Oomi Black Friday tarjous

Sähkönmyyjä Oomi laittaa taas kovan Black Friday tarjouksen pyötään. Oomin sähkö tarjoukset löydät artikkelin lopusta. Sivujen mukaan tarjousta on saatavilla rajoitettu määrä. Kannattaa myös katsoa meidän artikkeli, jossa on myös muiden yhtiöiden Black Friday tarjouksia sähkösopimuksista ja yleistä tietoa erityyppisistä sähkösopimuksista. Oomin Black Friday sähkötarjouksen kampanjaan varattu määrä on myyty loppuun, mutta vielä on saatavilla Oomi kiinteä 24kk määräaikainen sähkösopimus.

Moni varmasti miettii onko Oomi taas joku uusi hämärä sähkönmyyjä. Uusi kyllä, mutta ei mitenkään hämärä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta, joten he ovat yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä. Oomin perustivat yhteiseksi sähkönmyyntiyhtiökseen -Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia

Oomin Black Friday tarjoukset: Black Friday tarjouserä myyty loppuun, mutta saatavilla vielä Oomi kiinteä 24kk määräaikainen sähkösopimus 8,79c/kWh ja 4,90€/kk perusmaksulla. Tästä pääset kyseiseen sopimukseen.

Oomi kiinteä:

  • 7,99c/kWh(juuri nyt normaali hinta vastaavalle sopimukselle on Oomin sivuilla 8,79c/kWh)
  • 4,90€/kk perusmaksu
  • 24kk pituinen määräaikainen sähkösopimus
  • sähkösopimuksen pitää alkaa viimeistään 31.12.2023