Lindex Black Friday tarjoukset

Lindex aloitti oman Black Week kampanjansa. Kampanja kestää aina 28.11.2022 asti. Kampanjassa olevat tarjoukset vaihtuvat useamman kerran Black Weekin aikana. Julkaisemme tähän artikkeliin tarjoukset heti kun ne tulevat julki. Kampanjassa on nyt jopa 70% alennuksessa runsaasti vaatteita naisille ja lapsille. Juuri nyt tarjouksessa on kaikki kaikki ulkovaatteet -25%, tarjous on voimassa 20.11. asti. Tarjouksen saadaksesi tulee olla More at Lindex clubin jäsen, jäseneksi liittyminen on ilmaista ja alennuksen saa myös uudet jäsenet.

Trendikäs mallisto

Naisten ja lasten vaatteisiin ja kosmetiikkaan keskittynyt Lindex tekee omaa, trendikästä mallistoaan, joka päivittyy jatkuvasti. Ketju on tunnettu myös laadukkaista ja kauniista alusvaatteistaan ja sukkatuotteistaan. Nyt on oikea hetki ostaa mekkoa ja muuta kaunista pikkujouluun ja koko edessä häämöttävään juhlakauteen. Lindexin juhlavaatemallisto hehkuu sametin syvissä väreissä ja metallin hohtoisena. Online Exclusive –mallisto on saatavana ainoastaan verkossa. Extended-mallisto tarjoaa laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatekaapin klassikoita.

Lasten suosikit

Lindex myy myös äitiysvaatteita. Lapsilla on oma, trendikäs mallistonsa, kokoja löytyy vastasyntyneestä aina 170 cm asti. Lasten vaatteista löytyvät tutut sankarit Bamse ja Mikko Mallikas. Joulupakettiin voi kietaista vaikka hauskan eläinasun tai yöpuvun perheen pienimmille. Tai sitten investoida itselleen lämpimän talvitakin.

Toimitus ja palautus

Tuotteet toimitetaan maksutta asiakkaan valitsemaan Lindex-myymälään tai 4 euron hinnalla postiin. Toimitus on ilmainen yli 25 euron ostoksille. Pk-seudulla voit myös valita toimitustavaksi Budbeen. Budbee toimittaa paketit kotiin kello 17-22 välillä. Budbeen toimitus on ilmainen yli 50 euron tilaksille ja alle 50 euron tilauksiin se maksaa 5,90€. Tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus, tuotteet voi palauttaa maksutta Lindex-myymälään tai postiin.

Valikoimaa ja fiilistelyä

Kokovalikoimaa on osassa mallistoa kokoon 54 asti. Lookbookista voi fiilistellä mallistoja ja nähdä, miten ne juuri tässä hetkessä kuuluu yhdistellä. Beauty puolella on iso valikoima edullisia, Lindexin oman brändin, meikkituotteita. Varsinkin kosmetiikan välinepuolelta löytyy todella edullista ja kätevää tuotetta. Hauska Parhaiten myydyt –osio näyttää, mikä juuri nyt on sitä kuuminta hottia.