Scandinavian Outdoor Black Friday tarjoukset

Scandinavian Outdoor aloitti oman Black Friday kampanjansa. Alennuksessa on paljon tuotteita retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Saat vielä -20% lisäalennuksen vaatteista, kengistä, makuupusseista ja -alustoista, repuista ja rinkoista, sekä -10% lisäalennuksen laskettelu- ja maastohiihtovälineistä. Alennukset ovat voimassa 22.-26.11. asti. Alennus on voimassa klubilaisille, klubiin liittyminen on ilmaista.

Kaikki ulkoiluun ja partioon

Scandinavian Outdoor on suomalaisen luonnon ja siellä liikkumisen asiantuntija jo yli 40 vuoden ajalta. Käytännöllisyys ja toimivuus ovat kulmakiviä, kun lähdetään patikoimaan tai vaikka vain ulkoiluttamaan perheen koiraa. Jokainen sää on ulkoilusää, kun päällä ja alla on oikeat varusteet. Scandinavian Outdoor palvelee myös partiolaisia asiantuntevasti, onhan se aiemmin tunnettu vuosikymmeniä Partioaittana. Tähän alkavaan talveen löytyy häkellyttävä valikoima erilaisia takkeja, housuja ja paitoja sekä jalkineita.

Kerrospukeutumalla säällä kuin säällä

Kerrospukeutuminen on järkevää ja tulee myös edullisemmaksi: Samat vaatteet muuntautuvat toiseen vuodenaikaan jättämällä välikerroksia pois tai muuttamalla alusasua. Siksi laadukkaan kuorivaatteen käyttökausi on pitkä. Alusasut ja välikerrastot valitaan vuodenajan mukaan ja näin ulkoilu tuntuu kivalta aina. Yhdistämällä tähän säänmukaiset jalkineet pysyvät jalatkin kuivina ja lämpiminä.

Harrastuksia ulkoilmassa

Metsästykseen ja vesillä liikkumiseen löytyy erikoisvarusteet Scandinavian Outdoorista. Edustettuna ovat myös hiihtolajit ja laskettelu ja retkiluistelu. Teknisiä asuja on täysin vedenpitävinä ja silti hengittävinä tai tuulenpitävinä ja silti äänettöminä. Kannattaa vain miettiä oma tarve ja mieltymykset ja suunnata Scandinavian Outdoorin nettikauppaan.

Ostaminen Scandinavian Outdoorista

Scandinavian Outdoor tarjoaa hurjan, 100 päivän, tyytyväisyystakuun. Tuotteen voi palauttaa, kunhan siinä on hintalaput paikoillaan ja se on käyttämätön. Maksutapoja ovat Klarnan tarjoamat erämaksu ja lasku, sekä normaalit pankkipalvelut Klarnan kautta. Näiden ohella voit maksaa Paypal:lla. Toimitustapoja on hengästyttävä määrä, pakettinsa voi saada paitsi postilla, myös Matkahuollolla, R-pakettina tai monena muuna toimituksena. Yli 129 euron tilauksissa toimitus on ilmainen.