Lyko Black Friday kampanja

Kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon erikoistunut Lyko aloitti oman Black Friday kampanjansa. Heidän Black Week kampanjassa on todella runsaasti tuotteita 20% alennuksessa.

Valtava valikoima kosmetiikkaa jokaisen tarpeisiin

Lyko on erittäin suosittu pohjoismainen kosmetiikan verkkokauppa. Valikoimasta löytyy meikkejä, tuoksuja, tuotteita ihon ja hiusten hoitoon sekä myös omat tuotteensa miehille. Lykon suosio pohjautuu erittäin laajaan valikoimaan laadukkaita tuotteita, joista löytyy takuulla jokaisen tarpeita palvelevat tuotteet. Tuotemerkkejä on satoja ja niiden joukosta löytyy sekä edullisempia merkkejä että luksustuotteita valmistavia merkkejä. Black Friday -alennuksien myötä Lykon laajasta valikoimasta olisi helppo tehdä edullisia hankintoja täyttämään oman kosmetiikkavaraston puutteet tai sitten hankkia hyvissä ajoin läheisille joululahjoja.

Tuoksuvalikoimasta löytyy klassikkotuoksuja sekä uutuuksia huippumerkeiltä kuten Hugo Bossilta ja YSL:ltä. Vaikka tuoksuja ei pääse netin välityksellä valitettavasti haistamaan, niin Lykon sivuilla sopivan hajuveden valitseminen on tehty helpoksi, sillä valikoimaa voi rajata mieleisten tuoksuperheiden mukaan. Hiuksia voi hemmotella Lykon valikoimaan kuuluvilla K18 tai Olaplexin tuotteilla ja sitten muotoilla joko Dysonin hiustenkuivaimella tai muulla muotoilulaitteella. Vaihtelua kaipaavalle löytyy verkkokaupasta varmasti uusia hiustuotteita testiin ja kunnolla vaihtelua voi hankkia valikoimaan kuuluvilla hiusväreillä.

Omiin tarpeisiin sopivan ihonhoitorutiinin voi koota vaivatta Lykon tuotevalikoimasta, sillä tuotteita on jokaisesta kategoriasta kymmeniä laajalla hintahaitarilla. Ihonhoidon tuotemerkkeihin kuuluvat trendikkäät The Ordinary ja Cosrx sekä tutut ja turvalliset merkit kuten Lumene ja Vichy. Hyvin hoidetun ihon päälle on mukava laittaa meikkiä, ja myös Lykon meikkivalikoimassa on tuotteita laidasta laitaan jokaista vaihetta varten. Edullisia meikkejä kaipaavalle valikoimassa on Essencen ja e.l.f:in tuotteita, irrottelijalle NYX:in värikkäitä meikkejä ja hieman kalliimpaa ja laatua hakevalle Loracin tai Anastasia Beverly Hillsin meikkituotteita.

Toimitus ja palautus

Lykon verkkokaupan tilaukset toimitetaan joko Postin tai Budbeen kautta. Postin toimitukset maksavat 4,90 €, mutta ovat ilmaisia yli 30 euron tilauksille. Budbeen toimitus maksaa myös 4,90 €, mutta ilmaisen toimituksen saa yli 60 euron ostoksille. Marras- ja joulukuussa tehdyillä tilauksilla on poikkeuksellisesti pidennetty vaihto- ja palautusoikeus 14. tammikuuta saakka. Palautus on asiakkaalle ilmaista, jos se rekisteröidään verkkosivuille tehdyn käyttäjätilin kautta.