Joululahja ideoita GearBestin Black Friday tarjouksista 2017

Joulu on jo kohta ovella, niin nyt onkin hyvä aika hankkia lahjoja GearBestin Black Friday tarjouksesta. GearBest on luotettava Kiinalainen verkkokauppa. Tuotteisiin on monesti saatavissa ilmainen toimitus Suomeen, toimitus kestää toimitustavasta riippuen 3-30 päivää. Eli nyt viimeistään pitää tilata joululahjat, jos aikoo saada ne ennen joulua halvimmalla toimituksella. Toki valitsemalla kalliimman ja nopeamman toimitustavan voi tilauksen tehdä myöhemminkin. Tässä joitakin vinkkejä joululahjoista GearBestin tarjouksista.

Xiaomi Mi Band 2 aktiivisuusranneke 38% alennuksessa 22 euroa. Android ja IOS yhteensopiva, OLED näyttö, sykemittaus, unen tarkkailu yms.

Xiaomi Mi TV box mediatoistin alle 58 euroa ilmaisella toimituksella. Tästä huippu mediatoistin halvalla, hinta Suomessa 129 euroa. Käy lukemassa Mikrobitin tuore testi mediatoistimista jossa tämä Xiaomin laite tuli toiseksi häviten 240 euroa maksavalle voittajalle vain 0,1 pistettä.

Elephone 4K wifi actionkamera 40% alennuksella alle 26 euroa. Mukana tulee vedenpitävä kotelo ja kypäräteline. Mukana ei tule muistikorttia, tukee maksimissaan 128GB micro sd muistikorttia.

Tästä laadukkaat ja riittävän nopeat Samsung EVO plus muistikortit actionkameraan.

32GB micro sd muistikortti

64GB micro sd muistikortti

128GB micro sd muistikortti

Laadukas Eurooppaan tarkoitettu sähhöpotkulauta Xiaomi M365, 393 €

Hiwheel Q3 Hoverboard -tasapainoskootteri Suomeen sopivalla pistokkeella, 115 €

Xiaomi Yeelight -älyvalo, 14 €

Xiaomi Yeelight Smart Light Strip -älyvalonauha 25 €

CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC with Keyboard -tabletti ja pc yhdessä, 162 €

On Off Shape LED Night Light -komea yövalo näyttää virtakytkimeltä, 9 €

ROCK Wireless Bluetooth 2.0 Subwoofer Speaker -tyylikäs kaiutin led valolla, 40 €

Millenium Falcon drone, 78 €

Kameran linssin näköinen itsesekoittava kahvikuppi, 7 €

Bensapumpun näköinen juoma-annostelija 18 €

Oukitel -elämää kestävä älypuhelin. Puhelin on iskun ja veden kestävä ja siinä on järjettömän suuri akku. Sopii retkeilijälle, liikkujalle ja vaikka metsästäjälle koirapannan kaveriksi, 215 €