Black Fridayn kovimmat liittymätarjoukset

Black Fridayna voit vaihtaa nykyisen liittymäsi edullisempaan. Teleoperaattorit kilpailevat asiakkaista ja tarjoavat liittymän vaihtajalle todella hyviä etuja. Vuoden parhaat tarjoukset ovat perinteisesti Black Fridayn aikana. Viime vuonna DNA julkaisi kovimman liittymätarjouksen. Todennäköisesti rajattomasta 200 Mbit/s 4G-liittymästä maksat tänä vuonna Black Fridayn aikana korkeintaan 25 €/kk. Julkaisemme sivuillamme kaikki kovimmat tarjoukset. Todennäköisesti tarjouksissa tulee näkymään enemmän 5G-liittymiä.

DNA liittymätarjoukseen pääset tästä. Moni on saanut Black Fridayn parhaan tarjouksen DNA:lta

Telian liittymätarjoukseen pääset tästä.

Elisan liittymätarjoukseen pääset tästä.

Black Fridayn paras 5G-liittymätarjous

Tekniikan kehittyessä yhä useammalla alkaa olemaan 5G-taajuuksia tukeva puhelin. Myös 5G tukiasemia rakennetaan jatkuvasti lisää ja verkko laajenee vauhdilla. Moni siis alkaakin harkitsemaan 5G-liittymän hankkimista. Black Friday on varsin hyvä aika päivittää liittymä nopeampaan 5G-liittymään, koska silloin operaattorien välinen kilpailu on kovimmillaan ja hinnat halvimmillaan. Todennäköisesti rajattoman 5G liittymän tulee saamaan Black Fridayn aikaan alle 30€/kk. Löydät meiltä Black Fridayn parhaat tarjoukset 5G-liittymistä heti niiden tullessa julki.

Telia oli halvin 11.11. Singles’ Day -kampanjassa

11.11. Singles’ Day -kampanjassa Telia oli viime kerralla halvin. Heidän rajattomassa 200 Mbit/s 4G-liittymässä oli EU dataa 30Gt/kk, rajattomat puhelut ja viestit kuuluivat hintaan, tarjoushinta oli voimassa 12kk. Liittymällä oli hintaa 22,99 €/kk ja lisäksi sai 30 euron Wolt lahjakortin. Vastaava tai halvempi tarjous saattaa toistua myös Black Fridayn aikana.

Säästä satasia vuodessa

Black Fridayn tarjouksissa on usein hintaetu voimassa vuodeksi tai kahdeksi eteenpäin. Kaikkineen voit säästää jopa satasia vuodessa, mikäli vaihdat liittymäsi operaattorilta toiselle aina Black Fridayn aikana. Vaihtaminen on helppo, sillä uusi operaattorisi hoitaa puolestasi numeronsiirron. Älä ylläty jos vanha operaattorisi tekee sinulle tarjouksen kun olet vaihtamassa operaattorilta toiselle. Mikäli olet perheellinen, kannattaa kaikki perheen liittymät vaihtaa kerralla uusiin. Aikaa menee vain hetki ja säästö voi olla todella merkittävä.

Vaihda myös laajakaista ja liikkuvalaajakaista

Puhelinliittymien lisäksi tarjouksia tulee myös laajakaistaliittymistä ja liikkuvastalaajakaistasta. Laajakaistassa etuhinnat saattavat olla voimassa jopa 2 vuotta kerrallaan.

Telian mobiililaajakaistan tarjoukseen pääset tästä

DNA:n mobiililaajakaistan tarjoukseen pääset tästä Black Fridayn halvin on DNA.

Elisa, Telia, DNA vai Moi?

Usein hinta on liittymän vaihdossa ratkaisevin tekijä. Kannattaa kuitenkin huomioida myös kuuluvuus. Operaattoreiden verkot ovat parantuneet ja normaalisti kaikki liittymät toimivat lähes yhtä hyvin. Kuuluvuudessa saattaa kuitenkin olla alueellisia eroja. Kannattaakin katsoa operaattoreiden kuuluvuuskartoista tilanne omalla alueella. Kattavimmat verkot ovat Elisalla ja Telialla. Mikäli matkustat paljon Euroopassa, sisältyy Telian liittymiin yleenstä eniten reissudataa. Kaukomaille saa ostettua Telialta myös edullisempia reissupaketteja. Telia on hyvä vaihtoehto myös jääkiekon ystäville, SM-liigan kanavapaketista saa alennusta Telian asiakkaana. DNA tai Moi Mobiili on usein paras kun pelkkä hinta ratkaisee. Näistä Moi on yleensä halvin, kun puhelut ja datankäyttö on vähäistä. Moi käyttää DNA:n verkkoja eli kuuluvuus on sama kuin DNA. Elisalla taas on vahvat juuret Suomessa ja on nykyisellään ainoa suomalaisessa omistuksessa oleva operaattori. 5G osalta verkkoja on rakennettu vauhdikkaasti. Kattavin 5G-verkko on Elisalla, kattaa n. 4 miljoonaa suomalaista. Telia jää Elisasta vain hitusen. 5G osalta DNA on hieman muita operaattoreita jäljessä.

Operaattoreilla on myös kovia laitetarjouksia

Operaattoreilta saat ostettua myös laitteet edullisesti ja usein saat laitteisiin vielä ilmaiseksi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Black Fridayn kovimmat tarjoukset puhelimista tulevat usein operaattoreilta. Varsinkin Elisalla on ollut todella hyviä tarjouksia. Telia on kunnostautunut myös pelaamisen osalta ja kovia tarjouksia on löytynyt pelitietokoneista, pelikonsoleista ja jopa pelituoleista. Nykyään operaattoreilta saa myös älykodin tuotteita, valoista, robotti-imureihin. Televisioiden osalta operaattorien tarjoukset ovat usein olleet todella kilpailukykyisiä ja jopa halvempia kuin kodintekniikan verkkokaupoilla. 8.9.2022 julkaistut uudet iPhonet ja Apple Watchit tulevat varmasti olemaan monen joululahjalistoilla. Uusien versioiden julkaisu tulee yleensä laskemaan aiempien mallien myyntihintoja ja voidaankin odottaa hyviä tarjouksia marraskuussa.