Lindex Black Friday tarjoukset

Lindex aloitti oman Black Weekend kampanjansa. Kampanja kestää perjantaista 23.11 aina maanantaille 26.11 asti. Lindex laittaa alennukseen koko valikoiman Black Friday –hengessä, alennuksen suuruus on 25%. Palautusoikeutta on myös pidennetty 7.1.2019 asti.

Trendikäs mallisto

Naisten ja lasten vaatteisiin ja kosmetiikkaan keskittynyt Lindex tekee omaa, trendikästä mallistoaan, joka päivittyy jatkuvasti. Ketju on tunnettu myös laadukkaista ja kauniista alusvaatteistaan ja sukkatuotteistaan. Nyt on oikea hetki ostaa mekkoa ja muuta kaunista pikkujouluun ja koko edessä häämöttävään juhlakauteen. Lindexin juhlavaatemallisto hehkuu sametin syvissä väreissä ja metallin hohtoisena. Online Exclusive –mallisto on saatavana ainoastaan verkossa. Extended-mallisto tarjoaa laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatekaapin klassikoita.

Lasten suosikit

Lindex myy myös äitiysvaatteita. Lapsilla on oma, trendikäs mallistonsa, kokoja löytyy vastasyntyneestä aina 170 cm asti. Lasten vaatteista löytyvät tutut sankarit Bamse ja Mikko Mallikas. Joulupakettiin voi kietaista vaikka hauskan eläinasun tai yöpuvun perheen pienimmille. Tai sitten investoida itselleen lämpimän talvitakin.

Toimitus ja valikoima

Tuotteet toimitetaan maksutta asiakkaan valitsemaan Lindex-myymälään tai 4 euron hinnalla postiin. Tuotteet voi myös palauttaa maksutta Lindex-myymälään tai postiin. Kokovalikoimaa on osassa mallistoa kokoon 54 asti. Lookbookista voi fiilistellä mallistoja ja nähdä, miten ne juuri tässä hetkessä kuuluu yhdistellä. Beauty puolella on iso valikoima edullisia, Lindexin oman brändin, meikkituotteita. Varsinkin kosmetiikan välinepuolelta löytyy todella edullista ja kätevää tuotetta. Hauska Parhaiten myydyt –osio näyttää, mikä juuri nyt on sitä kuuminta hottia. Verkosta voi myös varata ajan maksuttomaan pukeutumisneuvontaan lähimpään Lindex-myymälään.