Black Weekin parhaat puhelintarjoukset

Black Weekin aikana on erinomainen tilaisuus ostaa uusi puhelin edullisesti. Hyviä tarjouksia tulee heti viikon alussa maanantaina 22.11.2021, mutta usein parhaat tarjoukset tulevat perjantaina eli Black Fridayna 26.11.2021. Julkaisemme parhaat tarjoukset heti Black Weekin alkaessa ja päivitämme niitä uusien tarjousten tullessa julki. Seuraa siis sivustoa ja säästä jopa satoja euroja. Puhelintarjouksia päivitetään artikkelin loppuun jatkuvasti kun niitä julkaistaan. Alta näet nyt viime vuoden tarjoukset.

Black Weekin suosituimmat puhelimet

iPhone on edelleen todella suosittu. Black Weekin tarjoukset tulevat Applen osalta keskittymään vanhempiin malleihin. iPhone 8 pitää edelleen pintansa myydyimpien listalla. Black Fridayna tarjouksesta löytyy todennäköisesti myös iPhone 11, noin 500 euron hintaan. Samsungin osalta myydyimmät puhelimet ovat edullisempia Galaxyn A-sarjan puhelimia. Samsung Galaxy A52 löytynee tarjouksesta hieman alle 400 eurolla. Samsung S20 tulee olemaan alle 400 € ja uuden Samsung Galaxy Z Flip -läppäpuhelimen saa alle 950 €. Huawein osalta P30 lite on ollut suosittu ja löytynee 2020 Black Fridayna alle 250 euron hintaan.

Operaattoreilla kovia puhelintarjouksia

Puhelinoperaattorit ovat perinteisesti kilpailleet asiakkaista Black Weekin aikana. Sivustoltamme löydät yhdellä kertaa operaattoreiden parhaat puhelintarjoukset. Päivitämme tarjoukset heti kun tuotteet tulevat myyntiin.

Vaihda myös liittymä halvempaan ja muista myös operaattorien koroton ja kuluton maksuaika. Voit ostaa laitteen osamaksulla ja maksaa pienissä kuukausierissä. Harvoin on ilmaista lainaa tarjolla, mutta operaattoreiden osamaksusta ei todellakaan aiheudu mitään kuluja.

Puhelimen ostaminen Kiinasta

Puhelimen voi ostaa turvallisesti myös Kiinasta. AliExpressissä on tuhansittain erilaisia puhelimia. Hinnat ovat Kiinassa edullisia myös ennen Black Weekin alkua. AliExpressistä ostaminen on täysin turvallista, kunhan ostat suosituilta myyjiltä ja muistat katsoa arvostelut. Suositeltavaa on ostaa puhelinmerkkien brändikaupoista. En kuitenkaan suosittelisi ostamaan Kiinasta iPhonea tai muuta kallista brändiä. Parhaan ostoksen teet ostamalla kiinalaisia brändejä.

Xiaomi on Kiinan Apple

Xiaomilla on laaja valikoima tuotteita puhelimista, sähköpotkulautoihin ja älykodin laitteisiin. Xiaomia onkin tituleerattu Kiinan Appleksi. Xiaomin tuotteet ovat laadukkaita ja design on tyylikäs, niissä saat todella hyvin vastinetta rahalle. Esimerkiksi Xiaomin Redmi Note 9 pro on loistava puhelin noin 300€ hintaluokassa. Xiaomin puhelimet ostat edullisimmin suoraan AliExpressistä. Xiaomin brändikaupasta ostaminen on turvallista, valikoima on laaja ja hinnat ovat edullisia. Muista ostaa puhelimesta ”global version”.

Xiaomin puhelimia on mahdollista ostaa myös Elisalta edullisesti, hinnat ovat vain hieman Xiaomin AliExpress kauppaa korkeammat. Etuna verrattuna Kiinasta tilaamiseen on mahdollisuus ostaa puhelin korottomalla osamaksulla, nopea toimitus ja helppo asiointi ongelmatilanteissa.

Oukitel on suosittu kiinalainen älypuhelin

Oukitel on Suomessakin suosittu varsinkin metsästäjien ja retkeilijöiden keskuudessa. Varsinkin kovempaan käyttöön tarkoitetut mallit ovat olleet suosittuja. Oukitelin vedenkestävän valikoiman näet tästä. Alle 200 eurolla saat veden- ja pölynkestävän puhelimen, tajuttoman suurella akulla. Akku kestää näissä monta päivää. Mikä parasta iso akku ei hyydy hetkessä pakkasellakaan. Kannattaa ostaa tuotteet AliExpressin Oukitelin virallisesta kaupasta ja muista ostaa ”global version”, niin puhelin toimii Suomessa.

Black Fridayn parhaat puhelintarjoukset

Samsung Galaxy A22 5G 149€ (norm. 229€)

Xiaomi 11 Lite NE 5G 249€ (norm. 399€)

Samsung Galaxy Z Flip 3 älypuhelin 8/128GB 849€ (norm. 999€)

Lisää tarjouksia päivitetään.

IPhone Black Friday tarjoukset

Black Fridayn aikaan moni aikoo ostaa itselleen uuden iPhonen. Tähän on kerätty kaikki parhaat tarjoukset eri Applen iPhone puhelimista.

Apple iPhone 12 Pro 5G 128 Gt 899€ (norm. 1099€)

iPhone 12 64 GT 699€ (norm. 829€)

Uudelle puhelimelle kannattaa hankkia heti myös suojat, ne saat edullisesti Suojakalvotukun Black Friday tarjouksesta.