Lindex Black Friday tarjoukset

Lindex aloitti oman Black Week kampanjansa. Kampanja kestää aina maanantaihin 2.12 asti. Saat alennuksen myös jo valmiiksi tarjouksessa olevista tuotteista. Kampanjassa olevat tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Maanantaina tarjouksessa on kaikki naisten neuleet -25%, tämä tarjous on voimassa vain 25.11. Tiistaina saat 25% alennuksen kaikista rintaliiveistä. Keskiviikkona on 25% alennuksessa kaikki mekot. Torstaina Black Friday tarjouksessa on kaikki ulkovaatteet -25%. Tämä tarjous kestää vain tänään kello 19.30 asti. Lindexin Black Friday tarjouksessa on nyt koko valikoima -25%. Voimassa sunnuntaihin asti.

Trendikäs mallisto

Naisten ja lasten vaatteisiin ja kosmetiikkaan keskittynyt Lindex tekee omaa, trendikästä mallistoaan, joka päivittyy jatkuvasti. Ketju on tunnettu myös laadukkaista ja kauniista alusvaatteistaan ja sukkatuotteistaan. Nyt on oikea hetki ostaa mekkoa ja muuta kaunista pikkujouluun ja koko edessä häämöttävään juhlakauteen. Lindexin juhlavaatemallisto hehkuu sametin syvissä väreissä ja metallin hohtoisena. Online Exclusive –mallisto on saatavana ainoastaan verkossa. Extended-mallisto tarjoaa laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatekaapin klassikoita.

Lasten suosikit

Lindex myy myös äitiysvaatteita. Lapsilla on oma, trendikäs mallistonsa, kokoja löytyy vastasyntyneestä aina 170 cm asti. Lasten vaatteista löytyvät tutut sankarit Bamse ja Mikko Mallikas. Joulupakettiin voi kietaista vaikka hauskan eläinasun tai yöpuvun perheen pienimmille. Tai sitten investoida itselleen lämpimän talvitakin.

Toimitus ja palautus

Tuotteet toimitetaan maksutta asiakkaan valitsemaan Lindex-myymälään tai 4 euron hinnalla postiin. Helsingissä voit myös valita toimitustavaksi Budbeen. Budbee toimittaa paketit kotiin kello 17-22 välillä. Budbeen toimitus on ilmainen yli 50 euron tilaksille ja alle 50 euron tilauksiin se maksaa 5,90€. Tuotteet voi myös palauttaa maksutta Lindex-myymälään tai postiin.

Valikoimaa ja fiilistelyä

Kokovalikoimaa on osassa mallistoa kokoon 54 asti. Lookbookista voi fiilistellä mallistoja ja nähdä, miten ne juuri tässä hetkessä kuuluu yhdistellä. Beauty puolella on iso valikoima edullisia, Lindexin oman brändin, meikkituotteita. Varsinkin kosmetiikan välinepuolelta löytyy todella edullista ja kätevää tuotetta. Hauska Parhaiten myydyt –osio näyttää, mikä juuri nyt on sitä kuuminta hottia. Verkosta voi myös varata ajan maksuttomaan pukeutumisneuvontaan lähimpään Lindex-myymälään.