The Body Shop Black Friday

The Body Shopin Black Friday kestää koko viikon, aina sunnuntaihin 26.11 saakka. Osa tuotteista on tarjouksessa koko viikon, kuten esimerkiksi suihkugeelit 2 kappaletta 10€, normaalisti suihkugeelit maksavat 9,50€ kappale. Lisäksi heillä on päivittäin vaihtuva huipputarjous, jossa alennus on 50%.

Kosmetiikkamaailman tuoksujen taivas

The Body Shop on kansainvälinen Briteistä lähtöisin oleva eettiseen ja eläinkokeettomaan kosmetiikkaan keskittyvä yritys. Yrityksellä on useita tuotesarjoja, jotka perustuvat yhteen tuoksuun kuten esimerkiksi mango ja manteli. Laaja valikoima erilaisia tuotteita samassa tuoksussa on varmasti ollut osasyynä yrityksen suuren suosion saavuttamiseen. Oman lempituoksun löydyttyä voi hankkia kaikki tuotteet suihkusaippuasta vartalonkuorintaan ja käsirasvaan asti samassa tuoksussa. Kaikkia yrityksen tuotteita yhdistää eläinkokeettomuus ja pyrkimys mahdollisimman eettiseen tuotteeseen, ja yritys tekeekin jatkuvasti töitä kummankin asian eteen.

Oli hakusessa sitten tuotteita suihkuun tai kosteutukseen tai kasvojen pesuun, niin kaikkea löytyy The Body Shopin verkkokaupasta. Omalle ihotyypille on helppo löytää sopivat tuotteet, sillä valikoimaa on mahdollista rajata ihotyypin mukaan ja siten koota omien tarpeiden mukainen ihonhoitorutiini. Valikoimaan kuuluu suihkussa käytettäviä vartalosaippuoita ja -kuorintoja ja laaja kattaus erilaisia kosteuttavia rasvoja riippuen omasta tarpeesta. Rasvoja on kevyemmistä vartalojugurteista paksuihin vartalovoihin. Myös hiustenpesuun voi valita oman hiustyypin mukaan sopivat tuotteet riippuen siitä tarvitsevatko hiukset kosteutusta vai kiiltoa vai kenties jotain muuta. Jos se, että vartalonhoitotuotteet ovat omassa lempituoksussa ei riitä, niin The Body Shopilta löytyy myös hajusteita useimpien tuotesarjojen tuoksuissa. Myös meikit ovat osana yrityksen valikoimaa ja myös ne ovat eläinkokeettomia, ja tuotteita on laidasta laitaan jokaisesta meikkikategoriasta.

Toimitus ja palautus

Verkkokaupan tilaukset on mahdollista noutaa valitsemastasi myymälästä ilmaiseksi 14 päivän aikana. Yli 40 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi lukuun ottamatta kotiinkuljetuksia. Toimitus noutopisteisiin on mahdollista Postin, Matkahuollon, PostNordin ja DB Schenkerin kautta ja tämä maksaa 3,90–4,90 euroa yrityksestä riippuen. Kotiinkuljetus Matkahuollolla maksaa 9,90 €, PostNordilla 10 € ja Postilla 10,90 €. Verkkokaupan tilauksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja palauttaminen on asiakkaalle ilmaista