Fitnesstukun Black Friday tarjoukset

Lisäravinteisiin, urheilutarvikkeisiin ja -vaatteisiin keskittynyt Fitnesstukku aloitti oman Black Week kamppanjansa. Fitnesstukun jo valmiiksi edullisista hinnoista alennukset ovat todella hyviä ja alennuksessa on lähes koko valikoima. Lisäksi valittavissa on erilaisia bonustuotteita kun ostat proteiinia. Vaikka tuotteita onkin reilusti suosituimmat tuotteet tulevat loppumaan jo paljon ennen kampanjan loppua, joten tilaus kannattaa tehdä heti.

Tarjouksessa on Fitnesstukun omien merkkien lisäksi runsaasti muiden merkkien valmistamia tuotteita. Alennukset vaihtelevat -20-70% välillä. Nyt on siis hyvä aika täydentää lisäravinne varastot, koska monien tuotteiden hinnat tulevat olemaan vuoden halvimmat. Alla muutamia poimintoja tarjouksista.

Goodlife, 50 g, BIG BUY, 90 proteiinipatukkaa 69,90€(norm. 139,50€) Yhteensä 6X15 patukan laatikkoa, voit valita useampaa eri makua. Nämä patukat eivät sisällä makeutusainetta.

Kaikki Mutant tuotteet -40-50%, varsinkin proteiinijauheesta löytyy loistavia makuja.

Star Nutrition Amino Energy 24x330ml 27,90 € (norm. 47,70 €)

Toimitus

Fitnesstukulla on saatavissa ilmainen toimitus Postin noutopisteisiin yli 49 euron tilauksille, alle 49 euron tilauksiin toimitus maksaa 7 euroa. Normaalisti toimitus kestää 3-5 päivää. Saatavilla on myös Postin kotiinkuljetus hintaan 14,90€.

Toimitusvaihtoehtona pääkaupunkiseudulle on myös Budbee, joka toimittaa tilaukset kotiin kello 17-22 välillä. Hintaa Budbeen kotiintoimituksella on 1,90€ yli 49€ tilauksiin ja alle 49€ tilauksiin toimitus maksaa 6,90€. Yli 89 euron tilauksilla Budbeen kotiintoimitus on ilmainen. Budbeen toimitus kestää normaalisti 3-5 päivää.