Polarn O. Pyret Black Weekend tarjouksia

Polarn O. Pyret on mukana Black Fridayssa vaihtuvilla Black Weekend tarjouksilla 22. – 27.11. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin.

Torstaina villaa alle

Torstaina saa – 30% alennuksen villakerrastoista, mikä sattuu sopivasti yhteen säätiedotuksen kanssa, luvassa on pakkasia. Villakerrastot ovat laadukasta merinovillaa, joka hengittää ja on lämmin ja miellyttävä käyttää. Polarn O. Pyret vaatii villantuottajiltaan Mulesling free –sertifikaatin, joten kerrastoja voi käyttää hyvillä mielin.

Perjantaina vedenpitävää päälle

Perjantaina -30% alennuksen saa kuorivaatteista. Kuorivaatteet ovat veden- ja tuulenpitäviä päällysvaatteita, jotka sopivat moneen säähän. Kuorivaatteiden alle voi pukea sään mukaan villaa tai kevyemmin puuvillaa. Kuorivaatteita on takkeina, housuina ja rukkasina ja sormikkaina.

Lauantaina pakkasta vastaan

Lauantaina on luvassa -20% talvitakeista. Talvitakkimallistossa on ajattomia toppatakkeja, sekä parkatakkeja irroitettavilla hupuilla, väreinä mm. pirteä keltainen.

Sunnuntaina Farkut jalkaan

Viikonvaihde huipentuu -30% farkkualeen sunnuntaina. Farkkumallit ovat aivan yhtä trendikkäitä, kuin aikuistenkin farkut. Malleina super slim –farkkua sekä väljempää mallia.

Maanantaina outlet -70%

Maanantaina on Cyber Monday alennuksessa koko outlet-valikoima -70%. Jossa on tällä hetkellä yli 800 tuotetta.

Laatua ja ajattomuutta

Polarn O. Pyret on laadukkaiden, ajattomien lastenvaatteiden verkkokauppa, jolla on myös myymälöitä kauppakeskuksissa. Tarjolla on vaatteita lapsille välillä 44 cm – 152 cm, eli syntymästä 12-vuotiaaseen asti.Polarn O. Pyret tuotteet kestävät kovaa kulutusta ja klassiset mallit myös pysyvät ajankohtaisina pidempään. Pukin konttiin kannattaa kietaista monenlaista pehmeää pakettia Polarn O. Pyretilla ja samalla hyödyntää hyvät Black Friday –tarjoukset.

Toimitus

Polarn O. Pyret toimittaa tuotteet maksutta omaan myymälänsä, yli 100 euron tilaukset maksutta postilla lähimpään smart-postiin tai postikonttoriin, kotiinkuljetus maksaa 11,90 €. Kampanja aikana kannattaa varautua jopa 11 päivän toimitusaikaa, mutta hyvää kannattaa odottaa.