Black Fridayn kovimmat liittymätarjoukset 2019

Black Fridayna voit vaihtaa nykyisen liittymäsi edullisempaan. Teleoperaattorit kilpailevat asiakkaista ja tarjoavat liittymän vaihtajalle todella hyviä etuja. Vuoden parhaat tarjoukset ovat perinteisesti Black Fridayn aikana. Todennäköisesti rajattomasta 150 Mbit/s 4G-liittymästä maksat Black Fridayn aikana korkeintaan 18,90 €/kk. Julkaisemme sivuillamme kaikki kovimmat tarjoukset.

DNA liittymätarjoukseen pääset tästä.

Elisan liittymätarjoukseen pääset tästä.

Telian liittymätarjoukseen pääset tästä.

DNA oli halvin 11.11. Singles’ Day -kampanjassa

11.11. Singles’ Day -kampanjassa DNA oli tällä kertaa halvin. Heidän rajattomassa 21 Mbit/s 4G-liittymässä oli EU dataa 6Gt/kk, puhelut maksoivat 0.07€/min ja viestit 0.07€/kpl, liittymäsopimus oli 12kk määräaikainen. Liittymällä oli hintaa 14,90 €/kk. Vastaava tarjous saattaa toistua myös perjantaina 29.11.2019.

Säästä satasia vuodessa

Black Fridayn tarjouksissa on usein hintaetu voimassa vuodeksi eteenpäin. Kaikkineen voit säästää jopa satasia vuodessa, mikäli vaihdat liittymäsi operaattorilta toiselle aina Black Fridayn aikana. Vaihtaminen on helppo, sill uusi operaattorisi hoitaa puolestasi numeronsiirron. Mikäli olet perheellinen, kannattaa kaikki perheen liittymät vaihtaa kerralla uusiin.

Vaihda myös laajakaista ja liikkuvalaajakaista

Puhelinliittymien lisäksi tarjouksia tulee myös laajakaistaliittymistä ja liikkuvastalaajakaistasta. Laajakaistassa etuhinnat saattavat olla voimassa jopa 2 vuotta kerrallaan.

Elisa, Telia, DNA vai Moi?

Usein hinta on liittymän vaihdossa ratkaisevin tekijä. Kannattaa kuitenkin huomioida myös kuuluvuus. Operaattoreiden verkot ovat parantuneet ja normaalisti kaikki liittymät toimivat lähes yhtä hyvin. Kuuluvuudessa saattaa kuitenkin olla alueellisia eroja. Kattavimmat verkot ovat Elisalla ja Telialla. Mikäli matkustat paljon Euroopassa, sisältyy Telian liittymiin yleenstä eniten reissudataa. Kaukomaille saa ostettua Telialta myös edullisempia reissupaketteja. Telia on hyvä vaihtoehto myös jääkiekon ystäville, SM-liigan kanavapaketista saa alennusta Telian asiakkaana. DNA tai Moi Mobiili on usein paras kun pelkkä hinta ratkaisee. Näistä Moi on yleensä halvin, kun puhelut ja datankäyttö on vähäistä. Elisalla taas on vahvat juuret Suomessa.

Operaattoreilla on kovia laitetarjouksia

Operaattoreilta saat ostettua myös laitteet edullisesti ja usein saat laitteisiin vielä ilmaiseksi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Black Fridayn kovimmat tarjoukset puhelimista tulevat usein operaattoreilta. Varsinkin Elisalla on ollut todella hyviä tarjouksia. Telia on kunnostautunut myös pelaamisen osalta ja kovia tarjouksia on löytynyt pelitietokoneista, pelikonsoleista ja jopa pelituoleista.