Black Friday 2019

Black Friday on vuonna 2019 marraskuun 29. päivä. Nimensä mukaisesti kampanja on perjantaina. Kampanja on alkujaan lähtöisin Yhdysvalloista ja kampanjan ajankohdan määrittää kiitospäivä. Black Friday on aina kiitospäivän jälkeinen perjantai. Suomeen kampanja on rantautunut todenteolla viime vuosina ja siitä on tullut vuoden kovin kampanja. Kampanjaa on Suomessa kutsuttu myös mustaksi perjantaiksi.

Monet kaupat ottavat varaslähdön

Viime vuosina kampanjan on laajentunut pelkästä perjantaista, koko viikon kestäväksi kampanjaksi eli Black Weekiksi. Kampanja alkaa vuonna 2019 maanantaina 25.11.2019. Tästä näet kaikki Black Weekin parhaat tarjoukset. Black Fridayn eli perjantain osaltakin osa tarjouksista alkaa jo torstain puolella. Seuraamalla sivuamme, tiedät tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Joulumyynti alkaa Black Weekistä

Nykyään Black Week käynnistää Suomessa joulumyynnin. Monilla on tapana katsoa olisiko joulun toivelahjat tarjouksessa Black Weekin aikana. Osa on saattanut tehdä löytöjä varsinkin elektroniikan osalta 11.11. Singles’ Day -kampanjasta, mutta suurin osa tekee ostoksensa vasta Black Fridayna 29.11.2019. Black Weekin jälkeen voit vielä tehdä löytöjä maanantaina 2.12.2019 Cyber Monday -kampanjoista.

Black Week alkaa Suomessa aiemmin kuin Yhdysvalloissa

Suurin yksittäinen Black Friday kampanja on tänäkin vuonna Amazonilla. Aikaeron takia Suomessa alkaa kampanja ennen Yhdysvaltoja. Ehdit hyvin tehdä ostokset ensin kotimaisista verkkokaupoista ja siirtyä sen jälkeen seuraamaan Yhdysvaltojen Amazonin tarjouksia. Suomalaisten suosimassa Saksan Amazonissa tarjoukset alkavat suunnilleen samaan aikaan kuin Suomessa. Vuoden 2019 Black Fridayn parhaat tarjoukset löydät seuraamalla sivua. Päivitämme parhaat tarjoukset Suomesta kuin ulkomailta.