Huonekaluja Black Week tarjouksessa

Huonekaluista löytyy paljon tarjouksia Black Weekin (21.-27.11.) aikana ja moni huonekaluliike jatkaa alennuksia myös 28.11. Cyber Mondayna. Monet huonekaluliikkeet kampanjoivat jatkuvasti, mutta Black Weekin aikana hinnat ovat normaalia halvemmat. Monessa liikkeessä valikoimaan kuuluu myös matot, valaisimet ja pienemmät sisustustuotteet. Nykyään voidaankin puhua jopa enemmän sisustusliikkeistä, kuin perinteisistä huonekaluliikkeistä. Suuret alennukset ovat harvinaisempia Desing-merkeillä ja Black Week tarjoaa loistavan mahdollisuuden normaalia edullisempiin hankintoihin. Huonekalujen osalta voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja, ajoittamalla hankinnan Black Weekin aikaan. Suurista toimijoista Ikea jättää koko Black Weekin kampanjoinnin väliin.

Tänä vuonna kuluttajansuojalaki muuttuu ja kauppojen tulee ilmoittaa tarjouksessa olevan tuotteen kohdalla alin hinta, jolla tuotetta on myyty viimeisen 30.päivän aikana. Tämä muutos iskee varsinkin tiettyihin huonekaluliikkeisiin, jotka ovat myyneet tuotteita jatkuvasti alennuksella. Hintojen osalta läpinäkyvyys kasvaa ja näet helpommin onko tuote oikeasti halpa. Tällä hetkellä muutoksen on toteuttanut jo esim. Masku. Black Weekin aikana hinnat tulevat olemaan normaalia halvempia ja hintojen edestakaisin muuttaminen tulee todennäköisesti vähenemään. Pääosin samat tarjoukset ovat olleet huonekaluliikkeissä voimassa koko Black Weekin ajan, mutta joitakin erikoistarjouksia on ollut myös voimassa vain Black Fridayn eli perjantain ajan.

Finnish Design Shop tarjouksessa valikoima tuotteita jopa -30 %. Nyt on hyvä aika ostaa Pohjoismaista designia. Designia on harvoin tarjolla suurilla alennuksilla. Tarjous on voimassa maanantaihin 28.11. asti.

Tempur tarjouksessa on vuoteita, patjoja ja peittoja ja tyynyjä. Tempur myy painetta pienentäviä vuoteita, jonka materiaalin kehitti alkujaan NASA. Moni vannookin Tempur-tuotteiden nimeen, eivätkä lähde edes matkalle ilman Tempurin matkatyynyä. Nyt tyynyt ostajalle matkatyyny vain 9 €. Tempurin vuoteista voit saada jopa 1000 € alennusta. Tempur viettää tänä vuonna Black Weekiä eli kampanja on 21.-27.11.2022.

Askossa on ennakkoalennukset voimassa 20.11. asti. Osta 100 eurolla, saat 30 % alennuksen, osta 400 eurolla saat 40 % alennuksen ja osta 900 eurolla ja saat 50 % alennuksen. Lisäksi alennuksessa on paljon tuotteita jopa -50 %.

Sotkassa Black Week ennakkotarjouksessa on valitsemasi tuote -60 %, koodilla SOTKAETU60. Ei koske Vallilan mattoja tai superhinta-tuotteita, alennuksen saat normaalihinnasta. Tarjous on voimassa 21.11. asti.

Masku mainostaa vuoden halvinta viikonloppua. Tarjoukset ovat jopa 75 %. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti.

Veke on noussut monen edullisempaa designia etsivän suosikiksi. Veken kampanja kesti kaikkineen kaksi viikkoa ja päättyy 27.11.2022. Keskimäärin alennukset ovat 20-50 %, mutta kovempiakin alennuksia löytyy Outletista.

Isku alennukset koskevat valikoituja tuotteita ja tarjoukset ovat voimassa 28.11. asti. Tempur-tuotteita löytyy Iskultakin, mutta vuoteissa alennus on parempi suoraan Tempurilta ostettuna. Iskulla on paljon suomalaisia klassikoita ja myös paljon tuotteita etätyöhön, sähköpöytiä ja työtuoleja

Vepsäläinen on perinteisesti ollut laadukkaiden kalusteiden kauppias. Black Weekin aikana Vepsäläisellä on alennuksessa satoja tuotteita. Alennukset ovat pääosin maltillisia, mutta joitakin kovia poistotarjouksiakin löytyy joukosta. Alennukset ovat parhaimmillaan -50%.

Jysk kampanjoi varsin usein, mutta Black Weekin tarjoukset ovat normaalia parempia. Jyskillä on myynnissä varsinkin laadukkaita patjoja. Alennukset ovat jopa 70 %. Jyskin alennukset ovat voimassa 28.11. asti.

Nettilampulla on runsaasti valaisimia Black Week tarjouksessa, lisäksi saat alennusta 15% ostosten summan ylittäessä 120 euroa ja 20% summan ylittäessä 250 euroa. Alennuksen saa myös tarjouksessa olevista tuotteista.

Alta näet viime vuoden tarjoukset, uudet tullaan julkaisemaan heti kun tarjouksia julkistetaan.