Reiman lastenvaatteet Black Friday tarjouksessa

Reiman Black Friday tarjoukset alkoivat. Alennuksessa on yli 200 tuotetta ja alennukset vaihtelevat 25-60% välillä. Kampanja on voimassa 2.12 asti, mutta suosituimmat tuotteet voivat loppua nopeasti.

Reima vaatettaa lämpimäsi vauvasta koululaiseen

Reima on pukenut suomalaisia lapsia jo yli 70 vuotta. Suomen olojen asiantuntijana Reima tietää, miten ulkoilusta nautitaan läpi vuoden. Valikoimassa on tietysti ne tunnetuimmat klassikkohaalarit, mutta niiden lisäksi paljon muuta toimivaa vaatetta. Kokoja löytyy 50 cm vastasyntyneestä 164 cm koululaiseen. Päiväkoti-ikäisille valikoima on kaikkein laajin. Useasta kuosista löytyy yleensä sekä haalarit, että toppatakki ja –housut yhdistelmä. Tähän lisätään klassinen kypärämyssy ja lämpimät hanskat, niin ollaan valmiina viettämään iloisia hetkiä suomalaisessa talvessa.

Kestävästi ja vastuullisesti tuotettuja lastenvaatteita

Reima kantaa vastuunsa yhteisestä maapallostamme, sekä eläinystävistämme. Turkisreunukset eivät ole aitoa karvaa, vaan keinokuitua. Näin vältetään turkiseläinten kaltoin kohtelu. Kengissä ei käytetä nahkaa, vaan synteettistä materiaalia, joka näin kestää myös pesua. Koska villan ja höyhentäytteen lämpöominaisuudet ovat kuitenkin vertaansa vailla, Reima käyttää niitä vastuullisesti ja varmistaa eläinten hyvän kohtelun prosesseissaan.

Reimatec+ tuulenpitävää lämpöä talveen

Reima on kehittänyt myös oman, jo ikonisen, materiaalinsa Reimatec+:n. Tämä materiaali on yhtä aikaa hengittävä ja veden- ja tuulenpitävä ja lämmin. Täydellinen Suomen talveen, jossa kurakelit ja paukkupakkaset vaihtelevat. Etelän lomille suuntaaville löytyy myös UV-vaatteita, jotka suojaavat lapsen herkkää ihoa auringon polttavalta säteilyltä.

Reiman verkkokauppa

Toimitukset yli 120 euron tilauksiin ovat maksuttomia, alle 120 euron tilauksiin toimitus on 5,95 euroa. Normaalisti toimitus kestää 5 – 6 päivää ja palautusoikeus 14 päivää. Palautusoikeutta on nyt pidennetty 15.1 asti, joten voit ostaa turvallisesti tuotteita vaikka joulupakettiin. Maksutapoina käyvät verkkopankki, luottokortit, Klarna-lasku ja tili.