Bubbleroom Black Friday tarjoukset

Bubbleroom aloitti oman Black Friday kampanjansa ennakkotarjouksilla.  Bubbleroomin Black Friday tarjouksena on 20% alennus koko valikoimasta. Kampanja on nimeltään Black week warm up. Bubbleroomin Black Week kampajan on vauhdissa päivittäin vaihtuvilla tarjouksilla. Kampanjassa on 30% alennuksessa yli 800 tuotetta usealta brändiltä ja lähes kaikista tuoteryhmistä. Nämä tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 24.11 asti. Maanantaina 25.11 saat 25% alennuksen kaikista mekoista. Tiistain tarjouksena on 25% alennus kaikista housuista. 

Bubbleroom on juhlamekkojen taivas

Bubbleroom on trendikkään nuoren ja nuorenmielisen naisen ykkösosoite. Sieltä löydät tämän hetken kuumimmat katuvaatteet ja bilemuodin. Edustettuna on harvinaisempia ruotsalaisia suunnittelijoita kuten Ida Sjöstedt ja Happy Holly. Kruununa räväkä Love Moschino, joka on Moschinon katumerkki. Bubbleroom on myös oma merkkinsä, jolla on nuorekasta ja ajankohtaista katutyyliä mukavan edulliseen hintaan. Juhlamekot on jaettu kätevästi tarkkoihin alakategorioihin: Paljettimekot, uuden vuoden mekot, raidalliset mekot jne. Täältä varmasti löydät etsimäsi. Kokonaisuutta täydentävät asuun sopivat kengät, laukku ja korut.
Kaunein morsian Bubbleroomista

Omana osastonaan Bubbleroomista löytyvät myös hääasut morsiamelle ja morsiusneidoille. Upeat hääpuvut eivät todellakaan räjäytä hääbudjettia, hinnat alkavat alle 50 eurosta. Kokonaisuuden kruunaa upeat hiuskoristeet, hääkengät ja asusteet. Morsiusneidoille on tarjolla kauniita pukuja jokaiseen makuun ja kukkaroon.

Tyylikkäänä arjessa

Bubbleroom tarjoaa kattavan valikoiman farkkuja ja toimistokäyttöön sopivia asuja. Ajankohtaisesti omana osastonaan ovat myös lämpöiset talvitakit ja niissäkin moni malli sopii kruunaamaan myös ilta-asun. Tarjolla on lämpöistä toppaa ja pehmeää tekoturkista

Ostaminen Bubbleroomista

Bubbleroomilla on menestyksekästä toimintaa nettimyynnissä jo vuodesta 2005. Nykyään saatavilla on myös oma Bubbleroom-merkki, jota et löydä muualta. Kätevästi yli 139 e tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua, pienemmille tilauksille toimitusmaksu on 3,95 euroa. Instagram seuraajille on luvassa 10 % alennus ensimmäisestä tilauksesta. Palautusoikeus on 14 päivää. Maksaa voi kätevästi laskulla tai osamaksulla, maksukortilla tai Paypal:lla.