PS5 Black Friday

PS5 eli Sony Playstation 5 on myynnissä. Playstation on ollut halutuin konsoli jo 25 vuotta, eikä uusin PS5 tee tässä kohtaa poikkeusta. Monien odottama uutuus on julkaistu, mutta saatavuus on vielä varsin rajallinen. Osta siis heti jos näet PS5 myynnissä. Jouluna moni joutuukin pettymään kun toivottua konsolia ei löydy lahjapaketista.

Black Fridayna et tule löytämään PS5 alennuksesta, mutta hinnoissa on kuitenkin eroja. Halvimmillaan Suomessa myydään PS5 Digital Editionia hintaan 429 €. Nyt on viimeinen hetki ostaa, mikäli haluat saada konsolin jouluksi. Moni kauppa on jo myynyt loppuun ensimmäisen eränsä ja myy nyt tammikuussa toimitettavia pleikkareita.

PS5 on kaksi versiota

Xbox julkaistiin aiemmin digital-versio ja nyt samaan tekee myös PS5. Konsolia on saatavilla normaalina versiona, jossa on 4K UHD Blu-ray-asema. Tässä versiossa pelit ostetaan vielä fyysisinä levykkeinä kaupasta. PS5 Digital Edition ei sisällä levyasemaa, vaan pelit ostetaan netin välityksellä. Digital Edition on n. 100 € halvempi kuin perinteinen PS5. Mikäli et tarvitse Blu-ray-asemaan ja sinulla on nopea nettiyhteys, tulet pärjäämään Digital Editionin kanssa.

Mistä PS5 jouluksi?

Gigantti myy PS5 hintaan 529 € ja Digital editionia hintaan 429 €. Prisma myy myös eriä aina sitä mukaan kun tuotteita saadaan varastoon. Telialta löydät konsolit samaan hintaan, mutta toimitukset ovat tammikuussa. Verkkokauppa.com on myös myynyt jo oman eränsä ja seuraavat konsolit on saatavilla todennäköisesti tammikuussa. Todennäköisesti Black Fridayna on vielä jollain kaupalla PS5 vetonaulana. Kannattaa siis seurata sivua. Uusia pleikkareita ilmestyy varmasti myyntiin myös Toriin, mutta silloin hinta on kovempi kuin kaupassa.