Kahvikoneita Black Friday tarjouksessa

Black Friday on vuoden paras aika ostaa kahvikone. Juuri silloin on parhaat tarjoukset kahvikoneista. Monia koneita saattaa saada jopa puoleen hintaan. Toki huonoa konetta ei kannata ostaa edes kovalla alennuksella. Tässä artikkelissa on kerättynä Black Fridayn parhaat tarjoukset kahvikoneista, jotka ovat varmasti hyviä hinta-laatusuhteeltaan.

Sage Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs) 499€(norm. 799€) Sagen kahvikoneet ovat todella laadukkaita, eikä myös tämäkään kone tee siihen poikkeusta. Tässä on lähes kaikki mitä kotibarista tarvitsee mm. integroitukahvimylly, maidonvaahdotin, irroitettava 2L vesisäiliö, helppo puhdistaa. Sama tuote vieläkin halvemmalla Saksan Amazonista

Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS 679€(norm. 829€) Tämä on hieman parempi malli Sagen Barista Express koneesta. Suurimpana erona digitaalinen näyttö ja käyttö. Lisäksi tässä on nopeampi vedenkuumennus, tällä pystyt tekemään kahvia jo alle 30 sekunttia käynnistyksestä. Sama laite Gigantin Black Friday tarjouksessa 699€ (norm. 949€)