Huonekaluja Black Week tarjouksessa

Huonekaluista löytyy paljon tarjouksia Black Weekin (20.-26.11.) aikana ja moni huonekaluliike jatkaa alennuksia myös 27.11. Cyber Mondayna. Monet huonekaluliikkeet kampanjoivat jatkuvasti, mutta Black Weekin aikana hinnat ovat normaalia halvemmat. Monessa liikkeessä valikoimaan kuuluu myös matot, valaisimet ja pienemmät sisustustuotteet. Nykyään voidaankin puhua jopa enemmän sisustusliikkeistä, kuin perinteisistä huonekaluliikkeistä. Suuret alennukset ovat harvinaisempia Desing-merkeillä ja Black Week tarjoaa loistavan mahdollisuuden normaalia edullisempiin hankintoihin. Huonekalujen osalta voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja, ajoittamalla hankinnan Black Weekin aikaan. Suurista toimijoista Ikea jättää koko Black Weekin kampanjoinnin väliin.

Kuluttajansuojalaki on muuttunut ja kauppojen tulee ilmoittaa tarjouksessa olevan tuotteen kohdalla alin hinta, jolla tuotetta on myyty viimeisen 30.päivän aikana. Tämä muutos iskee varsinkin tiettyihin huonekaluliikkeisiin, jotka ovat myyneet tuotteita jatkuvasti alennuksella. Hintojen osalta läpinäkyvyys kasvaa ja näet helpommin onko tuote oikeasti halpa. Black Weekin aikana hinnat tulevat olemaan normaalia halvempia ja hintojen edestakaisin muuttaminen tulee todennäköisesti vähenemään. Pääosin samat tarjoukset ovat olleet huonekaluliikkeissä voimassa koko Black Weekin ajan, mutta joitakin erikoistarjouksia on ollut myös voimassa vain Black Fridayn eli perjantain ajan.

Tempur viettää Black Weekiä. Tarjouksessa on vuoteita, patjoja, peittoja, tyynyjä ja lakanoita. Tempur myy painetta pienentäviä vuoteita, jonka materiaalin kehitti alkujaan NASA. Moni vannookin Tempur-tuotteiden nimeen, eivätkä lähde edes matkalle ilman Tempurin matkatyynyä. Tempur viettää tänä vuonna Black Weekiä eli kampanja on 20.-26.11.2023.

Nettilampulla on runsaasti valaisimia Black Week tarjouksessa, jopa 55 % alennuksella ja lisäksi saat alennustasaat 11% tai 14% lisäalennuksen jos ostostesi summasta riippuen. Alennuksen saa myös tarjouksessa olevista tuotteista.

Finnish Design Shop tarjouksessa valikoima tuotteita jopa -50 %. Nyt on hyvä aika ostaa Pohjoismaista designia. Designia on harvoin tarjolla suurilla alennuksilla. Tarjous on voimassa maanantaihin 27.11. asti.

Askossa on ennakkoalennukset voimassa 22.11. asti. Osta 200 eurolla, saat 50 % alennuksen. Uutiskirjeen tilaaja saa lisäksi 10 % lisäedun. Lisäksi alennuksessa on paljon tuotteita yli 50 % alennuksella.

Sotkassa Black Week ennakkotarjouksessa on uutiskirjeen tilanneille -60 % alennus yhdestä ostokerrasta. Etu on voimassa 23.11. asti. Etu ei koske mattoja, eikä superhinta tuotteita. Saat edun koodilla SOTKA60.

Masku mainostaa vuoden halvinta viikonloppua. Tarjoukset ovat jopa 77 %. Tarjoukset ovat voimassa 27.11. asti.

Veke on noussut monen edullisempaa designia etsivän suosikiksi. Veken kampanja kesti kaikkineen kaksi viikkoa ja päättyy 27.11.2022. Keskimäärin alennukset ovat 20-60 %.

Isku alennukset koskevat valikoituja tuotteita ja tarjoukset ovat voimassa 27.11. asti. Tempur-tuotteita löytyy Iskultakin, mutta vuoteissa alennus on yleensä parempi suoraan Tempurilta ostettuna. Iskulla on paljon suomalaisia klassikoita ja myös paljon tuotteita etätyöhön, sähköpöytiä ja työtuoleja

Vepsäläinen on perinteisesti ollut laadukkaiden kalusteiden kauppias. Black Weekin aikana Vepsäläisellä on alennuksessa satoja tuotteita. Alennukset ovat pääosin maltillisia, mutta joitakin kovia poistotarjouksiakin löytyy joukosta. Alennukset ovat parhaimmillaan -50%, mutta pääosin 15 % luokkaa.

Jysk kampanjoi varsin usein, mutta Black Weekend tarjoukset ovat normaalia parempia. Kampanja alkaa 23.11. torstaina. Jyskillä on myynnissä varsinkin laadukkaita patjoja. Alennukset ovat jopa 70 %. Jyskin alennukset ovat voimassa 28.11. asti.