Marimekko Black Friday -tarjoukset

Ikonisia Marimekko-tuotteita löydät Black Friday -tarjouksesta. Tuotteita on myynnissä useissa eri kaupoissa ja tietenkin myös Marimekon omassa kaupassa. Hanki nyt ajattomat Marimekko-tuotteet itselle ja lahjaksi, edullisin hinnoin. Tämän syksyn kiinnostavin uutuus on ollut Marimekon ja Adidaksen yhteistyö, jossa Marimekon kuoseista on syntynyt monipuolinen mallisto urheiluun ja vapaa-aikaan. Marimekon kuosin voi löytää Adidaksen lenkkareista ja näkyi tenniksen WTA-turnauksessakin oli pelaajalla Adidaksen mekko Unikko-kuosilla. Selvästi myös nuoremmat ikäpolvet ovat löytäneet Marimekon tuotteet. Tulemme listaamaan sivulle eri kaupoissa olevat Marimekon tarjoukset.

Boozt on paljon Marimekon vaatteita, laukkuja ja asusteita tarjouksessa. Tästä näet kaikki Marimekon tuotteet. Monista tuotteista saat jopa 30 % lisäalennuksen, jonka saa vaikka tuote olisi ollut jo valmiiksi alennuksessa. Kaikkineen valikoimassa on n. 400 erilaista Marimekon tuotetta. Lue lisää Boozt tarjouksista.

Adidas myy omassa verkkokaupassaan Marimekon ja Adidaksen yhteistyömallistoa. Tästä näet kaikki Black Week tarjouksessa olevat Marimekon tuotteet. Alennukset ovat parhaimmillaan 40 %.

Zalandolla on myös pieni valikoima Marimekon vaatteita, laukkuja ja pussukoita alennuksessa. Alennukset vaihtelevat 20-35 % välillä. tuotteita alennuksessa. Katso kaikki alennuksessa olevat Marimekon tuotteet.

Muilta kaupoilta ei ole tullut vielä tarjouksia Marimekon tuotteista. Alta näet viime vuoden tarjoukset.

Sokokselta saat 30.11. asti kaikista tuotteista 25 % alennuksen. Käytä etukoodia BLACKFRIDAY. Tämä tarjous koskee myös Marimekkoa. Tarjouksen piirissä on n. 600 Marimekko-tuotetta.

Marimekon verkkokaupasta saat 29.11. asti 20 % alennuksen valikoimasta klassikoita. Valikoima ei ole kovin suuri, mutta kannattaa silti tutustua.

Stockmannilta saat myös 20 % alennuksen normaalihintaisista muodin- ja kodintuotteista.

Eurokangas myy Marimekko-kankaita ja –mittatilausverhoja. 28.11. asti saat 20 %. Nyt onkin oiva tilaisuus laittaa kodintekstiilit uuteen uskoon.

Näistä kaupoista löydät varmasti mieleisesi Marimekko-tuotteet. Mikäli löydät saman tuotteet useammassa, vertaile hintoja. Muista, että maksat euroilla, etkä osta vaan prosenttialennuksia. Sokoksella ja Stockmannilla näyttäisi olevan normaalihinnat varsin samalla tasolla.

Katso Black Fridayn Top15-tarjoukset.