Bubbleroom Black Friday tarjoukset

Bubbleroom aloitti oman Black Friday kampanjansa ennakkotarjouksilla.Black Week kampanjassa on jopa 40% alennus kaikesta ja päivän tarjouksena jopa 40% alennus juhlatyyleistä. Nämä tarjoukset ovat voimassa 27.11 asti, huomenna tulee uudet tuotteet alennukseen. Lisäksi kannatta tarkastaa Black Week outlet josta löytyy tuotteita jopa 70% alennuksella.  Edellisen vuoden tarjousten perusteella on hyvin todennäköistä, että juuri nyt tarjouksessa olevia tuotteita ei tule saamaan tämän halvemmalla koko Black Friday kampanjan aikana. Joten mieluisan tuotteen löytyessä kannattaa ostos tehdä heti.

Bubbleroom on juhlamekkojen taivas

Bubbleroom on trendikkään nuoren ja nuorenmielisen naisen ykkösosoite. Sieltä löydät tämän hetken kuumimmat katuvaatteet ja bilemuodin. Edustettuna on harvinaisempia ruotsalaisia suunnittelijoita kuten Ida Sjöstedt ja Happy Holly. Kruununa räväkä Love Moschino, joka on Moschinon katumerkki. Bubbleroom on myös oma merkkinsä, jolla on nuorekasta ja ajankohtaista katutyyliä mukavan edulliseen hintaan. Juhlamekot on jaettu kätevästi tarkkoihin alakategorioihin: Paljettimekot, uuden vuoden mekot, raidalliset mekot jne. Täältä varmasti löydät etsimäsi. Kokonaisuutta täydentävät asuun sopivat kengät, laukku ja korut.
Kaunein morsian Bubbleroomista

Omana osastonaan Bubbleroomista löytyvät myös hääasut morsiamelle ja morsiusneidoille. Upeat hääpuvut eivät todellakaan räjäytä hääbudjettia, hinnat alkavat alle 50 eurosta. Kokonaisuuden kruunaa upeat hiuskoristeet, hääkengät ja asusteet. Morsiusneidoille on tarjolla kauniita pukuja jokaiseen makuun ja kukkaroon.

Tyylikkäänä arjessa

Bubbleroom tarjoaa kattavan valikoiman farkkuja ja toimistokäyttöön sopivia asuja. Ajankohtaisesti omana osastonaan ovat myös lämpöiset talvitakit ja niissäkin moni malli sopii kruunaamaan myös ilta-asun. Tarjolla on lämpöistä toppaa ja pehmeää tekoturkista

Ostaminen Bubbleroomista

Bubbleroomilla on menestyksekästä toimintaa nettimyynnissä jo vuodesta 2005. Nykyään saatavilla on myös oma Bubbleroom-merkki, jota et löydä muualta. Kätevästi yli 79€ tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua, pienemmille tilauksille toimitusmaksu on 5,20 euroa. Uutiskirjeen tilaajille 15 % alennus ensimmäisestä tilauksesta. Palautusoikeus on 30 päivää. Maksaa voi kätevästi laskulla tai osamaksulla, maksukortilla tai Paypal:lla.