Robotti-imurit Black Friday -tarjouksessa

Black Fridayn aikana teet vuoden parhaat löydöt. Robotti-imurit ovat kehittyneet viime vuosina huimaa tahtia. Samalla kehitys on laskenut myös hintoja. Nykyään voit saada kohtuullisen robotti-imurin jo 200 eurolla. Parhaimmat mallit osaavat nykyään väistää jopa perheen lemmikkejä ja lapsia. Voit myös määrittää erikseen mitä huoneita saa siivota tai rajata siivousalueesta pois tiettyjä kohtia esim. erittäin pitkänukkaisen maton. Robotti-imuri menee vaivattomasti sängyn alle, eikä sinun tarvitse enää kyyristyä imuroimaan sängyn alusia. Tekniikka on kehittynyt ja myös nurkkien imurointi onnistuu entistä paremmin. Moppi tai pieni varsi-imuri riittää robotti-imurin kaveriksi. Osassa on jopa itsessään moppaus-toiminto tai märkäpyyhintä. Moni onkin kehunut robotti-imuria loistavaksi hankinnaksi.

Katso alta mistä saat parhaat robotti-imurit parhaaseen hintaan. Alla on tarjoukset näkyvissä.

Roborock

Roborock-imurit ovat erittäin laadukkaita ja monen eri testin testivoittajia. Tarvittaessa varaosia on edullisesti saatavilla.

Roborock S6 MaxV hintaan 429 €, Valmistajan edellinen huippumalli, joka sekä imuroi, että moppaa. Imurissa on loistava 2500 Pa imuteho. Kameralla ja laserilla varustettu imuri on yksi parhaista imureista väistämään esteitä.

Roborock S7 439€, Roborockin uusin malli, ostaminen vaatii Amazon Prime jäsenyyden. Uusille asiakkaille Prime jäsenyys on yleensä ilmainen.

Roborock S6 Pure 299€, Edullinen, mutta silti erittäin hyvä imuri. Halvemmalla ei saa parempaa mistään. Valittavana musta tai valkoinen.

Xiaomi

Xiaomia ei ole turhaan kutsuttu Kiinan Appleksi. Innovatiivinen yritys, jonka tuotteissa hinnat ovat kohdillaan.

Robotti-imuri Xiaomi Mi Mop 2 Lite 178€ (norm. 229€) Robotti-imuri moppaa ja imuroi. Ei ole yhtä haka väistelemään esteitä, mutta riittävän hyvä selkeissä huoneissa.

iRobot

iRobot on ollut robotti-imureiden uranuurtaja. Laadukas merkki, joka on ollut aiemmin varsin kallis, mutta nyt hinnat ovat laskeneet järkevälle tasolle.

iRobot Roomba i7 299 €. Erittäin hyvä suodatus ja erinomainen lemmikkitalouksiin.