Tilaaminen Saksan Amazonista

Amazon on maailman suurin verkkokauppa ja yksi maailman suurimmista yrityksistä. Amazon pyrkii myymään asiakkailleen tuotteet mahdollisimman halvalla. Suomalaiset voivat hyötyä Amazonin halvoista hinnoista parhaiten tekemällä ostoksensa Saksan Amazonissa. Tilaaminen Saksan Amazonista on helppoa ja turvallista.

Ilmaiset toimituskulut yli 39 € ostoksista

Saksan Amazonista ostaessa toimitukset ovat tavallisesti varsin nopeita. Parhaimmillaan saat tuotteet kahdessa päivässä, valitsemalla Express-kuljetuksen (maksaa 13,99 €). Amazon saattaa lähettää tuotteet myös muista Euroopan varastoistaan, mikäli toimitus on asiakkaalle nopeampaa kuin Saksan varastosta. Usein tuotteet saattavat saapua Suomeen Espanjan varastoilta. Toimituskulut ovat Suomeen pienissä tuotteissa (esim. videopelit) 7,49 € ja muissa isommissa tuotteissa 9,49 €. Toimitusajaksi luvataan normaalisti 5-7 työpäivää. Mikäli tilaat yli 39 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi.

Saksan Amazonista ostaessa ei tarvitse maksaa tullimaksuja

Saksan Amazon toimittaa tuotteet EU-alueelta. Toisin kuin tilatessasi Yhdysvaltojen Amazonista, sinun ei tarvitse huolehtia tulleista tai veroista. Näet ostoksen koko summan ennen maksua. Englannin Amazonista tilatessasi maksat enemmän toimituskuluja. Hinnat on Englannissa ilmoitettu Puntina. Hieman valuuttakursseista riippuen hinnat ovat usein Saksan Amazonia korkeammat.

Saksan Amazon on Euroopan suurin

Saksan Amazon on myynniltään Euroopan suurin Amazon. Saksassa valikoima on myös kaikista laajin. Uusien löytöjen tekeminen on helppoa ja edullista. Hintatietoisille saksalaisille Amazonissa shoppailu on arkipäivää ja Amazon on kaapannut koko Saksan verkkokaupasta yli 40% osuuden.

Saksan kielen taitoa ei tarvita

Ei haittaa vaikka et osaisi sanaakaan Saksaa. Pystyt vaihtamaan sivuston kielen suoraan sivuston yläpalkista. Kielen valinta löytyy sivustohaun oikealta puolelta.

Voit vaihtaa kielen helposti englanniksi

Mikäli englantikaan ei kovin hyvin taivu, voit käännättää koko sivuston suomeksi. Sivuston kääntäminen onnistuu ainakin Chrome-selaimella.