Nextory Black Friday tarjous

Nextory on ääni ja e-kirjoja tarjoava kuukausimaksullinen palvelu. Heidän Black Friday kampanjassa saat nyt 3 kuukauden tilauksen 50% alennuksella. Huomaa, että saat tämän tarjouksen vain meidän kauttamme liittymällä tästä Nextory -50% linkistä. Tilaus ei ole määräaikainen, joten se ei sido sinua tilaamaan koko kolmea kuukautta. Voit halutessasi irtisanoa tilauksen vaikka jo kahden kuukauden jälkeen tai koska tahansa. Tarjous on voimassa tiistaihin 3.12 asti.

Jos et ole varma onko palvelulla sinulle käyttöä, niin voit myös ottaa heidän 14 päivän ilmaisen kokeilun käyttöön tästä. Siinä voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan ja jos et halua jatkaa palvelun käyttöä pidempään voit irtisanoa palvelun, eikä sinua veloiteta käytöstä. Tämä tarjous ei ole yhdistettävissä -50% tarjouksen kanssa. Ilmaisen kokeilun ehdot näet suoraan tästä.

Mikä on Nextory?

Nextory tarjoaa sinulle ääni ja e-kirjoja kiinteällä kuukausimaksulla. Voit lukea tai kuunnelle miten paljon tahansa edullisella kuukausimaksulla. Nextoryssä on kirjoja Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi. Valikoima on todella suuri, joten kuunneltavaa löytyy jokaiselle runsaasti. Nextoryn e-kirja valikoimaan pääset tutustumaan tästä ja äänikirjat näet tästä.

Millä laitteella Nextory toimii?

Nextory toimii joko Android tai IOS(Apple) kännykällä tai tabletilla. Käyttöä varten sinun tulee ladata sovelluskaupasta laitteellesi Nextory sovellus. Kirjautumalla sovelluksella tilillesi voit alkaa selaamaan valikoimaa ja nauttimaan rajattomasti kirjoista. Ennen käyttöä sinun tulee tehdä tilaus Nextoryn sivujen kautta. Nextory lataa valitsemasi kirjat laitteellesi, niin voit nauttia niistä myös ilman internettiä vaikka lentokoneessa. Nextorya voit käyttää usealla laitteella eri aikaan. Perhetilauksen valitsemalla voit luoda neljä eri profiilia, jotka voivat käyttää Nextoryä samaan aikaan.

Nextoryn tilauksessa on kolme eri vaihtoehtoa

Alla kuvassa on eritelty tilattavien pakettien erot ja niiden hinnat. Huomaa, että kuva on otettu meidän tarjoamasta kolme kuukautta -50% tarjouksesta, siksi siinä näkyy kohta: Kuukausimaksu tarjouksesi jälkeen, joka päättyy 19.02.2020. Tarjouksen valitessasi saat siis ensimmäiset kolme kuukautta puoleen hintaan.

Nextory Black Friday