Vallilan Black Friday tarjoukset

Vallilan Black Friday tarjouksessa on koko heidän verkkokaupan valikoima. Alennukset vaihtelevat 40-75 % välillä. Alennus on poikkeuksellisen hyvä, koska se koskee koko valikoimaa kaikki uutuudet mukaan lukien. Nyt siis kannatta laittaa vaikka kodin ilme uusiksi uusilla matoilla ja verhoilla. Pelkästään selaamalla Vallilan tuotteita tulee mieleen useampi joululahjaidea lähimmäisille. Alla muutamia poimintoja Vallilan Black Friday tarjouksista. Tarjoukset ovat voimassa 26.11. asti, mutta suosituimmat tuottet voivat loppua jo ennen sitä.

Makeba-satiinipussilakanasetti, 25 € (norm. 84.90 €)

Pouta-pellavapussilakanasetti 49 € (norm. 119,95 €)

Dixie-verho 140×250 cm 25 € (norm. 74.90 €)

Sumeri-matto 69 € (norm. 278 €)

Tuttua laatua ja kuvioita vuosikymmenten ajan

Vallila on lähes sadan vuoden ajan tuottanut laadukkaita sisustustekstiilejä ja -tuotteita suomalaisille, jonka vuoksi yrityksen kuosit ovat tuttuja monelle ja tuotteiden laatuun luotetaan. Tuttuja Vallilan kuoseja voi kohdata etenkin verhoissa ja vuodevaatteissa. Kuosit ovat monipuolisia ja niitä löytyy abstrakteista kuvioista luontoaiheisiin kuoseihin. Laajojen värivaihtoehtojen sekä ansiosta jokaiseen kotiin ja makuun löytyy sopivia tekstiilejä. Vallilan valikoimaan kuuluu kuitenkin muutakin kuin vain verhoja ja vuodevaatteita, sillä esimerkiksi matot ja pyyhkeet ovat osana valikoimaa laajan muun kodintekstiili ja -tuote valikoiman ohella.

Useimmat Vallilan kuoseista ovat pirteitä, joten niillä saa helposti piristettyä ja muutettua kodin ilmettä. Esimerkiksi usein yksiväriseen ja toisinaan ankeaan kylpyhuoneeseen saisi uutta ilmettä Vallilan kuviollisella suihkuverholla ja pyyhkeillä. Keittiöön voi piristeeksi hankkia uudet tabletit, pöytäliinan tai vaikka patakintaat. Koristetyynyillä ja verhoilla saa ilmettä olohuoneeseen. Pimeisiin iltoihin piristystä voisivat tuoda uudet lakanat, ja lakanavalikoimaan kuuluu sekä perinteisiä puuvillaisia että ylellisen satiinisia lakanoita, joista valita. Pienet kodintekstiilit ja -tuotteet ovat myös hyviä ja helppoja lahjaideoita, ja Black Friday -alennuksista voikin nyt tehdä hyviä lahjahankintoja joulua ajatellen.

Toimitus ja palautus

Vallilan verkkokaupan tilaukset toimitetaan asiakkaalle Postin tai Matkahuollon välityksellä. Kummaltakin yritykseltä toimitus noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin maksaa 5,90 € ja kotiinkuljetus 9,90 €. Yli 80 euron tilauksille toimitus noutopisteisiin on ilmainen. Verkkokaupan tilauksilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus Postin tai Matkahuollon kautta.