BookBeat Black Friday tarjous

BookBeat on e- ja äänikirjoja tarjoava palvelu. Heidän tarjouksessa voit käyttää palvelua ilmaiseksi 45 päivän ajan. Tarjouksen saadaksesi käytä tätä linkkiä: BookBeat Basic ilmaiseksi uusille asiakkaille 45 päivän ajan. Normaalisti BookBeat tarjoaa huomattavasti lyhyempää ilmaista kokeilua. Tarjouksessa ei ole mitään sitovaa määräaikaa, vaan voit lopettaa palvelun koska tahansa. Eli voit uppoutua vuoden pimeimpänä aika mahtavien kirjojen maailmaan koko kuukaudeksi tuomaan piristystä elämään. Mikä parasta nyt se ei edes maksa mitään. Kannattaa myös katsoa meidän muut e- ja äänikirjapalveluiden Black Friday tarjoukset.

Palvelussa on yli 500 000 kirjaa, joten valikoima on todella runsas. Kirjoja on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelu toimii sekä iOS ja Android laitteilla.

Kolme eri tilaisvaihtoehtoa

Basic 9,99€/kk

Halvempi Basic paketti sisältää kaikki kirjat, mutta sillä voit kuunnella 20 tuntia kuukaudessa. Tämä siis sopii myös niille, jotka eivät ehdi tai halua kuunnella tämän enempää kuukaudessa.

Premium 14,99€/kk

Premium pakettiin kuuluu koko valikoima, jota voit kuunnella maksimissaan 100 tuntia kuukaudessa. Lisäprofiili maksaa 5,99 €/kk, mikäli haluat ottaa äänikirjapalvelun useammalle henkilölle.

Opiskelijoille 4,99€/kk

Opiskelijat saavat Basic paketin 20 tuntia kuukaudessa edulliseen hintaa.