Black Weekin parhaat puhelintarjoukset

Black Weekin aikana on erinomainen tilaisuus ostaa uusi puhelin edullisesti. Hyviä tarjouksia tulee heti viikon alussa maanantaina 25.11.2019, mutta usein parhaat tarjoukset tulevat perjantaina eli Black Fridayna 29.11.2019. Julkaisemme parhaat tarjoukset heti Black Weekin alkaessa, seuraa sivustoa ja säästä jopa satoja euroja.

Black Weekin suosituimmat puhelimet

iPhone on edelleen todella suosittu. Black Weekin tarjoukset tulevat Applen osalta keskittymään vanhempiin malleihin. iPhone 7 pitää edelleen pintansa myydyimpien listalla. Black Fridayna tarjouksesta löytyy todennäköisesti myös iPhone 8, reilun 460 euron hintaan. Samsungin osalta myydyimmät puhelimet ovat edullisempia Galaxyn A-sarjan puhelimia. Samsung Galaxy A20e löytynee tarjouksesta alle 150 euron hintaan. Huawein osalta P20 Lite on ollut suosittu ja löytynee 2019 Black Fridayna alle 200 euron hintaan.

Operaattoreilla kovia puhelintarjouksia

Puhelinoperaattorit ovat perinteisesti kilpailleet asiakkaista Black Weekin aikana. Sivustoltamme löydät yhdellä kertaa operaattoreiden parhaat puhelintarjoukset. Päivitämme tarjoukset heti kun tuotteet tulevat myyntiin.

Vaihda myös liittymä halvempaan ja muista myös operaattorien koroton ja kuluton maksuaika.

Puhelimen ostaminen Kiinasta

Puhelimen voi ostaa turvallisesti myös Kiinasta. AliExpressissä on tuhansittain erilaisia puhelimia. Hinnat ovat Kiinassa edullisia myös ennen Black Weekin alkua. AliExpressistä ostaminen on täysin turvallista, kunhan ostat suosituilta myyjiltä ja muistat katsoa arvostelut. Suositeltavaa on ostaa puhelinmerkkien brändikaupoista. En kuitenkaan suosittelisi ostamaan Kiinasta iPhonea tai muuta kallista brändiä. Parhaan ostoksen teet ostamalla kiinalaisia brändejä.

Xiaomi on Kiinan Apple

Xiaomilla on laaja valikoima tuotteita puhelimista, sähköpotkulautoihin ja älykodin laitteisiin. Xiaomia onkin tituleerattu Kiinan Appleksi. Xiaomin tuotteet ovat laadukkaita ja design on tyylikäs, niissä saat todella hyvin vastinetta rahalle. Esimerkiksi tuoreessa testissä Xiaomin Redmi note 7 pärjäsi hyvin alle 300€ hintaluokassa. Xiaomin puhelimet ostat edullisimmin suoraan AliExpressistä. Xiaomin brändikaupasta ostaminen on turvallista, valikoima on laaja ja hinnat ovat edullisia. Muista ostaa puhelimesta ”global version”.

Xiaomin puhelimia on mahdollista ostaa myös Elisalta edullisesti, hinnat ovat vain hieman Xiaomin AliExpress kauppaa korkeammat. Etuna verrattuna Kiinasta tilaamiseen on mahdollisuus ostaa puhelin korottomalla osamaksulla, nopea toimitus ja helppo asiointi ongelmatilanteissa.

Oukitel on suosittu kiinalainen älypuhelin

Oukitel on Suomessakin suosittu varsinkin metsästäjien ja retkeilijöiden keskuudessa. Varsinkin kovempaan käyttöön tarkoitetut mallit ovat olleet suosittuja. Oukitelin vedenkestävän valikoiman näet tästä. Alle 200 dollarilla saat veden- ja pölynkestävän puhelimen, tajuttoman suurella akulla. Akku kestää näissä monta päivää. Kannattaa ostaa tuotteet AliExpressin Oukitelin virallisesta kaupasta ja muista ostaa ”global version”, niin puhelin toimii Suomessa.