Huonekaluja Black Week tarjouksessa

Huonekaluja löydät laajasti alennuksessa Black Weekin aikana ja moni huonekaluliike jatkaa alennuksia myös 29.11. Cyber Mondayna. Monet huonekaluliikkeet kampanjoivat jatkuvasti, mutta Black Weekin aikana hinnat ovat normaalia halvemmat. Monessa liikkeessä valikoimaan kuuluu myös matot, valaisimet ja pienemmät sisustustuotteet. Suuret alennukset ovat harvinaisempia Desing-merkeillä ja Black Week tarjoaa loistavan mahdollisuuden normaalia edullisempiin hankintoihin. Huonekalujen osalta voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja, ajoittamalla hankinnan Black Weekin aikaan. Suurista toimijoista Ikea jättää koko Black Weekin kampanjoinnin väliin.

Finnish Design Shop tarjouksessa on koko valikoima -10 % ja valikoituja brändejä jopa -30 %. Nyt on hyvä aika ostaa Pohjoismaista designia. Tarjous on voimassa maanantaihin 29.11. asti

Isku alennukset koskevat valikoituja tuotteita ja tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti. Iskulla on paljon suomalaisia klassikoita ja myös paljon tuotteita etätyöhön, sähköpöytiä ja työtuoleja

Askossa on laajat alennukset voimassa 29.11. asti. Alennuksessa on mm. kaikki sohvat ja matot vähintään -50 %. Uutiskirjeen tilaamalla voit saada vielä 10 % lisäalennuksen.

Sotkassa Black Week tarjouksessa on koko valikoima vähintään -50 %. Tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti.

Masku mainostaa vuoden halvinta viikonloppua. Tarjoukset ovat jopa 70 %. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti.

Veke on noussut monen edullisempaa designia etsivän suosikiksi. Veken kampanja kesti kaikkineen kaksi viikkoa ja päättyy 28.11.2021. Keskimäärin alennukset ovat 20-40 %, mutta kovempiakin alennuksia löytyy.

Jysk kampanjoi varsin usein, mutta Black Weekin tarjoukset ovat normaalia parempia. Jyskillä on myynnissä varsinkin laadukkaita patjoja. Alennukset ovat jopa 70 %. Jyskin alennukset ovat voimassa 28.11. asti.