Cyber Mondayn parhaat tarjoukset

Cyber Monday on rantautunut voimalla Suomeen. Mikäli etsimäsi tuote ei ollut Black Fridayna alennuksessa, niin kannattaa katsoa vielä maanantain tarjoukset. Vuonna 2023 yli puolet Black Fridayn kampanjoista jatkuu vielä Cyber Mondayn ajan, joten vielä ei ole liian myöhäistä tehdä edullisia ostoksia tai tilata Black Fridayna unohtunutta tuotetta. Cyber Monday on Black Weekin jälkeinen maanantai ja sitä vietetään tänä vuonna 27.11.2023. Maailman suurimmalle verkkokaupalle, Amazonille Cyber Monday on suurempi myynniltään kuin Black Friday ja heiltä voidaankin odottaa loistavia tarjouksia. Amazonille Cyber Monday onkin vuoden tärkein myyntipäivä. Katso alta Cyber Mondayn parhaita tarjouksia, uudet tarjoukset päivitetään heti kun ne julkaistaan. Cyber Mondayn osalta ei tule juurikaan ennakkotarjouksia vaan tarjoukset julkaistaan pääosin vasta maanantaina 27.11.2023.

Muutamia poimintoja kaupoista, joilla on Cyber Monday kampanja:

Amazon

Amazon on perinteisesti ollut Cyber Mondayn suurin kauppias ja heille Black Friday on ollut vain lämmittelyä. Suomalaisten kannattaa hoitaa ostoksensa Saksan Amazonista, josta yli 99 € tilaukset saat ilman toimituskuluja. Saksan Amazon aloittaa kampanjan heti vuorokauden vaihtuessa.

Hotellit ja kylpylät

Monet hotellit ja kylpylät jatkavat tarjouksiaan maanantaihin asti. Katso tästä tarjoukset kylpylöistä. Tarjoukset hotelleista näet tästä.

Teleoperaattorit

Kaikki teleoperaattorit jatkavat Black Friday kampanjoita myös Cyber Mondayn ajan, uusia tuotteita on myös tullut tarjoukseen. Vielä ehdit siis vaihtaa liittymän halvempaan tai hankkia uuden puhelimen.

CDON

CDON on jatkaa kampanjaan aina 30.11. asti. Tarjoukset vaihtelevat päivittäin. Alennukset ovat parhaimmillaan jopa 60 %.

Gigantti

Gigantin Black Friday -kampanja oli tänä vuonna ennätyspitkä ja tarjoukset jatkuvat vielä maanantaina.

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com julkaisee Cyber Monday -tarjoukset sunnuntaina klo 21.00. Valikoima on selvästi pienempi kuin Black Fridayna ja keskittyy pääosin tietokoneisiin, toki myös Black Friday tarjoukset ovat voimassa myös.

Proshop

Proshop myy tietotekniikkaa ja elektroniikkaa, heillä on myös kattava valikoima älyvaloja ja muita älykkäitä kodin tuotteita. Heillä kampanja jatkuu vielä Cyber Mondayn ajan.’

Dustin

Elektroniikkaan keskittynyt Dustin jatkaa kampanjaansa myös Cyber Mondayn ajan. Heillä on hyviä tarjouksia mm. kannettavista tietokoneista ja televisioista.

Finlayson

Finlayson jatkaa Black Friday kampanjaansa myös Cyber Mondayn ajan.

Lisäksi paljon muita kauppoja joiden kampanjat jatkuvat Cyber Mondayn ajan. Osalla kaupoista on tullut uusia huipputajouksia.