Black Fridayn matkatarjoukset

Black Fridayn parhaat matkatarjoukset

Black Fridayn aikana julkaistaan paljon tarjouksia lennoista, pakettimatkoista, hotelleista ja risteilyistä. Kannattaakin olla hereillä, mikäli mielit edullisesti maailmalle tai vaikka mukavasti hotelliin kotimaassa. Osa tarjouksista julkaistaan jo Black Weekin alkaessa 22.11.2021. Kovimmat tarjoukset tulevat myyntiin vasta Black Fridayna 26.11.2021. Tänä vuonna normaalia enemmän, sillä matkailun on ennustettu käynnistyvän kunnolla talven ja kevään aikana. Tarjousten määrä tuleekin nousemaan selvästi vuodesta 2020, jolloin matkailu Suomesta ulkomaille loppui lähes kokonaan. Älä siis huoli, loistavia tarjousia on luvassa lennoista ja varsinkin hotelleista. Moni lentoyhtiö on avannut uudelleen lentoreittejä ja lentoja tullaan myymään edullisesti. 

Black Fridayn lentotarjoukset

Eniten Black Fridayn lentotarjouksia on ollut Euroopan lennoista, mutta myös kaukokohteita on ollut mukana erityisesti Finnairilla. Normaalisti matkustusajat ovat olleet varsin pitkiä ja tarjoukset ovat olleet kevät talvelle/keväälle asti. Kannattaakin ostaa talven ja kevään lennot nyt. Tänä vuonna lennoissa on todella hyvät peruutusajat ja lentoja myydään poikkeuksellisesti myös kesäajalle. Varmista kuitenkin, että ostamasi lennot on mahdollista siirtää, mikäli kohdemaahan tulee voimaan uusia matkustusrajoituksia. Käytännössä EU-alueella tulee matkailu olemaan mahdollista kaikille kahden rokotteen saaneille. Muista matkustaa vastuullisesti, noudattaa viranomaisten ohjeita ja lähteä matkalle vain täysin terveenä. Kannattaakin tarkistaa myösä matkavakuutuksen voimassaolo ja se millaisessa tapauksessa voit hakea korvausta peruuntuneesta matkasta. Matka kannattaa varmuudeksi maksaa luottokortilla, silloin olet paremmassa asemassa jos matkanjärjestä ajautuisi taloudellisiin vaikeuksiin. 

AirBaltic julkaisi ensimmäisenä omat lentotarjouksenta. Tarjoukset ovat voimassa 30.11. asti. Matkustusaika on 1.12.2021-31.5.2022. Halvin tarjous on AirBalticin kotikentälle Riikaan, 39 € yhteen suuntaa tai 79 € meno-paluu. Dubaihin pääsee edestakaisin 309 € ja Milanoon 135 €. Riikaa lukuunottamatta lennoissa on aina välilasku Riikassa. Suomesta lentoja lähtee Helsingin lisäksi Turusta, Tampereelta ja Kittilästä.

Finnair julkaisi loistavia Black Friday -tarjouksia. Tarjoukset ovat osittain jopa viime vuotta edullisempia ja lippujen päivämääriä voi muuttaa tarvittaessa. Olemme kirjoittaneet enemmän Finnairin tarjouksista tässä artikkelissa

Norwegian tarjoukset ovat varattavissa 29.11.21 klo 23:59 ja matkustaa voit aikavälillä 06.12.21 – 26.03.22. Alennuksen saat kampanjakoodilla BLACKFRIDAY21. Alennukset ovat parhaimmillaan 40 %. Alle 100 euron meno-paluulentoja löytyy kohtalaisen hyvin. Halvimmat kohteet ovat Lontoo ja Oslo. 

Ryanair tarjoukset vaihtelevat päivittäin. Päätarjoukset tulevat myyntiin perjantaina 26.11. ja maanantaina 29.11.

Easyjet lentää Helsingistä vain Berliiniin. Lontooseen pääsee Kittilästä ja Lontoon lisäksi Rovaniemeltä Easyjet lentää myös Milanoon. Berliiniin pääsee edullisimmillaan edestakaisin reilulla 40 €.

Qatar Airways julkaisi lentotarjouksia turisti- ja business-luokkaan. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti. Matkustusaika on 30.09.2022 asti. Esim. edestakaiset lennot Dubaihin alkaen 324 € ja Bangkokiin 459 €.

