Matsmart Black Friday tarjoukset

Matsmart on aloittanut oman Black Friday kampanjansa. Kampanja on nimeltään Green weeks, eli suomeksi vihreät viikot. Kampanjan aikana 18-30.11 on tavoitteena saada myytyä yhteensä 50 000 kiloa hävikkiruokaa.

Mukana on yhteensä 10 tavarantoimittajaa, joilla on varastoissaan ollut tuotteita jotka uhkaavat mennä hävikkiin. Näiden toimittajien tuotteet ovat nyt myynnissä vieläkin edullisemmin. Matsmartin hinnat ovat normaalistikin jo todella edullisia, joten nyt kampanjan aikana voit tehdä todella hyviä ostoksia ja samalla säästää ruokahävikkiä.

Nyt voit ostaa Offerilta 20 euron lahjakortin Matsmartille 1 eurolla. Lahjakortin voit käyttää vain yli 35 euron tilauksiin. Lahjakortti on voimassa vain 28.11-30.11.2019. Vain uusille Matsmartin asiakkaille. Nyt ei jää enää paljoa ruualle hintaa.

Aina edullinen

Nyt on hyvä hetki tutustua tähän rahaa säästävään palveluun. Matsmart on monella tavalla mahtava tapa ostaa ruokaa, ilman Black Friday alennuskampanjaakin hinnat ovat 20-90% edullisempia kuin tavallisessa ruokakaupassa. Tuotteet ovat ruokahävikkiä ja tuotteita, joita on hankala myydä tavallisiin kauppoihin. Syy saattaa olla esimerkiksi pakkausmuutos, tölkin etiketti on haluttu vaihtaa punaisesta siniseksi ja vanhan etiketin tuotteet ovat hävikkiä. Parasta ennen-päiväys on saattanut ylittyä, vaikka tuote on täysin syömäkelpoinen. Pasta ja säilykkeet sekä sokeri säilyvät vuosia, vaikka päiväys olisi jo ohitettu.

Toimitus

Matsmart myy vain sellaisia tuotteita, joiden kuljettaminen ei vaadi kylmäketjua. Tuotteet toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen ja aikaa kuluu 3 – 6 päivää. 20 kg painoinen paketti kulkee normaalisti hintaan 6,90€, mutta nyt sen hintaa on laskettu 3,90 euroon. Tilaamalla vähintään 45 eurolla saat toimituksen postin noutopisteeseen ilmaiseksi. Saatavilla on myös Postin kotiinkuljetus alkaen hintaan 9,90€.

Uutena toimitustapana löytyy Budbee, jonka kotiinkuljetus maksaa 3,80€ ja yli 45 euron tilauksiin se on ilmainen. Budbeen kuljetus on saatavilla vain osassa Suomea. Osoitteeseesi saatavilla olevat toimitustavat näet syöttämällä oman postinumerosi.

Laaja valikoima

Valikoimassa on säilykkeitä, mausteita, naposteltavaa, karkkeja ja kaikenlaista ruokatarviketta arkeen ja juhlaan. Oma osionsa on myös luomulla. Lemmikkieläinten ruoat ja makupalat kannattaa ostaa Matsmartista, samoin kodin puhdistusaineet ja päivittäiskosmetiikka. Apteekkituotteista löytyy lisäravinteita ja vaikka verenpainemittari. Vauvanruoalle ja tarvikkeille löytyy myös oma osasto. Superfoodeilla ja terveysruoalla, kuten proteiinipatukoilla ja –jauheilla on oma osastonsa. Matsmart ostokset ovat myös ympäristöteko, käyttämällä Matsmart-palvelua autat vähentämään ruokahävikkiä. Näin säästät ympäristöä ja pienennät hiilijalanjälkeä. Pelkästään viime vuonna Matsmart myi 250 tonnia syömäkelpoista ruokaa, joka muuten olisi päätynyt kaatopaikalle. Joulua ajatellen kannattaisi ostaa jo nyt suklaarasiat lahjoiksi ja itselle.

 

Alla muutamia esimerkkejä tuotteista.

Taffel Wasabi Balls 0,99€ parasta ennen: 9.1.2020

Two Dads Smoothieita Mango-Päärynä laatikollinen 18x2dl 9,99€ parasta ennen 23.12.2019

Nescafé Brasero pikakahvi 1,49€ parasta ennen 28.2.2020

Oreo Thin Chocolate Keksit 10 pakettia hintaan 1€ parasta ennen 27.10.2019

Risenta luomu mysli taateli & pekaanipähkinä 400g 1,99€ parasta ennen 14.2.2020