Black Fridayn matkatarjoukset 2019

Black Fridayn parhaat matkatarjoukset

Black Fridayn aikana julkaistaan paljon tarjouksia lennoista, pakettimatkoista, hotelleista ja risteilyistä. Kannattaakin olla hereillä, mikäli mielit edullisesti maailmalle tai vaikka mukavasti hotelliin kotimaassa. Osa tarjouksista julkaistaan jo Black Weekin alkaessa 25.11.2019. Kovimmat tarjoukset tulevat myyntiin vasta Black Fridayna 29.11.2019

Black Fridayn lentotarjoukset 2019

Eniten Black Fridayn lentotarjouksia on ollut Euroopan lennoista, mutta myös kaukokohteita on ollut mukana erityisesti Finnairilla. Normaalisti matkustusajat ovat olleet varsin pitkiä ja normaalisti tarjoukset ovat olleet kevät talvelle/keväälle asti. Kannattaakin ostaa talven ja kevään lennot nyt.

Finnairin tarjoukset alkavat tiistaina 26.11.. Päivitämme tarjoukset sivulle heti kun ne julkaistaan. Finnairin Black Week tarjoukset on nyt julkaistu, näet ne tästä.

Norwegian ei ole vielä julkaissut omia tarjouksiaan. Oletettavasti Norwegian tekee kuitenkin kuten edellisinä vuosina ja aloittaa kampanjansa perjantaina 29.11.. Norwegianin Black Friday tarjoukset ovat myynnissä. Lentojen alennukset ovat 30% normaalihinnoista. Lisäksi Cyber Mondayna 2.12. tulee uusia, mutta hieman rajatumpia tarjouksia.

Todennäköisesti myös SAS, KLM ja Lufthansa tulevat julkaisemaan omat lentotarjouksensa Black Fridayna 29.12.2019.

Tarjoukset pakettimatkoista

Mikäli lentojen sijasta suosit pakettimatkoja, niin ei hätää. Pakettimatkojakin on tarjouksessa mm. Aurinkomatkoilta, Apollomatkoilta ja Matkavekalta.

Matkavekan Black Friday tarjoukset ovat olleet poikkeuksellisen hyviä. Matkavekalla tulee olemaan tarjouksessa paljon matkoja Suomen eri lentokentiltä.

Tarjoukset hotelleista

Myös hotelleja on mahdollista varata edullisesti, niin Suomesta kuin maailmaltakin. Black Friday –tarjouksia tulee ainakin Hotels.com, Booking.com, Sokos Hotels ja Radisson Blu. Toistaiseksi näitä tarjouksia ei ole vielä julkaistu. Päivitämme tarjoukset sivuille heti kun ne julkaistaan.

Tarjoukset risteilyistä

Risteilyjä voi löytää myös tarjouksesta, todennäköisesti ainakin Eckerö Line tekee oman Black Friday kampanjansa. Aiempina vuosina risteilyjä on saanut jopa 1 eurolla. Eckerö Line risteilyt ja reittimatkat myynnissä nyt alkaen 1€.

Tulemme päivittämään tarjoukset tälle sivuille heti kun ne julkaistaan.