Nobe Black Friday tarjoukset

Kosmetiikkaan erikoistunut Nobe aloitti oman Black Friday kampanjansa. Kampanja kestää aina sunnuntaihin asti. Alennenttuna on koko valikoima ja alennukset ovat vähintään 25%.

Nobe on kosmetiikkatuotteisiin keskittynyt verkkokauppa, joka on viimeaikoina noussut suureen suosioon sosiaalisesta mediasta tuttujen henkilöiden kanssa toteutettuiden yllätysboksien kautta. Nobelta saa pääosin supersuosittuja korealaiseen ihonhoitoon kuuluvia tuotteita, sekä luonnonkosmetiikkaa, mutta brändejä löytyy näidenkin kategorioiden ulkopuolelta, kuten Tangle Teezer ja TheBalm. K-Beauty eli korealaisen kosmetiikan valikoima on erittäin laaja ja valikoimaan kuuluu mm. Huxley, COSRX ja tietenkin TonyMolyn etanaseerumit brändin muiden tuotteiden kera. Suloisia ja suuren suosion saavuttaneita kangasnaamioita on laaja valikoima Noben verkkokaupassa, ja ne ovat oivia joululahjoja ja tarjoavat lahjan saajalle taatusti rentouttavia hetkiä. Itseruskettavan rakastajat voivat shoppailla laadukkaan Vita Liberatan itseruskettavia ja hiusten hellimistä kaipaaville löytyy tuotteita mm. Briogeolta ja Löwengripiltä, joten jokaiselle siis löytyy varmasti jotakin.

Toimitus

Yli 50€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi, mutta tämän summan alittavien tilausten postikulut ovat Postin kautta 3.90€. Saat tilattau tuotteet myös kotiintoimitettuna, sen hinta on 8€.