Stadiumin Black Friday tarjoukset

Stadium aloitti oman Black Week kampanjansa tänään. Nyt tarjouksessa on lähes koko valikoima -25%. Alennuksen saat myös jo alennetuista paketeista ja jäsenhinnoista. Lisäksi saat vielä ilmaisen toimituksen. Kampanja kestää sunnuntaihin asti, mutta suosituimmat tuotteet ja koot saattavat loppua ennen sitä. Nyt 30% alennuksessa on merkit: SOC, Everest ja Warp. Tarjous on voimassa tiistaihin 27.11 asti. Silloin todennäköisesti vaihtuu jotkin muut merkit tai yksittäiset tuoteryhmät tarjoukseen. Lopuksi kovimmat alet tulevat olemaan perjantaista lähtien kestäen koko viikonlopun. Nyt tarjouksessa olevat merkit tuskin tulevat olemaan tämän paremmassa tarjouksessa kampanjan myöhemmässä vaiheessa, joten tilausta ei kannatta lykätä myöhemmäksi toivoen hintojen laskevan vielä lisää.

Naisten tarjouksessa olevat tuotteet

Miesten tarjouksessa olevat tuotteet

Lasten tarjouksessa olevat tuotteet

Toimitus ja palautus

Stadiumilta voit tilata verkkokaupasta tuotteet noudettavaksi myymälästä. Toimitusaika myymälään kestää normaalisti 3-5 päivää ja nouto myymälästä on ilmainen.

Lisäksi on saatavilla myös ilmainen toimitus Matkahuollon tai PostNordin toimipisteisiin yli 29,90€ tilauksille. Alle 29,90€ tilauksiin toimitus maksaa 3,90€. Toimitus kestää normaalisti 3-5 päivää.

Uutena vaihtoehtona on pääkaupunkiseudelle valittavissa Budbeen toimitus. Paketit toimitetaan kotiin iltaisin klo. 17-22 välillä. Toimitus on ilmainen yli 29,90€ tilauksiin ja sitä pienempiin tilauksiin toimitus maksaa 3,90€. Toimitus kestää normaalisti 2-5 päivää.

Palautus on Stadiumille ilmainen ja voit tehdä sen joko myymälään tai käyttäen esimerkiksi PostNordin tai Matkahuollon toimipistettä. Lisää tietoa palautuksesta löydät tästä.