Nobe Black Friday tarjoukset

Kosmetiikkaan erikoistunut Nobe aloitti oman Black Friday kampanjansa. Kampanja on mallia Black Weekend, eli se kestää aina maanataihin 27.11 asti. Tarjouksessa on koko valikoima ja alennukset vaihtelevat tuotteittain 25-60% välillä. Lisäksi toimitus on ilmainen kaikkiin tilauksiin Black Weekend kampanjan ajan.

Trendikästä laatukosmetiikkaa

Nobe on kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu meikkejä ja tuotteita ihon sekä hiusten hoitamiseen. Valikoima koostuu tunnetuista ja hyvin suosituista tuotemerkeistä, ja Nobelta saakin useiden sellaisten merkkien tuotteita, joita ei ihan jokaisesta suomalaisesta kosmetiikan verkkokaupasta löydy. Nobe on myös tunnettu vaikuttajien kanssa yhteistyössä tehdyistä kosmetiikkaboxeista, jotka usein sisältävät Noben valikoimalle ominaisesti trendikkäitä ihonhoituotteita ja kauniita meikkejä. Verkkokauppa onkin kosmetiikan maailmassa aallonharjalla olevan unelma, sillä valikoimasta löytyy monet paljon puhutut ja suuren suosion saaneet tuotteet ja merkit. Joulun lähestyessä voi Black Friday -alennuksista napata edullisesti lahjan myös aallonharjalla olevalle läheiselle.

Meikkivalikoimassa on täydellisiä tuotteita niille, joita ei pelota leikkiä värikkäämmillä meikeillä ja testailla uusia asioita. KimChi Chic Beautyn voidemaiset glitterluomivärit vaaleanpunaisissa pakkauksissa sekä Lethal Cometicsin ja Suva Beautyn värikkäät luomiväripaletit ja rajaustuotteet ovat jokaisen meikeillä pelotta leikittelevän unelmatuotteita. Ihonhoidon tuotteet ovat trendikkäitä, sillä esimerkiksi Laneigen huulinaamiot ja korealaista kosmetiikkaa tarjoavat tuotemerkit Frudia, Huxley ja Goodal ovat osa valikoimaa. Auringon valon vähentyessä moni saattaa kaivata iholle hiukan väriä ja Nobelta saakin supersuosittuja Vita Liberatan itseruskettavia. Toki ennen itseruskettavaa ihon kuoriminen on tärkeää ja Nobelta voikin napata mukaan tilaukseen ihoa hellivän Frank Bodyn kuorinta-aineen tai muita ihania suihkutuotteita. Hiusten kaivatessa kosteutusta tai mitä tahansa muuta oli se sitten volyymia tai sileyttä, niin Noben valikoimaan kuuluu Briogeon laadukkaat hiustenhoitotuotteet.

Toimitus ja palautus

Noben verkkokaupan paketit toimitetaan Postin kautta. Toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin maksaa 4,90 € ja kotiinkuljetus 8,00 €. Ilmaiset toimitukset noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin saa yli 50 euron tilauksille. Verkkokaupan tilauksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ainoastaan viallisten tuotteiden palautus on asiakkaalle ilmaista.