Amazonin Black Fridayn ennakkokampanja on käynnissä

Amazon on aloittanut oman Black Friday kampanjansa ennakkotarjouksilla. Kampanja kantaa nimeä Early Black Friday Deals ja kestää aina 18.11 asti, jolloin kampanja vaihtuu todennäköisesti todennäköisesti Countdown to Black Friday kampanjaksi. Eli Amazonilla tästä aina Cyber Mondayhin asti päällä jatkuvasti joku alennuskampanja. Amazonilla tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Nyt tarjouksessa on esimerkiksi lasten leluja, tietokoneen näyttöjä, Boschin työkaluja ja joulukalentereita (mm. pringles).

Kovimmat tarjoukset vasta Black Fridayna ja Cyber Mondayna

Kovimmat tarjoukset tulevat ajoittumaan varsinaiseen Black Friday kampanjaan ja Cyber Monday kampanjaan. Siitä huolimatta alennukset ovat tälläkin hetkellä varsin hyviä. Lisäksi ei ole mitään takuita siitä, että nyt alennuksessa olevia tuotteita tulee alennukseen myöhemmin. Eli tilaus kannattaa todennäköisesti tehdä jo nyt, jos kiinnostava tuote löytyy alennuksesta sopivaan hintaan. Kuten yleensäkin, niin myös nyt joukossa on tarjouksia joissa alennukset ovat varsin pieniä. Toki Amazonin normaalitkin hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä. Amazon on myynniltään Black Fridayn ja Cyber Mondayn aikana maailman suurin verkkokauppa.

Helpointa on tilata Saksan Amazonista

Amazonilla on verkkokauppoja eri markkina-alueilla. Euroopan suurin Amazonin kauppa on Amazon.de eli Saksan Amazon. Ei haittaa vaikka et osaisi saksaa, sillä voit vaihtaa sivun ylälaidasta kielen englanniksi. Yli 39 € tilaukset saat toimitettuna Suomeen ilman toimituskuluja.