päivää ei tarvitse heti lyödä lukkoon, voitkin varata loman huoletta tai antaa lahjakortin vaikka joululahjaksi. Lahjakorttit ovat voimassa 6kk tai 12kk. Voit käyttää lahjakortin 1.12.2022-11.6.2023 ja 12kk lahjakortti on voimassa 29.11.2023 asti. Mikä parasta, hinta sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön. katso kaikki tarjoukset!

Katso kaikki tarjoukset Kylpylähotelleista. Perjantaina voit varata itsellesi yön Naantalin kylpylästä, joka on valittu lähivuosina Suomen parhaaksi hotelliksi ja Naantalin sviitit on valittu tänä ja viime vuonna Suomen parhaiksi sviiteiksi.

Tarjoukset risteilyistä

Risteilyjä voi löytää myös tarjouksesta. Viimeisen vuoden aikana risteilyiden kysyntä on alkanut elpymään. Osa laivoista on kuitenkin siirretty muille reiteille tai vuokrattu esim. majoituskäyttöön. Pääset kuitenkin normaaliin tapaan Tukholmaan ja Tallinnaan.

Matkapojat myy risteilyjä edullisesti. Kampanja alkaa 22.11. Viking Gracen risteilyt Turusta maksavat vain 20€/hytti. Myynnissä on myös matkoja Teneriffalle, niistä saat 100€ alennuksen normaaleista hinnoista.

VikingLine  myy risteilyjä kampanjahintaan. Halvimmillaan risteilyn saa 10 eurolla. Huonona puolena VikingLinen kampanjassa on lyhyt matkustusaika, tarjoukset koskevat pääosin tänä vuonna lähteviä risteilyjä. Matkustaa voit 31.1.2024 asti.

TallinkSilja Black Fridayna saat koodilla MUSTA, risteilyjä ja hotellilomia jopa -40 %. Varausaika 22.-27.11.2023, matkustusaika 15.2.2024 asti

Eckerö Line ei julkaissut kampanjaa vuonna 2023.

Risteilyt Karibialle ja Välimerelle

Royal Caribean on ehkä Suomessa tunnetuin Karibian risteilyjä tekevä varustamo. Nyt sinulla on mahdollisuus saada jopa 750 € alennus valituista risteilyistä ja lisäksi 30 % alennuksen. Aikuisten mukana risteilevät lapset pääsevät risteilylle halvimmillaan 99 €. Risteilyjä on Karibialle, Välimerelle.ja lisäksi Atlantin yli meneviä risteilyjä. Varaa risteilysi 4.12.2023 mennessä. Osa risteilyistä myydään kuitenkin loppuun jo ennen kampanjan päättymistä. Risteilyjä myydään koko vuodelle 2024.

Celebrity Cruises on tunnettu erinomaisesta ruuastaan ja laivat on rakennettu enemmän aikuiseen makuun. Nyt voit saada 75 % alennuksen toisesta matkustajasta samassa hytissä ja lisäksi jopa 650 $ alennuksen. Risteilyjä on Karibialle, Välimerelle ja myös Atlantin yli. Kampanja on voimassa 28.11.2023 asti ja ristelyjä on myynnissä koko vuodelle 2024.

Carnival tarjouksessa saat jopa 40 % alennuksen risteilyn hinnasta ja lisäksi myynnissä on erikoishinnoiteltuja risteilyjä. Kampanja on voimassa 27.11.2023 asti. Edullisimmat risteilyt löytyy keväältä, mutta risteilyjä on myynnissä koko vuodelle 2024.

 

Katso myös Black Fridayn Top15-tarjoukset.

Matkalla tarvittavia tarvikkeita löydät Matkavarusteesta ja Amazonista. Nyt on hyvä hetki hankki uusi matkalaukku tai vaikka matkatyyny. Mikäli haluat matkustaa kevyesti tai säästää matkatavaramaksuissa, kannattaa hankkia lentokoneen istuimen alle mahtuva laukku.