Naturelle Black Friday tarjoukset

Luonnonkosmetiikaan erikoistunut Naturellen Black Friday kampanja on alkanut. Black Week kampanja kestää aina 26.11 asti. Tarjouksessa on koko valikoima 25% alennuksessa. Lisäksi yli 100 euron tilauksiin saat täysikokoisen yövoitee lahjaksi(arvo 50€).

Suuri valikoima laadukasta luonnonkosmetiikkaa

Naturelle on kotimainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa laajalla valikoimalla. Verkkokaupasta löytyy kasvojen sekä vartalon ihonhoitoon tuotteita, kynsilakkoja, meikkejä ja mm. hierontakiviä kasvoille. Valikoima on tarkoin valittu ja laadukas, mutta silti hyvin laaja. Tuotemerkkejä on paljon ja valikoimaan kuuluu sekä tunnettuja kotimaisia luonnonkosmetiikan brändejä kuten Luonkos että maailmanlaajuisesti suosittuja merkkejä kuten Ilia, RMS beauty ja BYBI. Jos luonnonkosmetiikan testaaminen on kiinnostanut, niin Naturellen verkkokaupasta löytyy varmasti tuotteet, joilla pääsee alkuun.

Laajan ihonhoitovalikoiman vuoksi verkkokaupan tuotteista on helppo koota itselle sopiva ihonhoitorutiini. Tuotteita pystyy etsimään oman ihotyypin perusteella, joka helpottaa etsimistä. Nykyajan ihonhoitotrendit näkyvät selkeästi Naturellen verkkokaupassa, sillä tuotteita löytyy paljon monivaiheisen ihonhoitorutiiniin luomiseen ja valikoimaan kuuluu myös kasvorollereita ja Gua sha -kiviä. Jouluksi verkkokaupassa on erilaisia lahjapakkauksia ja matkustamista tai vain testaamista varten minikokoisia tuotteita. Myös hiusten- ja vartalonhoitoon löytyy omat tuotteensa verkkokaupasta.

Verkkokaupasta löytyy myös kattavasti meikkejä, sillä kaikki tarvittavat tuotteet meikkipohjasta viimeisiin silauksiin asti löytyvät. Kaikkia meikkituotteita yhdistää kaunis pakkaus ja laadukkuus. Valikoiman meikeillä pystyy saavuttamaan etenkin somessa suositun luonnollisen, mutta samalla kuulaan ja tarvittaessa näyttävän meikkilookin. Jokaisesta meikkituotekategoriasta löytyy useita tuotteita ja sävyjä, joista valita itselle sopiva. Kynsilakkojen sävyvalikoima on laaja ja kotona tehdyn kynsihoidon voi viimeistellä verkkokaupasta löytyvillä kynsinauhaöljyillä.

Toimitus ja palautus

Naturellen verkkokaupan tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta. Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin maksaa 4,90 €, mutta toimitus on ilmainen yli 69 euron tilauksille. Verkkokaupan tilauksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.