Vitamiinit ja lisäravinteet Black Week tarjouksessa

Talven vitamiinit kannattaa ostaa kerralla Black Week -tarjouksesta. Black Weekin aikana alennukset ovat jopa yli -50 %. Valtaosa suomalaisista syö talvisin vähintään D-vitamiinia. Kesäisin auringosta saa useinmiten riittävästi D-vitamiinia, mutta talven pimeydessä on helpompi turvautua vitamiinipurkkiin. Seuraavaksi suosituin vitamiini on C-vitamiini, jota saadaan esim. marjoista ja hedelmistä. C-vitamiini saattaa myös lyhentää flunssan kestoa. Suosittuja ovat myös erilaiset B-vitamiinit väsymystä vastaan ja Biotiini tukemaan hiusten sekä ihon kuntoa. Vitamiineja löydät parhaiten apteekeista ja lisäravinteita myyvistä verkkokaupoista.

Olo-apteekki

Olo-apteekki aloitti Black Week kampanjan. Alennukset ovat jopa -60 %. Saat myös yli 50 € ostoksiin ilmaisen toimituksen. Tarjousten piirissä on satoja tuotteita. Hyviä tarjouksia ovat esim. Sana-Sol vitanalle monivitamiinit 6,30 €, SiderAL Forte 18,90 € ja Symbiosys Alflorex 20,90 €.

Alla on viime vuoden tarjouksia, uudet tarjoukset päivitetään sitä mukaan kun tarjouksia julkaistaan.

Fitnesstukku (viime vuoden tarjous)

Pohjoistmaiden suurin lisäravinteiden verkkokauppa Fitnesstukku on kampanjoinut vahvasti Black Weekin aikana. Tänä vuonnakin tarjouksia on paljon tarjolla. Fitnesstukulta löydät myös edullisia vitamiineja. Valikoimassa on varsinkin suuremmilla pitoisuuksilla olevia vitamiineja, jotka sopivat yhtälailla urheilijoille kuin kaikille tavallisille liikkujille. Proteiinit ja lisäravinteet löydät yleensä halvimmalla Fitnesstukusta. Black Week alennukset ovat 20-70 %.

Lyko (viime vuoden tarjous)

Ruotsalainen verkkokauppa Lyko toimii täysin suomeksi ja tarjoaa myös suomalaisen asiakaspalvelun. Lykon valikoimaan kuuluvat hiusten- ja ihonhoito, meikit ja tuoksut. Toimitukset ovat nopeita ja yli 30 € ostoksissa toimituskulut ovat ilmaiset. Black Weekin aikana tuhansia tuotteita on -20% ja yksittäisiä tuotteita löytyy myös suuremmilla alennuksilla. Alennukset ovat voimassa 28.11.2022 asti.

Hyvinvoinnin.fi (viime vuoden tarjous)

Suomalainen Hyvinvoinnin.fi tarjoaa n. 8000 tuotteen valikoiman erilaisia tuotteita hyvinvoinnin tueksi. Toimitukset ovat alkaen 3,90 € ja yli 89 € tilauksiin toimitus on ilmainen. Black Friday tarjouksessa on paljon tuotteita 20-40 % alennuksella. Esim. kaikki Arctic Pure -ravintolisät -30 %. Alennukset ovat voimassa 27.11.2022 asti.

Apteekkituotteet.fi (viime vuoden tarjous)

Länsi-Keskuksen apteekin pitämä verkkokauppa Apteekkituotteet.fi, valikoimasta löydät perinteiset apteekkituotteet. Lääkkeitä et löydä Black Friday -alennuksesta, mutta muista tuotteista on paljon alennuksia. Black Week tarjouksessa alennukset ovat jopa -50 %. Kampanja on voimassa 27.11.2022 asti.

Life (viime vuoden tarjous)

Life on toiminut Suomessa jo vuosia ja ketjuun kuuluu 70 myymälää. Moni muistaa Life-myymälät luontaistuotekauppana. Valikoima on kuitenkin laaja ja kattaa myös kauneuden ,terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Yli 29 euron tilauksiin saat ilmaisen toimituksen. Alennukset ovat jopa yli 50 %. Tarjoukset ovat voimassa 27.11.2022 asti.