Nextory Black Friday tarjous

Nextory on ääni ja e-kirjoja tarjoava kuukausimaksullinen palvelu. Heidän Black Friday kampanjassa saat nyt Nextoryn kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Tarjouksen saat vain tästä linkistä: Nextory 3kk -50% koodilla: blackfriday20. Katso myös meidän artikkeli, siihen on listattu kaikki Black Fridayn parhaat e- ja äänikirjapalveluiden tarjoukset. Esimerkiksi BookBeat palvelun saat nyt täysin ilmaiseksi koko kuukaudeksi.

Mikä on Nextory?

Nextory tarjoaa sinulle ääni ja e-kirjoja kiinteällä kuukausimaksulla. Voit lukea tai kuunnelle miten paljon tahansa edullisella kuukausimaksulla. Nextoryssä on kirjoja Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi. Valikoima on todella suuri, joten kuunneltavaa löytyy jokaiselle runsaasti. Nextoryn e-kirja valikoimaan pääset tutustumaan tästä ja äänikirjat näet tästä.

Millä laitteella Nextory toimii?

Nextory toimii joko Android tai IOS(Apple) kännykällä tai tabletilla. Käyttöä varten sinun tulee ladata sovelluskaupasta laitteellesi Nextory sovellus. Kirjautumalla sovelluksella tilillesi voit alkaa selaamaan valikoimaa ja nauttimaan rajattomasti kirjoista. Ennen käyttöä sinun tulee tehdä tilaus Nextoryn sivujen kautta. Nextory lataa valitsemasi kirjat laitteellesi, niin voit nauttia niistä myös ilman internettiä vaikka lentokoneessa. Nextorya voit käyttää usealla laitteella eri aikaan. Perhetilauksen valitsemalla voit luoda neljä eri profiilia, jotka voivat käyttää Nextoryä samaan aikaan.

Nextoryn tilauksessa on kolme eri vaihtoehtoa

Alla kuvassa on eritelty tilattavien pakettien erot ja niiden hinnat. Huomaa, että kuva on otettu meidän tarjoamasta 3 kuukautta puoleen hintaan tarjouksesta, siksi siinä näkyy kohta: Kuukausimaksu tarjouksesi jälkeen, joka päättyy 23.02.2021. Tarjouksen valitessasi saat siis ensimmäiset 3 kuukautta -50%.