Black Fraid Day 2019

Black Friday eli suomalaisittain lausuttuna Black Fraid Day on vuoden suurin ostospäivä Suomessa. Tunnetaan myös mustana perjantaina. Katso tästä kampanjan kovimmat tarjoukset kotimaisista verkkokaupoista.

Tee ostoksia turvallisesti ulkomailta

Kampanja on maailmanlaajuinen ja hyviä tarjouksia löytyy myös ulkomaisista verkkokaupoista. Suomalaisten suosima Amazon-verkkokauppa myy kampanjan aikana eniten tuotteita. Kaikki Amazonin tarjoukset näet tästä. Amazonista tilaaminen on helppoa ja turvallista. Suomalaiset suosivat varsinkin Saksan Amazonia, jossa yli 39 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Voit lukea tästä ohjeet miten tilaat tuotteita Saksan Amazonista.

Kampanja alkaa 25.11.2019

Monet kaupat aloittavat kampanja jo maanantain 25.11.2019, jolloin alkaa Black Week eli musta viikko. Tästä näet Black Weekin parhaat tarjoukset. Black Weekin kovimmat tarjoukset ovat varsinaisena Black Fridayna, joka on perjantaina 29.11.2019. Moni kauppa aloittaa Black Friday tarjoukset jo torstaina illalla tai puoliltaöin klo 24.00. Kampanja huipentuu sunnuntaihin 1.12.2019.

Cyber Monday on 2.12.2019

Heti Black Weekin jälkeen on Cyber Monday. Yhdysvalloissa Cyber Monday on myynniltään jopa Black Fridayta suurempi. Mikäli et löytänyt haluamaasi tuotetta tarjouksesta Black Fridayn aikaan, kannattaa tarjoukset katsoa vielä maanantaina 2.12.2019. Kaikki Cyber Mondayn tarjoukset näet tästä.

Tartu tarjouksiin viipymättä

Black Fridayn aikana tarjoukset ovat poikkeuksellisen kovia. Monet verkkokaupat käyttävät kovimpia tarjouksia houkuttelemaan ihmisiä ostoksille. Tuotteita saattaa olla tarjouksessa vain rajoitettu erä. Kannattaakin tehdä ostos heti kun näet hyvän tarjouksen.