GearBestin Black Friday tarjoukset

Luotettavan Kiinalaisen lähinnä elektroniikkaan keskittyneen GearBestin Black Friday kamppanja on käynnissä. Myynnissä on nyt vielä lähinnä ennakkotarjouksia. Tuotteita on alennuksessa kaikista tuoteryhmistä. Osa tarjouksista on voimassa vain tietyn aikaa ja tuotteita on yleensä rajoitettu erä. Lisää alennettuja tuotteita tulee jatkuvasti. Alennuksessa olevien tuotteiden valikoima vaihteleekin jatkuvasti. Alla muutamia poimintoja juuri nyt ennakkotarjouksessa olevista tuotteista.

Huawei Honor Band 4 älyranneke 32,04€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen. Juuri julkaistu uusin versio Huawein älyrannekkeesta. Testin tuotteesta voit lukea englanniksi tästä.

Xiaomi Piston kuulokkeet 4,45€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen. Näissä kuulokkeissa kohtaa hinta-laatusuhde todella hyvin. Erinnomaiset kuulokkeet esimerkiksi kalliimpien kuulokkeiden rinnalle, tilanteisiin joissa et halua käyttää kalliimpia. Nämä kuulokkeet ovat itselläni käytössä lähes päivittäin. Saatavana kolme väriä, pinkki, hopea ja musta.