Matsmart Black Friday tarjoukset

Matsmart on aloittaa pian oman Black Friday kampanjansa. Kampanja on nimeltään Green weeks, eli suomeksi vihreät viikot.

Alennetut tuotteet vaihtelevat kampanjan aikana ja alennukset ovat jopa 80%. Lisäksi uudet asiakkaat saavat 15% lisäalennuksen ensimmäisestä tilauksesta, kun tilaus ylittää 40 euroa koodilla: UUSI15.

Mukana on paljon tavarantoimittajia, joilla on varastoissaan ollut tuotteita jotka uhkaavat mennä hävikkiin. Näiden toimittajien tuotteet ovat nyt myynnissä vieläkin edullisemmin. Matsmartin hinnat ovat normaalistikin jo todella edullisia, joten nyt kampanjan aikana voit tehdä todella hyviä ostoksia ja samalla säästää ruokahävikkiä. Osta kuitenkin vain se mitä tarvitset niin et lisää itse ruokahävikkiä.

Aina edullinen

Nyt on hyvä hetki tutustua tähän rahaa säästävään palveluun. Matsmart on monella tavalla mahtava tapa ostaa ruokaa, ilman Black Friday alennuskampanjaakin hinnat ovat 20-90% edullisempia kuin tavallisessa ruokakaupassa. Tuotteet ovat ruokahävikkiä ja tuotteita, joita on hankala myydä tavallisiin kauppoihin. Syy saattaa olla esimerkiksi pakkausmuutos, tölkin etiketti on haluttu vaihtaa punaisesta siniseksi ja vanhan etiketin tuotteet ovat hävikkiä. Parasta ennen-päiväys on saattanut ylittyä, vaikka tuote on täysin syömäkelpoinen. Pasta ja säilykkeet sekä sokeri säilyvät vuosia, vaikka päiväys olisi jo ohitettu.

Toimitus

Matsmart myy vain sellaisia tuotteita, joiden kuljettaminen ei vaadi kylmäketjua. Tuotteet toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ja aikaa kuluu 3 – 6 päivää. Halvimmillaan paketti kulkee hintaan 2,90 euroa. Tilaamalla vähintään 60 eurolla saat ilmaisen kuljetuksen yhdelle max. 20 kg laatikolle ja 100 eurolla saat toimituksen kaikille laatikoille Matkahuollon noutopisteeseen ilmaiseksi. Saatavilla on myös kotiinkuljetus alkaen hintaan 9,90€.

Uutena toimitustapana löytyy Budbee, jonka kotiinkuljetus maksaa 3,90€ ja yli 50 euron tilauksiin se on ilmainen. Budbeen kuljetus on saatavilla vain osassa Suomea. Osoitteeseesi saatavilla olevat toimitustavat näet syöttämällä oman postinumerosi.

Laaja valikoima

Valikoimassa on säilykkeitä, mausteita, naposteltavaa, karkkeja ja kaikenlaista ruokatarviketta arkeen ja juhlaan. Oma osionsa on myös luomulla. Lemmikkieläinten ruoat ja makupalat kannattaa ostaa Matsmartista, samoin kodin puhdistusaineet ja päivittäiskosmetiikka. Apteekkituotteista löytyy lisäravinteita ja vaikka verenpainemittari. Vauvanruoalle ja tarvikkeille löytyy myös oma osasto. Superfoodeilla ja terveysruoalla, kuten proteiinipatukoilla ja –jauheilla on oma osastonsa. Matsmart ostokset ovat myös ympäristöteko, käyttämällä Matsmart-palvelua autat vähentämään ruokahävikkiä. Näin säästät ympäristöä ja pienennät hiilijalanjälkeä. Pelkästään viime vuonna Matsmart myi 250 tonnia syömäkelpoista ruokaa, joka muuten olisi päätynyt kaatopaikalle. Joulua ajatellen kannattaisi ostaa jo nyt suklaarasiat lahjoiksi ja itselle.