Amazonin Black Friday tarjoukset

Amazonin Black Friday kampanja on käynnissä. Tarjouksessa on vaihtuvia tuotteita päivittäin. Alennuksessa olevia tuotteita on yleensä runsas, mutta rajoitettu määrä. Lisäksi moni tuote on tarjouksessa vain rajoitetun ajan.

Ajallisesti rajoitetut tarjoukset

Näitä tarjouksia on kahta erilaista. Deal of the day on voimassa vain kyseisen päivän ajan. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Saksan Amazonin tarjoukset vaihtuvat aina klo. 01.00 yöllä. Toinen rajoitetun ajan tarjous on tyypiltään Lightning Deals, nämä saattavat olla voimassa paljon lyhyempiä aikoja eivätkä ne vaihdu aina tiettyyn kellonaikaan.

Samsung 34″ Ultrawide monitori 301,15€, Suomessa halvin vastaava n. 380€

Mpow H5 langattomat vastamelukuulokkeet 28€, loistavat kuulokkeet todella edullisesti. Nämä ovat paremmat kuin monet yli 100€ vastamelukuulokkeet.

Philips X-treme Vision H7 polttimot 2kpl paketti 18€, todella kirkkaat polttimot edullisesti. Sama paketti esim. Motonetissa 28,90€.

PS4 Pro + Death Stranding vain 299 €

PS4 Pro + Call of Duty – Modern Warfare vain 299 €

PS4 Pro + Fortnite Neo Versa vain 279 €

Bocsh Professional -tuotteita jopa eli ammattilaisille suunniteltuja ”sinisiä” Boschin käsityökaluja jopa -50%

Philips Hue -älyvaloja

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 208€, 6Gt muistia ja 64Gt tallennustilaa. 64 Megapikselin kamera, 6,53″ näyttö 2.340 x 1.080 resoluutiolla. Todella laadukas ja edullinen puhelin.

Sage SES875 Espresso Machine 417€ Siitä kunnollinen espressokone edullisesti kotiin, kone sopii käyttöön myös pieneen kahvilaankin. Sama tuote Suomesta tarjouksesta 649€.

Legoja edullisesti

Osa tuotteista tarjouksessa koko kampanjan ajan

Lisäksi joukossa on myös tarjouksia jotka ovat voimassa koko kampanjan ajan. Toki näissä saattaa myös olla rajoitettuja eriä, eli tarjoukset loppuvat tuotteiden loppuessa. Yleisesti jos jokin tuote on nyt tarjouksessa, niin se kannattaa ostaa heti. Vaikka osa nyt tarjouksessa olevista tuotteista saattaa tulla vielä myöhemmin kampanjan aikana tarjoukseen, niin sen hinta ei ole yleensä silloin yhtään halvempi. Eli Amazonin tarjouksien kanssa ei tilaamista ei kannata jättää Black Friday perjantaille toivoen tuotteiden olevan silloin vieläkin paremmassa alennuksessa. Alla esimerkki Amazonin omamista älykoti tuotteista, jotka ovat saatavissa koko kampanjan ajan(ellei tuotteet pääse loppumaan).

Amazon Echo dot international 3.gen noin 26€(58% alennuksessa)

Amazon Echo international 2.gen noin 68€(35% alennuksessa.)

Amazon Echo plus international noin 105€(33% alennuksessa). Tämän kanssa et tarvitse erillistä siltaa/reititintä esim. Philips Hue valojen ohjaamiseen.

Ilmainen toimitus Suomeen saatavilla

Saksan Amazon on yleensä edullisin ja paras vaihtoehto tilaamiseen Suomalaiselle, koska siellä on ilmaiset toimituskulut Suomeen yli 39 euron tilauksille. Ilmaisella toimituksella tuotteet tulevat perille Suomeen normaalisti 3-7 päivän aikana. Saatavilla on myös nopeampi maksullinen kuljetus, joka kestää normaalisti 2-3 päivää.

Teimme ohjeen miten tilata Saksan Amazonista. Toki myös Englannin Amazonista tilaaminen on varsin hyvä vaihtoehto varsinkin hieman kalliimpien tuotteiden kohdalla, joissa toimituskulut eivät vaikuta niin paljoa.