SAS Tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti ja matkustusaika 13.12.2021-31.05.2022. Lennon voi siirtää 72h ennen lähtöä. New York on 400 € ja Miami halvimmillaan 451 €.

Todennäköisesti myös SAS, KLM ja Lufthansa tulevat tarjoamaan loistavia hintoja Black Fridayn kunniaksi.

Tarjoukset pakettimatkoista

Mikäli lentojen sijasta suosit pakettimatkoja, niin niiden osalta valikoima on tänä vuonna hieman normaalia pienempi.

Aurinomatkat julkaisi tarjouksia pakettimatkoista. Tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 29.11. klo 23 asti. Lentoja löytyy Suomen eri kentiltä Helsingistä, Oulusta, Kuopiosta, Rovaniemeltä ja Vaasasta.  Kohteina ovat Espanja, Kreikka, Portugali, Kanariansaaret ja Thaimaa. Kreikkaan pääsee viikoksi halvimmillaan 225 €. 

TUI julkaisi paljon erilaisia tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti. Tarjolla on euromääräisiä lisäalennuksia, alennusprosentteja ja ilmaisia all inclusive -palveluita. Tammikuussa Kanarialle pääsee 2 yhden hinnalla. Lisäalennuksien hyvänä puolena on se, että monet matkat ovat jo valmiiksi alennuksessa esim. Krabille löytyy matkoja 2:lle hengelle, joissa on valmiiksi alennusta 850 € ja siihen saa vielä 250 € lisäalen. Näin viikon matkasta 2:lle hengelle jää maksettavaa reilu 1 200 €.

Apollomatkat aloittaa kampanjansa perjantaina. Tarjoukset paljastetaan vasta kampanjan alussa.

Tarjoukset hotelleista

Booking.com kautta on varattavissa hotelleja Black Friday -hintaan. Hae haluamaasi paikkaa ja ajankohtaa niin näet tarjoukset. Black Friday -tarjous on erikseen merkitty ja alennus on vähintään 30 %. Kampanja on voimassa 1.12. asti ja matkustaa voit 1.7.2022 asti.

Hotels.com Black Friday tarjouksessa saat tupla leimat yöpymisistä. Yhdestä yöstä saat nyt kaksi leimaa ja kymmenellä leimalla saat ilmaisen yöpymisen. Saat lisäksi valikoiduista majoitusliikkeistä vähintään 30 % alennuksen.

Sokos Hotels alennukset ovat 40 %. Etu on voimassa 26.-29.11., mutta uutiskirjeen tilaajat pääsevät ostoksille jo 25.11. Voit hyödyntää tuon edun heti koodilla 21BLCK.

Radisson Hotels alennukset ovat 40 %. Etu on voimassa 26.-29.11., mutta uutiskirjeen tilaajat pääsevät ostoksille jo 25.11. Voit hyödyntää tuon edun heti koodilla 21BLCK.

Kämp tarjoaa päivittäin vaihtuvia etuja. Uusi etu tulee myyntiin aika aamulla klo 9.00. Etu päättynyt

Myös hotelleja on mahdollista varata edullisesti, niin Suomesta kuin maailmaltakin. Black Friday –tarjouksia tulee vielä lisää. Kylpylähotelleista on jo julkaistu tarjouksia. Perjantaina voit varata itsellesi yön Naantalin kylpylästä, joka on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi. Päivitämme tarjoukset sivuille heti kun ne julkaistaan.

Tarjoukset risteilyistä

Risteilyjä voi löytää myös tarjouksesta. Korona on vähentänyt risteilyjen kysyntää selvästi, mutta laivat edelleen liikkuvat.

VikingLine myy risteilyjä kampanjahintaan. Halvimmillaan risteilyn saa 7 eurolla. Huonona puolena VikingLinen kampanjassa on lyhyt matkustusaika, tarjoukset koskevat pääosin tänä vuonna lähteviä risteilyjä. Matkustaa voit 17.2.2022 asti.

Eckerö Line  reittimatkat myynnissä nyt alkaen 5 €.

TallinkSilja tarjoukset ovat muita pienempiä.

Tulemme päivittämään tarjoukset tälle sivuille heti kun ne julkaistaan.

Katso myös Black Fridayn Top15-tarjoukset.