Amazonin Black Friday tarjoukset

Amazonin Black Friday kampanja käynnistyy Saksan Amazonissa 18.11.2022 klo 01.00. Tarjouksessa on vaihtuvia tuotteita päivittäin. Alennuksessa olevia tuotteita on yleensä runsas, mutta rajoitettu määrä. Lisäksi moni tuote on tarjouksessa vain rajoitetun ajan.

Ajallisesti rajoitetut tarjoukset

Näitä tarjouksia on kahta erilaista. Deal of the day on voimassa vain kyseisen päivän ajan. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Saksan Amazonin tarjoukset vaihtuvat aina klo. 01.00 yöllä. Toinen rajoitetun ajan tarjous on tyypiltään Lightning Deals, nämä saattavat olla voimassa paljon lyhyempiä aikoja eivätkä ne vaihdu aina tiettyyn kellonaikaan.

Fiskarsin tuotteita, veitsistä, puutarhasaksiin

Philips ajovaloja

Osa tuotteista tarjouksessa koko kampanjan ajan

Lisäksi joukossa on myös tarjouksia jotka ovat voimassa koko kampanjan ajan. Toki näissä saattaa myös olla rajoitettuja eriä, eli tarjoukset loppuvat tuotteiden loppuessa. Yleisesti jos jokin tuote on nyt tarjouksessa, niin se kannattaa ostaa heti. Vaikka osa nyt tarjouksessa olevista tuotteista saattaa tulla vielä myöhemmin kampanjan aikana tarjoukseen, niin sen hinta ei ole yleensä silloin yhtään halvempi. Eli Amazonin tarjouksien kanssa ei tilaamista ei kannata jättää Black Friday perjantaille toivoen tuotteiden olevan silloin vieläkin paremmassa alennuksessa. Alla esimerkki Amazonin omista älykoti tuotteista, jotka ovat saatavissa koko kampanjan ajan(ellei tuotteet pääse loppumaan).

Amazon Echo dot international 5.gen

Audible 3kk ilmaiseksi (Amazonin äänikirjapalvelu)

Ohjelmatuotteita tarjouksessa

Adoben tuotteita saa edullisesti Black Friday kampanjasta, esimerkkejä hinnoista:

Adobe Photoshop Elements 2023 yhdelle laitteelle, yhdelle käyttäjälle. 59,99€ (norm. 98,77€)

miten tilata Saksan Amazonista. Toki myös Englannin Amazonista tilaaminen on varsin hyvä vaihtoehto varsinkin hieman kalliimpien tuotteiden kohdalla, joissa toimituskulut eivät vaikuta niin paljoa.