Sokos Hotels Black Friday

Sokos Hotels aloittaa Black Fridayn perjantaina 26.11.2021 ja tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 28.11. saakka. Uutiskirjeen tilaajat saivat alennuskoodin 21BLCK ennakkoon jo torstaina aamupäivällä 25.11.2021. Alennuskoodilla saat tuon edun heti käyttöösi. Etukoodilla tulet saamaan 40% alennuksen päivänhinnasta. Hotellien matkustusaika on nyt selvästi viime vuotista pidempi. Voit varata tarjouksesta hotellin aikavälille 27.11.2020–5.4.2021.

Edun saadaksesi sinulla tulee olla S-etukortti.

Loistavat peruutusehdot

Voit perua varauksen maksutta tulopäivään klo 18 mennessä lukuun ottamatta ennakkoon maksettuja varauksia. Peruutusehdot ovatkin todella hyvät ja voit huoletta tehdä varauksen.

Suomen suosituimpia hotelleja

Mukana on kaikki Suomen hotellit ja lisäksi Tallinnan sekä Pietarin Sokos Hotellit. Tarjoushinta sisältää myös aamupalan. Itse hintoja ei ole vielä julkaistu. Helsingistä voin suositella uudistettua Sokos Hotel Presidenttiä, Vaakunaa ja Tornia. Tallinnassa Viru on suorastaan legendaarinen, kun taas vieressä oleva Estoria sopii paremmin perheille. Vantaalta löytyy perheille sopiva kylpylähotelli Flamingo.

Katso myös kaikki black fridayn -matkatarjoukset.

Lue kylpylöiden black friday -tarjoukset