Helen Black Friday sähkötarjous

Jopa sähköä myydään nyt Black Friday tarjouksena. Sähkön hinta Helenin tarjouksessa on c/kWh perusmaksun ollessa €/kk. Sopimus on määräaikainen ja voimassa 24 kuukautta. Tarjous on saatavilla vain rajoitetun ajan. Katso lisätiedot Helenin Black Friday tarjouksesta tästä. Vuodelle 2022 ei Helenillä ole varsinaista Black Friday tarjousta sähköstä, mutta heillä on talvitarjous pörssisähköstä. Sopimuksessa on 0,30c/kWh marginaali ja perusmaksu 0€/kk 30.4.2023 asti, sen jälkeen marginaali 0,38c/kWh ja perusmaksu 3,93€/kk.

Sähkönhinta on noussut kesän jälkeen huomattavasti ja vielä enemmän on nousua tapahtunut viime vuoteen verrattua.

Vertailu kannattaa

Vaikka Helenin tarjouksessa sähkönhinta onkin jo kohtuu edullinen saattaa kannattaa odotella vielä muiden sähkönmyyjien Black Friday tarjouksia, koska Helenin tarjous on saatavilla koko Black Friday ajan. Lisää muista tarjouksista voit lukea meidän Black Fridayn sähkötarjouksista.

Historiatietoa Helenin Black Friday tarjouksista

Sähkön markkinahinta vaihtelee vuosittain hyvin paljon. Siksi tarjousten vertaaminen edellisien vuosien hintoihin ja tarjouksiin ei välttämättä kerro juuri mitään siitä onko tarjous hyvä vai ei. Vaikka vertaaminen onkin vaikeaa yritämme silti tehdä hieman vertailua Helenin Black Friday tarjouksista. Otimme siis Helenin omilta sivuilta Black Friday tarjousta vastaavan normaalilla hinnalla tarjoaman sähkösopimuksen. Sopimukset ovat 24kk pituisia määräaikaisia ja tuotettu sähkö on CO2-vapaata.

VuosiSopimuksen pituusTarjoushintaPerusmaksuNormaalihintaNormaali perusmaksu
201924kk4,98c/kWh3,84€/kk
202024kk3,99c/kWh3,84€/kk4,59c/kWhensimmäiset 12kk 0€, jonka jälkeen 3€/kk.
202124kk5,99c/kWh3,84€/kk