BookBeat Black Friday tarjous

BookBeat on e- ja äänikirjoja tarjoava palvelu. Heidän tarjouksessa voit käyttää palvelua ilmaiseksi 60 päivän ajan. Tarjouksen saadaksesi käytä tätä linkkiä: BookBeat Black Friday tarjous 40 tuntia kuuntelua ilmaiseksi 60 päivän aikana. Normaalisti BookBeat tarjoaa huomattavasti lyhyempää ilmaista kokeilua. Tarjouksessa ei ole mitään sitovaa määräaikaa, vaan voit lopettaa palvelun koska tahansa. Eli voit uppoutua vuoden pimeimpänä aika mahtavien kirjojen maailmaan koko kuukaudeksi tuomaan piristystä elämään. Mikä parasta nyt se ei edes maksa mitään. Kannattaa myös katsoa meidän muut e- ja äänikirjapalveluiden Black Friday tarjoukset.

Palvelussa on yli 500 000 kirjaa, joten valikoima on todella runsas. Kirjoja on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelu toimii sekä iOS ja Android laitteilla.

Kolme eri tilaisvaihtoehtoa

Basic 9,99€/kk

Halvempi Basic paketti sisältää kaikki kirjat, mutta sillä voit kuunnella 20 tuntia kuukaudessa. Tämä siis sopii myös niille, jotka eivät ehdi tai halua kuunnella tämän enempää kuukaudessa. Lisäprofiili maksaa 4,90 €/kk. Lisäprofiilit on tarkoitettu perheenjäsenille ja jokaisella lisäprofiililla on myös 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa.

Premium 16,99€/kk

Premium pakettiin kuuluu koko valikoima, jota voit kuunnella maksimissaan 100 tuntia kuukaudessa. Lisäprofiili maksaa 5,99 €/kk, mikäli haluat ottaa äänikirjapalvelun useammalle henkilölle.

Opiskelijoille 4,99€/kk

Opiskelijat saavat Basic paketin 20 tuntia kuukaudessa edulliseen hintaa. Tähän hintaan kannattaa ehdottomasti ottaa äänikirjapalvelu.

Ajankohtaisia kirjoja

Uusia kirjoja julkaistaan jatkuvasti palveluun. Alla poimintoja uusista hittikirjoista.

Britney Spears: Nainen minussa

Arnold Schwarzenegger: Ajattele isosti

Ilkka Remes: Pimeyden sydän

Lucinda Riley: Valo ikkunassa.

Palvelusta löytyy myös paljon klassikkoja Mika Waltarista, George Orwelliin.