Marimekko Black Friday -tarjoukset

Ikonisia Marimekko-tuotteita löydät Black Friday -tarjouksesta. Tuotteita on myynnissä useissa eri kaupoissa ja tietenkin myös Marimekon omassa kaupassa. Hanki nyt ajattomat Marimekko-tuotteet itselle ja lahjaksi, edullisin hinnoin. Tämän syksyn kiinnostavin uutuus on ollut Marimekon ja Adidaksen yhteistyö, jossa Marimekon kuoseista on syntynyt monipuolinen mallisto urheiluun ja vapaa-aikaan. Marimekon kuosin voi löytää nykyään Adidaksen lenkkareista, vaatteista ja asusteista. Adidaksen ja Marimekon yhteistyömalliston myynti lähti hyvin liikkeelle kun tenniksen WTA-turnauksessa oli pelaajalla Adidaksen mekko Unikko-kuosilla. Selvästi myös nuoremmat ikäpolvet ovat löytäneet Marimekon tuotteet. Tulemme listaamaan sivulle eri kaupoissa olevat Marimekon tarjoukset.

Adidas on aloittanut Black Friday -kampanjan. Alennuksessa on myös joitakin Marimekon yhteistyömalliston tuotetta. Alennukset ovat parhaimmillaan jopa -50 %, mutta pääosin alennukset ovat 30-40 % välillä. Tarjoukset ovat voimassa 26.11.2023 asti. Tästä näet kaikki Black Week tarjouksessa olevat Marimekon tuotteet. Alennukset ovat parhaimmillaan 40 %.

Boozt on paljon Marimekon vaatteita, laukkuja ja asusteita tarjouksessa. Tästä näet kaikki Marimekon tuotteet. Marimekkoa on jopa 70 % alennuksella, jonka saa vaikka tuote olisi ollut jo valmiiksi alennuksessa. Kaikkineen valikoimassa on n. 300 erilaista Marimekon tuotetta. Lue lisää Boozt tarjouksista.

Finnish Design Shopilla on kaikki Marimekon tuotteet -20 %, mutta parhaimmillaan alennukset ovat -50 %. Valikoimassa on 400 Marimekon tuotetta. Toimitukset ovat erittäin nopeita ja valtaosa tuotteista on suoraan varastossa. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

Zalandolla on myös pieni valikoima Marimekon vaatteita, laukkuja ja pussukoita alennuksessa. Joitakin tuotteita on myynnissä vain Zalandolla. Alennukset vaihtelevat 20-35 % välillä. tuotteita alennuksessa.

Sokokselta saat 25.-26.11. kaikista tuotteista 25 % alennuksen. Tämä tarjous koskee myös Marimekkoa. Tarjouksen piirissä on reilut satoja Marimekko-tuotetta.

Marimekon verkkokaupasta saat 26.11. asti 25 % alennuksen kaikista vaatteista, asusteista ja laukuista kun ostat vähintää 100 eurolla. Saat kanta-asiakkaana myös mustan logokassin kaupanpäälle. Kasseja on rajoitettu erä.

Stockmannilta saat alennuksia muodin- ja kodintuotteista 24.-26.11. ja kanta-asiakkaat saavat pääsyn alennuksien pariin jo 22.11..

Eurokangas myy Marimekko-kankaita ja –mittatilausverhoja. 26.11. asti 20 % alennuksella. Nyt onkin oiva tilaisuus laittaa kodintekstiilit uuteen uskoon.

Näistä kaupoista löydät varmasti mieleisesi Marimekko-tuotteet. Mikäli löydät saman tuotteet useammassa, vertaile hintoja. Muista, että maksat euroilla, etkä osta vaan prosenttialennuksia. Sokoksella ja Stockmannilla näyttäisi olevan normaalihinnat varsin samalla tasolla.

päivitämme uusia sitä mukaan kun tarjouksia julkaistaan.

Katso Black Fridayn uusimmat tarjoukset.