Finnair Black Friday tarjoukset

Finnair julkaisi Black Friday tarjouksia. Tarjoukset ovat heikompia kuin aiemmassa Finnair 100 -vuotta kamapanjassa, mutta kohtalaisia tarjouksia kuitenkin löytyy.

Black Fridayn osalta tarjouksessa olevien kohteiden määrä lisääntyi viime vuodesta, jolloin tarjouksia oli vain muutamiin kohteisiin Yhdysvaltoihin. aikaisemmista vuosista ja matkustusaika oli myös supistunut. Myöskään hintojen puolesta viime vuoden tarjoukset eivät olleet erikoisen edullisia Finnairin suoria lentoja näihin kohteisiin oli saanut samoihin hintoihin viimeisen vuoden aikana tarjouksista. Aiemmin tarjouksessa oli paljon Aasian lentoja, mutta Ukrainan sodan jälkeen lentoajat Aasiaan kasvoivat. Finnairin strategia perustui aiemmin Aasian lentoihin, mutta nyt on suunnattu entistä enemmän Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloissa on avattu uusia reittejä mm. Seattleen ja Dallasiin. Todennäköisesti näihin uudempiin kohteisiin tulee olemaan myös tarjoushintaisia lentoja.

Tarjoukset ovat varattavissa 27.11. mennessä. Matkustaa voit joulukuusta, vuoden 2024 kesäkuuhun.

Nizza menolento 99 €

Barcelona menolento 82 @

Venetsiaan menolento 86 €

Singapore 627 €

Busineksessa meno-paluu Chigacoon 1296 €

Käyttämällä Momondoa saatat saada lennot vieläkin halvemmalla

Koska nyt Black Fridayn aikaan on paljon hyviä lentotarjouksia myös muilla yhtiöillä on Momondosta kätevä vielä tarkastaa tarjoaako joku muu yhtiö vieläkin halvempia lentoja tai parempia lentoaikoja haluttuun kohteeseen. Momondo on luotettava lentojen hakupalvelu, joka hakee lentoja useammalta eri yhtiöltä ja näyttää selkeästi juuri sinulle halvimman tai sopivimman lennon. Lisäksi varaat matkallesi edullisen majoituksen tai vuokra-auton samalla kertaa.

Katso myös muut Black Fridayn matkatarjoukset ja hotellitarjoukset