Black Friday 2021

Black Friday on vuonna 2021 marraskuun 26. päivä. Nimensä mukaisesti kampanja on perjantaina. Kampanja on alkujaan lähtöisin Yhdysvalloista ja kampanjan ajankohdan määrittää kiitospäivä. Black Friday on aina kiitospäivän jälkeinen perjantai. Suomeen kampanja on rantautunut todenteolla viime vuosina ja siitä on tullut vuoden kovin kampanja. Maailman tilanteesta johtuen 2021 tulee olemaan poikkeuksellisen kovia tarjouksia. Tutkimusten mukaan epidemian aikana suomalaisille on jäänyt keskimääräistä enemmän rahaa säästöön ja on ennustettu ostopaineen olevan kova loppuvuodesta. Monille kaupoille on taas kertynyt ylivarastoa ja tätä tullaan myymään hyvillä tarjouksilla. Aiemmin Black Friday tarjouksissa oli vain elektroniikkaa, mutta nyt ei meinaa enää löytyä kauppaa, jossa ei  olisi Black Friday tarjouksia. Kampanjaa on Suomessa kutsuttu myös mustaksi perjantaiksi. 

Monet kaupat ottavat varaslähdön

Viime vuosina kampanjan on laajentunut pelkästä perjantaista, koko viikon kestäväksi kampanjaksi eli Black Weekiksi. Tarjoukset tulevat vaihtelemaan viikon aikana päivittäin. Kampanja alkaa vuonna 2021 maanantaina 22.11.2021. Tästä näet kaikki Black Weekin parhaat tarjoukset. Black Fridayn eli perjantain osaltakin osa tarjouksista alkaa jo torstain puolella. Yleensä kovimmat tarjoukset ovat vasta mustana perjantaina. Seuraamalla sivuamme, tiedät tarjouksista ensimmäisten joukossa. Osa kaupoista teki viime vuonna jopa koko marraskuun kestäviä kampanjoita ja tässä yhteydessä puhuttiin Black Month -kampanjoista.

Joulumyynti alkaa Black Weekistä

Nykyään Black Week käynnistää Suomessa joulumyynnin. Monilla on tapana katsoa olisiko joulun toivelahjat tarjouksessa Black Weekin aikana. Tämän halvemmalla et tule joululahjoja löytämään. Black Week on yleistynyt ja yhä useammassa kaupassa tarjouksia on jo heti maanantaina. Osa on saattanut tehdä löytöjä varsinkin elektroniikan osalta 11.11. Singles’ Day -kampanjasta, mutta suurin osa tekee ostoksensa vasta Black Fridayna 27.11.2020. Black Weekin jälkeen voit vielä tehdä löytöjä maanantaina 30.11.2020 Cyber Monday -kampanjoista. Amazonille Cyber Monday on ollut jopa mustaa perjantaita suurempi kampanja.

Black Week alkaa Suomessa aiemmin kuin Yhdysvalloissa

Suurin yksittäinen Black Friday kampanja on tänäkin vuonna Amazonilla. Aikaeron takia Suomessa alkaa kampanja ennen Yhdysvaltoja. Ehdit hyvin tehdä ostokset ensin kotimaisista verkkokaupoista ja siirtyä sen jälkeen seuraamaan Yhdysvaltojen Amazonin tarjouksia. Suomalaisten suosimassa Saksan Amazonissa tarjoukset alkavat suunnilleen samaan aikaan kuin Suomessa. Vuoden 2021 Black Fridayn parhaat tarjoukset löydät seuraamalla sivua. Päivitämme parhaat tarjoukset Suomesta kuin ulkomailta.

Matkoista ja hotelleista huimia tarjouksia

Matkailu tulee käynnistymään vauhdilla talvella ja matkailuyritykset pyrkivät nostamaan myyntiä tarjousten siivittäminä. Tänä vuonna onkin odotettavissa huimia tarjouksia talven ja kevään matkoista. Normaalisti tarjouksia on ollut huhtikuun lopulle asti. Joulukuun alulle on tarjouksia luvassa myös lennoista, mutta jouluksi löytyy tarjouksia lähinnä hotelleista.

Vuoden 2021 hittituotteet

Vuosittain hittituotteet hieman vaihtelevat, mutta elektroniikka on pitänyt pintansa vuodesta toiseen. Älypuhelimet, kuulokkeet, telkkarit ja kahvikoneet tulevat olemaan viime vuosien tapaan suosittuja. Uudempia hittituotteita ovat sähköpotkulaudat, robotti-imurit ja airfryerit. Lentolippuja ja hotellilahjakortteja myydään suuria määriä. Kampanjan aikana kannattaa myös kilpailuttaa liittymät ja sähkösopimukset, sillä näistä on aina loistavia tarjouksia. Kannattaakin kerralla ostaa kaikki joululahjat ja unohtaa viime hetken lahjaostokset.

Kampanja toistuu myös vuonna 2022.