Kuukauden päästä alkaa Black Week!

Enää hetki aikaa Black Weekin alkuun. Kampanja alkaa 22.11. ja kestää koko viikon ajan. Nyt kannattaakin laatia ostoslista valmiiksi. Kerromme parhaista tarjouksista tuttuun tapaan heti kampanjoiden alettua. Voit myös selata sivultamme viime vuoden tarjouksia niin näet hieman millaisia tarjouksia on odotettavissa.

Monessa kaupassa on tarjoustuotteita rajoitettu erä ja tarjoukset vaihtelevat viikon aikana. Usein parhaat tarjoukset ovat Black Fridayna, joka on tänä vuonna 26.11. perjantaina. Hyviä tarjouksia on kuitenkin jo heti kampanjan alussa maanantaina. Tarjouksia on käytännössä kaikissa suurimmissa verkkokaupoissa ja lähes kaikissa tuotekategorioissa. Tuotteiden lisäksi tarjouksia on palveluista, kuten sähköstä ja puhelinliittymistä.

Rahdin kanssa on maailmalla nyt ongelmia ja on puhuttu myös sirupulasta, joka heijastuu varsinkin elektroniikkaan. Tuotteita saattaa olla saatavilla hieman normaalia vuotta vähemmän. Suuret kauppaketjut ovat kuitenkin vuokranneet kokonaisia konttialuksia, saadakseen tuotteita joulumyyntiin. Todennäköisesti ongelmat näkyvät vielä enemmän lähempänä joulua. Tänä vuonna kannattaa tarttua hyviin tarjouksiin nopeasti, eikä kannata jättää joululahjojen hankintaa viime hetkeen.