Black Fridayn kovimmat liittymätarjoukset

Tarjoukset jatkuvat myös Cyber Mondayn ajan. Black Fridayna voit vaihtaa nykyisen liittymäsi edullisempaan. Teleoperaattorit kilpailevat asiakkaista ja tarjoavat liittymän vaihtajalle todella hyviä etuja. Vuoden parhaat tarjoukset ovat perinteisesti Black Fridayn aikana. Todennäköisesti rajattomasta 150 Mbit/s 4G-liittymästä maksat Black Fridayn aikana korkeintaan 18,90 €/kk. Julkaisemme sivuillamme kaikki kovimmat tarjoukset.

DNA liittymätarjoukseen pääset tästä. DNA on Black Fridayn halvin rajaton liittymä 14,90€/kk, ei määräaikaa.

Elisan liittymätarjoukseen pääset tästä. Rajaton liittymä 19,90€/kk

Telian liittymätarjoukseen pääset tästä. Rajaton liittymä 16,90€/kk

Black Fridayn paras 5G-liittymätarjous

Tekniikan kehittyessä yhä useammalla alkaa olemaan 5G-taajuuksia tukeva puhelin. Myös 5G tukiasemia rakennetaan jatkuvasti lisää ja verkko laajenee vauhdilla. Moni siis alkaakin harkitsemaan 5G-liittymän hankkimista. Black Friday on varsin hyvä aika päivittää liittymä nopeampaan 5G-liittymään, koska silloin operaattorien välinen kilpailu on kovimmillaan ja hinnat halvimmillaan. Todennäköisesti rajattoman 5G liittymän tulee saamaan Black Fridayn aikaan alle 30€/kk. Löydät meiltä Black Fridayn parhaat tarjoukset 5G-liittymistä heti niiden tullessa julki.

Elisan Saunalahti huoleton 5G 300M rajaton liittymä 29,90€/kk

DNA oli halvin 11.11. Singles’ Day -kampanjassa

11.11. Singles’ Day -kampanjassa Telia oli tällä kertaa halvin. Heidän rajattomassa 150 Mbit/s 4G-liittymässä oli EU dataa 20Gt/kk, rajattomat puhelut ja viestit kuuluivat hintaan, tarjoushinta oli voimassa 24kk. Liittymällä oli hintaa 18,90 €/kk. Vastaava tai halvempi tarjous saattaa toistua myös Black Fridayn aikana.

Säästä satasia vuodessa

Black Fridayn tarjouksissa on usein hintaetu voimassa vuodeksi tai kahdeksi eteenpäin. Kaikkineen voit säästää jopa satasia vuodessa, mikäli vaihdat liittymäsi operaattorilta toiselle aina Black Fridayn aikana. Vaihtaminen on helppo, sillä uusi operaattorisi hoitaa puolestasi numeronsiirron. Mikäli olet perheellinen, kannattaa kaikki perheen liittymät vaihtaa kerralla uusiin.

Vaihda myös laajakaista ja liikkuvalaajakaista

Puhelinliittymien lisäksi tarjouksia tulee myös laajakaistaliittymistä ja liikkuvastalaajakaistasta. Laajakaistassa etuhinnat saattavat olla voimassa jopa 2 vuotta kerrallaan.

Saunalahti Mobiililaajakaista 50M 4G 5€/kk

Elisa, Telia, DNA vai Moi?

Usein hinta on liittymän vaihdossa ratkaisevin tekijä. Kannattaa kuitenkin huomioida myös kuuluvuus. Operaattoreiden verkot ovat parantuneet ja normaalisti kaikki liittymät toimivat lähes yhtä hyvin. Kuuluvuudessa saattaa kuitenkin olla alueellisia eroja. Kattavimmat verkot ovat Elisalla ja Telialla. Mikäli matkustat paljon Euroopassa, sisältyy Telian liittymiin yleenstä eniten reissudataa. Kaukomaille saa ostettua Telialta myös edullisempia reissupaketteja. Telia on hyvä vaihtoehto myös jääkiekon ystäville, SM-liigan kanavapaketista saa alennusta Telian asiakkaana. DNA tai Moi Mobiili on usein paras kun pelkkä hinta ratkaisee. Näistä Moi on yleensä halvin, kun puhelut ja datankäyttö on vähäistä. Elisalla taas on vahvat juuret Suomessa.

Operaattoreilla on myös kovia laitetarjouksia

Operaattoreilta saat ostettua myös laitteet edullisesti ja usein saat laitteisiin vielä ilmaiseksi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Black Fridayn kovimmat tarjoukset puhelimista tulevat usein operaattoreilta. Varsinkin Elisalla on ollut todella hyviä tarjouksia. Telia on kunnostautunut myös pelaamisen osalta ja kovia tarjouksia on löytynyt pelitietokoneista, pelikonsoleista ja jopa pelituoleista.