Bette Box Black Friday tarjoukset

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin saada yllätyksenä laadukkaita kauneudenhoitotuotteita joka kuukausi? Niinpä, ei mikään. Tai vielä ihanampaa se on jos joku muu on tilannut sinulle Bette Boxin yllätyksenä lahjaksi. Nyt onkin siis täydellinen tilaisuus ilahduttaa ystävää ja tilata Bette Box joululahjaksi.

Laatikollinen aarteita

Bette Box on kuukausittain kotiin tuleva laatikko täynnä erilaisia laadukkaita kauneudenhoitotuotteita. Pystyt Boxia tilatessa määrittämään oman kauneusprofiilisi, näin varmistat tuotteiden sopimisen juuri sinulle. Suurin osa tuotteista on kaikille samoja, joten kauneusprofiilin määrittäminen ei ole välttämätöntä. Jos et halua tai osaa määrittää kauneusprofiilia heti, voit jättää sen tekemättä. Profiilia voi muuttaa tai lisätä myös myöhemmin.

Black Friday alennuskoodi

Myynnissä on myös kertatilattavia Boxeja Black Friday tarjoushinnoin. Lisäksi tilattavissa on Bette Box jatkuvana tilauksena hintaan 18,90€/kk,  3kk määräaikainen tilaus 56,70€/3kk tai 6kk määräaikainen tilaus 113,40€/6kk+1kk ilmaiseksi kaupanpäälle. Näistä hinnoista saat vielä 8€ alennusta käyttämällä koodia: BFBETTE. Näin sinulla on mahdollisuus kokeilla Bette Boxia nyt hintaan 10,90€, valitsemalla jatkuvan tilauksen. Huomaa kuitenkin, että alennuksen saa vain ensimmäisestä Boxista seuraavat maksavat normaalin 18,90€/kk. Jos jostain syystä et pidä Bette Boxista voit keskeyttää jatkuvan tilauksen ennen kuukauden 12 päivää, silloin seuraavan kuukauden boxia ei veloiteta eikä lähetetä.

Kertatilattavat Black Friday tarjoukset:

Miesten boxi ja joulukuun Bette Box yhteensä 29,90€(norm. 40,80€)

Sensai boxi ja joulukuun Bette Box yhteensä 44,90€(norm. 58,80€)