Marimekko Black Friday -tarjoukset

Ikonisia Marimekko-tuotteita löydät nyt Black Friday -tarjouksesta. Tuotteita on myynnissä useissa eri kaupoissa ja tietenkin myös Marimekon omassa kaupassa. Hanki nyt ajattomat Marimekko-tuotteet itselle ja lahjaksi, edullisin hinnoin.

Sokokselta saat 30.11. asti kaikista tuotteista 25 % alennuksen. Käytä etukoodia BLACKFRIDAY. Tämä tarjous koskee myös Marimekkoa. Tarjouksen piirissä on n. 600 Marimekko-tuotetta.

Marimekon verkkokaupasta saat 29.11. asti 20 % alennuksen valikoimasta klassikoita. Valikoima ei ole kovin suuri, mutta kannattaa silti tutustua.

Stockmannilta saat myös 20 % alennuksen normaalihintaisista muodin- ja kodintuotteista.

Zalandolla on pieni valikoima Marimekon vaatteita, laukkuja ja pussukoita alennuksessa. Alennukset vaihtelevat 20-35 % välillä.

Eurokangas myy Marimekko-kankaita ja –mittatilausverhoja. 29.11. asti saat 20 % alennuksen koodilla BLACK20. Nyt onkin oiva tilaisuus laittaa kodintekstiilit uuteen uskoon.

Näistä kaupoista löydät varmasti mieleisesi Marimekko-tuotteet. Mikäli löydät saman tuotteet useammassa, vertaile hintoja. Muista, että maksat euroilla, etkä osta vaan prosenttialennuksia. Sokoksella ja Stockmannilla näyttäisi olevan normaalihinnat varsin samalla tasolla.