Black Friday 2022

Black Friday eli tuttavallisesti musta perjantai on vuonna 2022 marraskuun 25.päivä. Black Week on 21.-27.11.2022. Black Weekin jälkeen on Cyber Monday 28.11.2022. Ajankohta on aina ennakkoon tiedossa, sillä kyseessä on kiitospäivän jälkeinen perjantain. Tästä voit lukea tarkemmin mikä on Black Friday.

Vielä on aikaista ennustaa, vuoden 2022 hittituotteita. Maailman tilanne on poikkeuksellinen. Se voidaan kuitenkin jo sanoa, että viime vuotta vaivannut kompenenttipula on vuoden 2022 Black Fridayn aikaan jo osittain selätetty. Komponenttipula näkyi varsinkin tietokoneiden ja pelikoneiden vähäisinä tarjouksina. Tänä vuonna pelikoneet tulevat olemaan taas yksiä kampanjan hittituotteita ja PS5-konsoli tulee olemaan yksi hittituotteista. Inflaatio on kasvussa ja sitä kautta tuotteiden hinnat saattavat nousta. Rahtihinnat ovat nousseet jo nyt selvästi ja se tulee näkymään kevään ja kesän aikana tuotteiden hinnassa. Viime vuonna joulusesonkia turvattiin poikkeuksellisin toimin ja esimerkiksi Rusta vuokrasi itselleen oman konttilaivan, saadakseen tuotteita varmasti joulumyyntiin. Marraskuuhun mennessä suurimmat ongelmat rahtien osalta tulee olemaan takana ja tuotteita on taas hyvin saatavilla. Black Friday tulee olemaan vuonna 2022 selvästi viime vuotta suurempi myynniltään ja tarjouksia on varmasti aiempaa enemmän. Yritysten välinen kilpailutilanne tulee pitämään myös hinnat alhaalla ja tarjoukset suurina.

Kampanja on hieman muuttanut muotoaan vuosien saatossa, mutta edelleenkin parhaat tarjoukset julkaistaan Black Fridayna (25.11.). Parhaita tarjouksia kannattaa kytetä jo torstai-iltana (24.11.), sillä moni verkkokauppa ottaa varastolähdön ja aloittaa kampanjansa jo edeltävänä iltana. Black Weekin alussakin (maanantaina 21.11.2022) kannattaa toki olla hereillä ja tarttua heti hyvään tarjoukseen, sillä tuotteita on kuitenkin vain rajattu määrä. Tulemme tuttuun tapaan julkaisemaan kaikki parhaat tarjoukset, aina Black Weekin ennakkotarjouksista, Black Fridayhin ja Cyber Mondayn -tarjouksiin. Vuodesta toiseen olemme julkaisseet parhaat tarjoukset ja tulemme tänäkin vuonna olemaan Suomen suurin Black Fridayhin keskittynyt sivusto.