Marimekko Black Friday -tarjoukset

Ikonisia Marimekko-tuotteita löydät Black Friday -tarjouksesta. Tuotteita on myynnissä useissa eri kaupoissa ja tietenkin myös Marimekon omassa kaupassa. Hanki nyt ajattomat Marimekko-tuotteet itselle ja lahjaksi, edullisin hinnoin. Tämän syksyn kiinnostavin uutuus on ollut Marimekon ja Adidaksen yhteistyö, jossa Marimekon kuoseista on syntynyt monipuolinen mallisto urheiluun ja vapaa-aikaan. Marimekon kuosin voi löytää nykyään Adidaksen lenkkareista, vaatteista ja asusteista. Adidaksen ja Marimekon yhteistyömalliston myynti lähti hyvin liikkeelle kun tenniksen WTA-turnauksessa oli pelaajalla Adidaksen mekko Unikko-kuosilla. Selvästi myös nuoremmat ikäpolvet ovat löytäneet Marimekon tuotteet. Tulemme listaamaan sivulle eri kaupoissa olevat Marimekon tarjoukset.

Adidas on aloittanut Black Friday -kampanjan. Alennuksessa on lähes 100 Marimekon yhteistyömalliston tuotetta. Alennukset ovat parhaimmillaan jopa -50 %, mutta pääosin alennukset ovat 30-40 % välillä. Tarjoukset ovat voimassa 28.11.2022 asti. Tästä näet kaikki Black Week tarjouksessa olevat Marimekon tuotteet. Alennukset ovat parhaimmillaan 40 %.

Boozt on paljon Marimekon vaatteita, laukkuja ja asusteita tarjouksessa. Tästä näet kaikki Marimekon tuotteet. Monista tuotteista saat jopa 30 % lisäalennuksen, jonka saa vaikka tuote olisi ollut jo valmiiksi alennuksessa. Kaikkineen valikoimassa on n. 400 erilaista Marimekon tuotetta. Lue lisää Boozt tarjouksista.

Finnish Design Shopilla on kaikki Marimekon tuotteet -25 %. Valikoimassa on lähes 500 Marimekon tuotetta. Toimitukset ovat erittäin nopeita ja valtaosa tuotteista on suoraan varastossa. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

Zalandolla on myös pieni valikoima Marimekon vaatteita, laukkuja ja pussukoita alennuksessa. Alennukset vaihtelevat 20-35 % välillä. tuotteita alennuksessa. Katso kaikki alennuksessa olevat Marimekon tuotteet.

Sokokselta saat 25.11. kaikista tuotteista 25 % alennuksen. Tämä tarjous koskee myös Marimekkoa. Tarjouksen piirissä on reilut 500 Marimekko-tuotetta.

Marimekon verkkokaupasta saat 27.11. asti 30 % alennuksen kaikista astioista.

Stockmannilta saat myös 20 % alennuksen normaalihintaisista muodin- ja kodintuotteista.

Eurokangas myy Marimekko-kankaita ja –mittatilausverhoja. 27.11. asti saat 20 %. Nyt onkin oiva tilaisuus laittaa kodintekstiilit uuteen uskoon.

Näistä kaupoista löydät varmasti mieleisesi Marimekko-tuotteet. Mikäli löydät saman tuotteet useammassa, vertaile hintoja. Muista, että maksat euroilla, etkä osta vaan prosenttialennuksia. Sokoksella ja Stockmannilla näyttäisi olevan normaalihinnat varsin samalla tasolla.

Katso Black Fridayn Top15-tarjoukset.