Marimuksu Black Friday tarjoukset

Marimuksu aloitti oman Black Friday kampanjansa. Tarjouksessa on tietysti Marimekon tuotteita, mutta niiden lisäksi on lastenvaatemerkeistä mm. Molo kids, Mini Rodini, Papu, Metsola ja paljon muita. Tuotteiden alennukset vaihtelevat 30-40% välillä.

Tästä Marimuksun lastenvaatteiden Black Friday tarjouksiin.

Tästä Marimuksun Marimekon Black Friday tarjouksiin.

Valikoimassa muutakin kuin Marimekkoa

Marimuksu on pääasiassa Marimekon ja lastenvaatteiden jälleenmyyjä, mutta heiltä löytää myös ihania Aarikan tuotteita, joihin kuuluvat esimerkiksi Aarikan kuuluisat puiset tontut. Jos Marimekon tuotteet kiinnostavat, niin Marimuksulta saa alennettuihin hintoihin valikoituja tuotteita, sekä Marimekon omilta sivuilta jo poistuneita taikka loppuneita tuotteita. Lastenvaatemerkeistä löytyy suosittuja Pohjoismaisia brändejä kuten Mini Rodini, Metsola ja Makia, sekä tietenkin Marimekko. Kaiken ikäisille löytyy siis varmasti mieluisia tuotteita ja varsinkin Marimekosta pitäville.

Toimitus ja palautus

Marimuksulta tilatessa saa yli 100€ tilauksiin ilmaisen toimituksen, mutta sitä alle olevien tilausten toimitusmaksut Suomeen ovat 5,90-6,90€. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja tuotteet tulee palauttaa alkuperäiskunnossa eli laput kiinni ja käyttämättöminä. Tuotteet toimitetaan 2-6 arkipäivän kuluessa tilaamisesta.