Amazonin Black Friday tarjoukset

Amazonin Black Friday kampanja käynnistyy Saksan Amazonissa 25.11.2021 klo 01.00. Tarjouksessa on vaihtuvia tuotteita päivittäin. Alennuksessa olevia tuotteita on yleensä runsas, mutta rajoitettu määrä. Lisäksi moni tuote on tarjouksessa vain rajoitetun ajan.

Ajallisesti rajoitetut tarjoukset

Näitä tarjouksia on kahta erilaista. Deal of the day on voimassa vain kyseisen päivän ajan. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Saksan Amazonin tarjoukset vaihtuvat aina klo. 01.00 yöllä. Toinen rajoitetun ajan tarjous on tyypiltään Lightning Deals, nämä saattavat olla voimassa paljon lyhyempiä aikoja eivätkä ne vaihdu aina tiettyyn kellonaikaan.

Fiskarsin tuotteita, veitsistä, puutarhasaksiin

Philips ajovaloja esim. todella kirkkaat X-treme Vision H7 polttimot 2kpl paketti 17,44 €, sama paketti esim. Motonetissa 32,90€.

Osram ajovalon polttimoita.

Kahvikoneita ja kahveja esim. laadukas Sage-espressokone 444 €, alennuksessa on myös Siemensin ja DeLonghin kahvikoneita.

Bocsh Professional -tuotteita jopa eli ammattilaisille suunniteltuja ”sinisiä” Boschin käsityökaluja jopa -40%.

Bosch garden & home kotikäyttöön vihreitä Boschin käsityökaluja jopa yli 40 % alennuksella.

Hasbron leluja ja pelejä mm. Monypoly, Nerf ja Beyblade.

Legoja suuri valikoima pääosin 30-40 % alennuksella.

Garmin-älykelloja, jotka ovat varsinkin urheilijoiden suosiossa. Alennukset ovat pääosin 40 %.

Philips sähköhammasharjoja ja vaihtoharjoja.

Philips Hue älyvaloja esim. 4kpl Hue White and Colours 119,99 €.

WD BLACK sn750 High-Performance NVMe 1TB 94,79 €

Razer-pelihiiret ja tarvikkeet

SanDisk Extreme microSDHC 128 gb, 15,99 € (19,99 €)

Osa tuotteista tarjouksessa koko kampanjan ajan

Lisäksi joukossa on myös tarjouksia jotka ovat voimassa koko kampanjan ajan. Toki näissä saattaa myös olla rajoitettuja eriä, eli tarjoukset loppuvat tuotteiden loppuessa. Yleisesti jos jokin tuote on nyt tarjouksessa, niin se kannattaa ostaa heti. Vaikka osa nyt tarjouksessa olevista tuotteista saattaa tulla vielä myöhemmin kampanjan aikana tarjoukseen, niin sen hinta ei ole yleensä silloin yhtään halvempi. Eli Amazonin tarjouksien kanssa ei tilaamista ei kannata jättää Black Friday perjantaille toivoen tuotteiden olevan silloin vieläkin paremmassa alennuksessa. Alla esimerkki Amazonin omamista älykoti tuotteista, jotka ovat saatavissa koko kampanjan ajan(ellei tuotteet pääse loppumaan).

Amazon Echo dot international 4.gen

Kindle-lukulaite 64,99 € (28 % alennuksessa)

Audible 1kk ilmaiseksi (Amazonin äänikirjapalvelu)

Ilmainen toimitus Suomeen saatavilla

Saksan Amazon on yleensä edullisin ja paras vaihtoehto tilaamiseen Suomalaiselle, koska siellä on ilmaiset toimituskulut Suomeen yli 39 euron tilauksille. Ilmaisella toimituksella tuotteet tulevat perille Suomeen normaalisti 3-7 päivän aikana. Saatavilla on myös nopeampi maksullinen kuljetus, joka kestää normaalisti 2-3 päivää.

Teimme ohjeen miten tilata Saksan Amazonista. Toki myös Englannin Amazonista tilaaminen on varsin hyvä vaihtoehto varsinkin hieman kalliimpien tuotteiden kohdalla, joissa toimituskulut eivät vaikuta niin paljoa.