Black Week 2021

Black friday on laajentunut koko viikon kestäväksi kampanjaksi nimeltään Black Week. Valtaosa kaupoista aloittaa kampanjoinnin maanantaina 22.11.2021, jolloin alkaa varsinainen Black Week. Kampanja kestää koko viikon ja loppuu sunnuntaina 28.11.2021. Tänä vuonna moni verkkokauppa aloitti Black Weekin jo viikkoa aiemmin. Useilla toimijoilla on myös ennakkotarjouksia. Suomessa Black Week on vuoden suurin alennuskampanja. Tänä vuonna Black Week tulee viimeistään vakiinnuttamaan paikkansa.

Parhaat tarjoukset Black Fridayna

Suurimpien verkkokauppojen osalta parhaat tarjoukset tulevat myyntiin Black Fridayna eli perjantaina 26.11.2021. Osa verkkokaupoista aloittaa Black Fridayn tarjoustuotteiden myynnin jo torstaina illalla 25.11.2021, usein nämä kampanjat alkavat klo 20-24 välisenä aikana. Toiset kaupat taas aloittavat perjantain kampanjan vasta aamulla klo 06-10. Osa kaupoista on pidentänyt Black Fridayn tarjoukset koko viikonlopuksi ja tätä viikonlopun kampanjaa kutsutaan nimellä Black Weekend. Oli nimi mikä hyvänsä niin kannattaa olla valppaana perjantaina 26.11.2021. Kerromme tarjouksista heti kun kampanjat alkavat ja usein jo ennen kampanjoiden alkua. Kannattaakin seurata sivustoa aktiivisesti. Tästä näet kaikki Black Weekin tarjoukset.

Black Weekin jälkeen on Cyber Monday

Ei syytä huoleen vaikka et olisi onnistunut ostamaan haluamaasi tuotetta alennuksella Black Weekin aikana. Heti Black Weekin jälkeen on vielä Cyber Monday. Cyber Monday on nimensä mukaisesti maanantaina 29.11.2021. Cyber Monday on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi kampanja, mutta suurimmat verkkokaupat ovat jo omaksuneet kampanjan. Yhdysvalloissa Cyber Monday on jopa Black Fridayta suurempi ostospäivä verkkokaupoissa. Tästä näet Cyber Monday tarjoukset.