Amazonin Black Fridayn kampanja on käynnissä

Amazon on aloittanut oman Black Friday kampanjansa. Kampanja kantaa nimeä Black Friday Week Deals ja kestää aina 27.11 asti. Amazonilla on siis Cyber Mondayhin (27.11.) asti päällä jatkuvasti joku alennuskampanja. Amazonilla tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja jos näet tarjouksessa sopivan tuotteen, kannattaa ostos tehdä nopeasti. Tuotteita on usein rajoitettu erä ja seuraavana päivänä saattaa olla jo uudet tarjoukset. Nyt tarjouksessa on esimerkiksi

Philips ja Oral-B sähköhammasharjoja

Philips ja Braun partakoneita/shavereitä

Bosch Professional sähkötyökaluja

Kahvikoneita ja kahvinkeittimiä mm. Philips ja Siemens

Leluja ja pelejä mm. Barbie

Playstation pelejä ja ohjaimia

Ninja Airfryer Foodi Max dual zone 149 €, todella tilava huippuluokan airfryer kovassa alennuksessa. Tämä on laite, jota kaikki ovat kehuneet. Voit valmistaa kahta ruokaa kerralla eri paisto-ohjelmilla.

iRobot Roomba i3+ robotti-imuri tyhjennysaseman kanssa 385 €

5m sähköauton latauskaapeli 99 €

Amazon Echo Pop älykauiutin 17,99 €

Kovimmat tarjoukset vasta Black Fridayna ja Cyber Mondayna

Kovimmat tarjoukset tulevat ajoittumaan varsinaiseen Black Friday kampanjaan ja Cyber Monday kampanjaan. Siitä huolimatta alennukset ovat tälläkin hetkellä varsin hyviä. Lisäksi ei ole mitään takuita siitä, että nyt alennuksessa olevia tuotteita tulee alennukseen myöhemmin. Eli tilaus kannattaa todennäköisesti tehdä jo nyt, jos kiinnostava tuote löytyy alennuksesta sopivaan hintaan. Kuten yleensäkin, niin myös nyt joukossa on tarjouksia joissa alennukset ovat varsin pieniä. Toki Amazonin normaalitkin hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä. Amazon on myynniltään Black Fridayn ja Cyber Mondayn aikana maailman suurin verkkokauppa.

Helpointa on tilata Saksan Amazonista

Amazonilla on verkkokauppoja eri markkina-alueilla. Euroopan suurin Amazonin kauppa on Amazon.de eli Saksan Amazon. Ei haittaa vaikka et osaisi saksaa, sillä voit vaihtaa sivun ylälaidasta kielen englanniksi. Yli 99 € tilaukset saat toimitettuna Suomeen ilman toimituskuluja. Mikäli tilaat Yhdysvaltojen tai Iso-Britannian Amazonista, joudut maksamaan tulleja ja toimitus on usein kalliimpi.