Polttimoita ajoneuvoihin Black Friday tarjouksessa

Valo alkaa olemaan Suomessa taas katoava luonnovara, joten nyt on hyvä hetki tarkastaa ajoneuvojen polttimot. Black Friday tarjouksesta saa nyt polttimoita niin halvalla, että niitä kannattaa ostaa myös muutamat varastoon.

Osramin Night Breaker Unlimited H7 polttimot 16.50€ 2 kappaleen laatikko. Osramin Night Breaker sarja on polttimoiden parhaimmistoa ja näihin vaihtamalla eron tavallisiin polttimoihin huomaa selvästi valotehossa. Nämä samat polttimot esim. Motonetissä 15,90€ kappale. Eli tästä nyt puolet halvemmalla.

Osram Night Breaker Laser H7 alle 18€ 2 kappaleen laatikko. Osramin Night Breaker Laser on sarjan paras polttimo. Eli tästä parhaat polttimot halvalla. Samat polttimot esim. Motonetissä 19,90€ kappale. Nyt siis alle puoleen hintaan parhaat lailliset polttimot H7 umpioon.

Osram Cool Blue Intense H7 polttimo 6,79€. Jos kaipaat hieman enemmän xenonin kaltaista sinertävän-valkoisen sävyistä valoa, niin tässä on polttimot siihen tarkoitukseen. Sama polttimo esim. Motonetissä 12,90€

Osramin Night Breaker Unlimited H4 polttimot 14.35€ 2 kappaleen laatikko. Osramin Night Breaker sarja on polttimoiden parhaimmistoa ja näihin vaihtamalla eron tavallisiin polttimoihin huomaa selvästi valotehossa. Nämä samat polttimot esim. Motonetissä 12,90€ kappale. Eli tästä nyt puolet halvemmalla.

Osram Night Breaker Laser H4 alle 16€ 2 kappaleen laatikko. Osramin Night Breaker Laser on sarjan paras polttimo. Eli tästä parhaat polttimot halvalla. Samat polttimot esim. Motonetissä 16,90€ kappale. Nyt siis alle puoleen hintaan parhaat lailliset polttimot H4 umpioon.