Black Friday tarjoukset autoista

Black Fridayn aikana voit tehdä myös hyviä autokauppoja. Moni autokauppa viettääkin pelkän Black Fridayn sijasta Black Weekiä. Osa puhuu jopa Black Weeks kampanjasta, joka kestää useamman viikon. Usein parhaat kampanjat ovat kuitenkin voimassa lyhyemmän ajan. Nykyinen taloustilanne on vaikuttanut varsinkin uusien autojen myyntiin. Tänä vuonna tarjoukset ovatkin varsin hyviä, sillä autokaupat yrittävät vauhdittaa hiljentynyttä myyntiä. Vaikka lainakorot ovatkin nousseet on nyt kampanjan aikana tarjolla myös normaalia alhaisempia korkotarjouksia. Parhaimmillaan on mainostettu jopa 0 korkoa (+kulut).

K-Auto viettää Black Weekiä oikeaan aikaan. Kampanja on voimassa 20.-26.11., mutta autohuollon osalta etu on voimassa vain perjantaina 24.11.. Tarjouksessa on nyt yli 800 autoa. Mukana on uusia autoja, esittelyautoja ja vaihtoautoja. Kampanjan autoihin saa vielä 100 000 Plussa-pistettä kaupanpäälle. Lisäksi kaikkiin uusiin ja esittelyautoihin on rahoituskorko 2,95 %. Uusissa autoissa tarjoukset koskevat Audi, Volkswagen, Cupra, Seat ja Porsche. Vaihtoautojen osalta eri merkkejä on paljon enemmän. Tarjouksessa on Falken talvirenkaita ja vanteet sisältäviä rengaspaketteja. Lisäksi K-Lataus tarjoaa koko viikon sähköautojen lataukset -50 %, etu on varsin hyvä kun sähkönhinta on Olkiluodon ongelmien takia pilvissä.

Autoverkkokauppa.fi on jo aloittanut kampanjoinnin ajoissa ja jatkaa kampanjaa kuukauden loppuun asti. Autoverkkokaupan parhaat tarjoukset ovat Peugeot ja Citroen -merkkisistä autoista. Edut on osittain Näitä autoja tarjotaan 0 korolla. Citroenin etu on näennäisesti jopa 10 000 €, mutta etu on laskettu erikoisesti vertailemalla normaaliin rahoituskorkoon, 7 vuoden laina-ajalla ja suurella loppuerällä. Tästä myös Iltalehti kertoi omassa artikkelissaan.

Pörhön autoliikkeestä saa samat Peugeot ja Citroen tarjoukset kuin Autoverkkokaupasta. Lisäksi tarjouksessa on myös varaosia ja renkaita. Tarjoukset ovat voimassa kuukauden loppuun asti.

Kamux viettää 24.-26.11. Black Weekendiä ja edut tulevat koskemaan vaihtoautoja.

J.Rinta-Jouppi viettää Black Weekiä. Valikoimassa on käytettyjä autoja, moottoripyöriä ja matkailuautoja. Hintoja on laskettu yli tuhannesta ajoneuvosta, edut näyttävät usein olevan satasia.

Wetteri viettää Kaarajahti kampanjaa 25.11. asti. Uuden auton ostaja saa valita kaupanpäälle renkaat tai latauslaitteen asennettuna. Kia Rio maksaa rahoituksella alkaen 199 €/kk.

Tarjouksia lisätään sitä mukaan kun uusia tarjouksia julkaistaan.