Black Friday tarjouksia äänikirjapalveluista

Black Fridayn aikana on todella hyviä tarjouksia äänikirjoista. Monesti voit saada palvelun käyttöösi jopa ilmaiseksi. Muutenkin Black Fridayn ajoittuminen pimeään vuodenaikaan on mainio aika uppoutua äänikirjojen pariin. Tähän artikkeliin olemme koostaneet palvelut joilla on Black Friday tarjouksia.

Äänikirjat kasvattavat suosiotaan todella nopeasti ja markkinoille tulee jatkuvasti uusia palveluita. Monet palvelut tarjoavat myös e-kirjoja, niille joille lukeminen on kuuntelemista mieluisampaa. Lukeminen onnistuu parhaiten koneella tai tabletilla, mutta tarvittaessa isolla näytöllä varustettu puhelinkin riittää. Lähimmäs oikean kirjan lukemisen tunnelmaa pääsee Kindlen kaltaisilla lukulaitteilla. Kannattaa kuitenkin kokeilla äänikirjoja, sillä kuunteleminen onnistuu loistavasti vaikka auton ratissa tai lenkkipolulla. Moni vannookin nykyään äänikirjojen nimeen.

Palveluissa on myös montaa erilaista hinnoittelua, joissain saa kiinteällä kuukausimaksulla kuluttaa kirjoja rajattomasti tilauksen ollessa voimassa. Toisissa taas ei ole kuukausimaksua ja kirjat ostetaan omaksi. Näiden lisäksi löytyy palveluita, mitkä ovat yhdistelmiä näistä tai jotain niiden väliltä.

Kuukausimaksulliset palvelut:

BookBeat 45 päivää ilmaiseksi

Storytel 4 kuukautta puoleen hintaan.

Nextory 30 päivää ilmaiseksi.

Audible 3kk ilmaiseksi (Amazonin äänikirjapalvelu).

Elisa kirja 3 kuukautta 50% alennuksella.

Palvelut, joissa ostat kirjat omaksi ilman kuukausimaksua:

Elisa kirja