Robotti-imurit Black Friday -tarjouksessa

Black Fridayn aikana teet vuoden parhaat löydöt. Robotti-imurit ovat kehittyneet viime vuosina huimaa tahtia. Samalla kehitys on laskenut myös hintoja. Nykyään voit saada kohtuullisen robotti-imurin jo 200 eurolla. Parhaimmat mallit osaavat nykyään väistää jopa perheen lemmikkejä ja lapsia. Katso alta mistä saat parhaat robotti-imurit parhaaseen hintaan.

Roborock

Roborock-imurit ovat erittäin laadukkaita ja monen eri testin testivoittajia. Tarvittaessa varaosia on edullisesti saatavilla.

Roborock S6 MaxV hintaan 449 €, Multitronicilta ilmaisella toimituksella. Valmistajan huippumalli, joka sekä imuroi, että moppaa. Imurissa on loistava 2500 Pa imuteho. Kameralla ja laserilla varustettu imuri on yksi parhaista imureista väistämään esteitä.

Roborock Robotti-imurit S6 Pure valkoinen tai musta 359€

Xiaomi

Xiaomia ei ole turhaan kutsuttu Kiinan Appleksi. Innovatiivinen yritys, jonka tuotteissa hinnat ovat kohdillaan.

Mi Robot Vacuum Mop vain 199 €, Elisalta (Elisalta saat myös korottoman ja kuluttuman erämaksun jopa 36kk ajaksi). Robotti-imuri moppaa ja imuroi. Ei ole yhtä haka väistelemään esteitä, mutta riittävän hyvä selkeissä huoneissa. Hinta-laatu todella kohdallaan.

iRobot

iRobot on ollut robotti-imureiden uranuurtaja. Laadukas merkki, joka on ollut aiemmin varsin kallis, mutta nyt hinnat ovat laskeneet järkevälle tasolle.

iRobot Roomba i7 487,39 €, Amazonilta. Erittäin hyvä suodatus ja erinomainen lemmikkitalouksiin.