Saksan Amazonin todella hyviä tarjouksia juuri nyt -päivitetty

Saksan Amazon.de on monesti paras vaihtoehto suomalaisille tehdä hankintoja Amazonista, koska sieltä on saatavissa ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille. Muista Amazoneista tulee suomalaisille tuotteisiin yleensä toimituskulut lisäksi, silti niistäkin saattaa tehdä hyviä ostoksia varsinkin Balck Friday tarjouksista. Saksan Amazon.de Black Friday tarjoukset ovat yleensä ns. ”lightning dealejä”, eli voimassa vain rajatun ajan ja rajoitte erä. Lisäksi on myös koko päivän kestäviä tarjouksia. Amazonin tarjousten kanssa ei todellakaan kannata aikailla, koska osa tuotteista myydään loppuun hetkessä.

Saksan Amazonin kielen saat muutettua Englanniksi alla olevan kuvan osoittamasta kohdasta sivun oikeasta yläreunasta. Tuotekuvauksista vain osa muuttuu Englanniksi, mutta tilaukseen ja maksuun liittyvät toiminnot kääntyvät kaikki Englanniksi. Eli pienellä vaivalla pystyt tekemään hyviä ostoksia myös Saksan amazonista.

amazon kieli

 

Tässä poimintoja tämän päivän parhaista tarjouksista.

Philips Hue älyväloja Black Friday tarjouksesta. Osaan tarjouksen tuotteista on saatavilla mukaan Amazon Echo laitteita, joita Amazon ei muuten suostu toimittamaan Suomeen.

Philips Hue aloitus paketti 55 euroa ilmaisella toimituksella. Sisältää 2 kappaletta E27 kantaista 9,5w valkoista lamppua ja valojen käyttöön vaadittavan reitittimen.

Philips Hue aloitus paketti+Amazon Echo tarjouksesta 200 euroa ilmaisella toimituksella. Sisältää 3 kappaletta värejä ja valkoisen sävyjä toistavia E27 kantaisia lamppuja ja valojen käyttämiseen tarvittavan reitittimen. Lisäksi pakettiin kuuluu Amazon Echo sekä langaton katkaisija valoille.

Sähköhammasharjoja useampaa merkkiä ja mallia. Black Friday hinnat näistä ovat Suomen vastaavia tarjouksia huomattavasti edullisempia.

Muistikortteja ja SSD levyjä hyvillä Black Friday alennuksilla.

Pelikonsoleita Black Friday tarjouksesta.