Lyko Black Friday kampanja

Kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon erikoistunut Lyko aloitti oman Black Friday kampanjansa. Heidän Black Week kampanjassa on lähes koko valikoima jopa 25% alennuksessa.

Lykon nettikaupasta löytää kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita huippumerkeiltä. Kosmetiikkaa löytyy sekä mieheille, että naisille ja Lykosta voi helposti tilata kaiken päivittäiseen ihon ja kehon hoitoon tarvittavan sekä meikkejä arkeen tai juhlaan. Tuoksumaailman huippumerkeistä Lyko tarjoaa mm. laajan valikoiman Hugo Bossin, Escadan, YSL:n ja Marc Jacobsin tuoksuja. Ihonhoidon suhteen tunnettuja merkkejä löytyy kalliimpia kuten Dermalogica ja Filorga, sekä edullisempia ja silti suosittuja kuten Cetaphil, The Ordinary ja CeraVe. Suosittuja Urban Decayn ja NYX:n meikkejä löytyy laaja valikoima, sekä useiden muiden arvostettujen merkkien meikkituotteita ylellisiltä merkeiltä kuin myös edullisemmilta.

Toimitus

Ilmaisen normaalin toimituksen Lykolta saa ostosten arvon ylittäessä 30€:n rajan, kuljetuspalvelu Budbeen ilmaisen toimituksen saa, kun ostokset ovat arvoltaan yli 60€. Jos ostokset alittavat nämä summat, niin Postin toimitus maksaa 4.90€.