Nordicfeel Black Friday tarjoukset

Nordicfeelin Black Friday kampanjassa alennukset jopa 70%. Tarjouksessa on tuotteita reilusti, joten lähes jokaiselle löytyy jotakin. Nyt kannattaa hankkia joululahjat vaikka puolisolle edullisesti.

Itselle tai vaikka lahjaksi

Jos kaipaat lahjaa ystävälle tai äidille tai kenelle tahansa, niin Nordicfeeliltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Heiltä saa sekä miehille että naisille suunnattuja hajusteita, shampoita, saippuoita sekä oikeastaan kaikenlaisia kauneustuotteita. Hajusteita löytyy huippumerkeiltä kuten Hugo Boss, YSL ja Gucci ja meikkejä löytyy ylellisiltä merkeiltä kuten Lancome ja Clarins, sekä edullisemmilta kuten NYX ja Isadora. Jos vegaaniset ja ekologiset tuotteet kiinnostavat, niin Nordicfeeliltä löytää myös laajan valikoiman sellaisia tuotteita. Suosittuun Curly Girl hiustrendiin tarvittavat hiustenhoitoaineet saa hyvään hintaan Nordicfeeliltä ja vaihtoehtoja on useita.

Toimitus ja palautus

Nordicfeeliltä tilatessa saa yli 49€ ostoksiin ilmaiset toimituskulut ja alle sen olevien tilausten toimituskulut maksavat 3,50€. Heiltä saa myös Budbee-kotiinkuljetuksen, joka maksaa 4,90€, mutta on ilmainen yli 50€ tilauksille. Nordicfeel ei toimita Ahvenanmaalle. Postin kautta toimitukseen menee 2-6 arkipäivää tilauksesta ja Budbee tilauksiin 2-4 arkipäivää. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja tuotteet tulee palauttaa alkuperäiskunnossa eli laput kiinni ja käyttämättäminä.