Amazonin Black Friday tarjoukset

Amazonin Black Friday kampanja on käynnissä. Tarjouksessa on vaihtuvia tuotteita päivittäin. Alennuksessa olevia tuotteita on yleensä runsas, mutta rajoitettu määrä. Lisäksi moni tuote on tarjouksessa vain rajoitetun ajan.

Ajallisesti rajoitetut tarjoukset

Näitä tarjouksia on kahta erilaista. Deal of the day on voimassa vain kyseisen päivän ajan. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Saksan Amazonin tarjoukset vaihtuvat aina klo. 01.00 yöllä. Toinen rajoitetun ajan tarjous on tyypiltään Lightning Deals, nämä saattavat olla voimassa paljon lyhyempiä aikoja eivätkä ne vaihdu aina tiettyyn kellonaikaan.

Polar-älykelloja suuri valikoima jopa yli 40 % alennuksella

Sabrent M.2 NVME SSD Gen4 Solid State Drive 2 TB 299,99€(norm. 459,99€) Tästä testien mukaan nopein ssd mitä löytyy. Eli tämän parempaa ei ole ja tämän saa nyt halvalla.

WD BLACK sn750 High-Performance NVMe 1TB 107€ toiseksi halvin tarjous samasta tuotteesta 132€

Razer-pelihiiret ja tarvikkeet

SanDisk-tallennusvälineet esim. SanDisk Extreme microSDHC 128 gb, 15,99 € (22,41 €)

iRobot-robottipölynimurit esim. iRobot Roomba e5 239,99 € (Suomessa halvimmillaan tarjouksessa 250 €)

Bosch Professional 18V -akkuporakone 110nm väännöllä 259,99 € (359 €)

Kahvikoneita tarjouksessa esim. DeLonghi ECAM 22110 SB –kahviautomaatti 237,99 € (297,96 €)

Einhell-sähkötyökalut

Fiskarsin tuotteita, veitsistä, puutarhasaksiin

Mpow langattomat vastamelukuulokkeet 29,99€, loistavat kuulokkeet todella edullisesti. Nämä ovat paremmat kuin monet yli 100€ vastamelukuulokkeet.

Philips X-treme Vision H7 polttimot 2kpl paketti 15,44 €, todella kirkkaat polttimot edullisesti. Sama paketti esim. Motonetissa 28,90€.

Bocsh Professional -tuotteita jopa eli ammattilaisille suunniteltuja ”sinisiä” Boschin käsityökaluja jopa -40%

Philips Hue -älyvaloja

Osa tuotteista tarjouksessa koko kampanjan ajan

Lisäksi joukossa on myös tarjouksia jotka ovat voimassa koko kampanjan ajan. Toki näissä saattaa myös olla rajoitettuja eriä, eli tarjoukset loppuvat tuotteiden loppuessa. Yleisesti jos jokin tuote on nyt tarjouksessa, niin se kannattaa ostaa heti. Vaikka osa nyt tarjouksessa olevista tuotteista saattaa tulla vielä myöhemmin kampanjan aikana tarjoukseen, niin sen hinta ei ole yleensä silloin yhtään halvempi. Eli Amazonin tarjouksien kanssa ei tilaamista ei kannata jättää Black Friday perjantaille toivoen tuotteiden olevan silloin vieläkin paremmassa alennuksessa. Alla esimerkki Amazonin omamista älykoti tuotteista, jotka ovat saatavissa koko kampanjan ajan(ellei tuotteet pääse loppumaan).

Amazon Echo dot international 3.gen noin 24,36 € (50% alennuksessa)

Kindle-lukulaite 63,35 € (28 % alennuksessa)

Audible 1kk ilmaiseksi (Amazonin äänikirjapalvelu)

Ilmainen toimitus Suomeen saatavilla

Saksan Amazon on yleensä edullisin ja paras vaihtoehto tilaamiseen Suomalaiselle, koska siellä on ilmaiset toimituskulut Suomeen yli 39 euron tilauksille. Ilmaisella toimituksella tuotteet tulevat perille Suomeen normaalisti 3-7 päivän aikana. Saatavilla on myös nopeampi maksullinen kuljetus, joka kestää normaalisti 2-3 päivää.

Teimme ohjeen miten tilata Saksan Amazonista. Toki myös Englannin Amazonista tilaaminen on varsin hyvä vaihtoehto varsinkin hieman kalliimpien tuotteiden kohdalla, joissa toimituskulut eivät vaikuta niin paljoa.